Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvästi 2016!

Vuoden 2016 viimeinen päivä. Aina yhtä uskomatonta, että huomenna se vuosi sitten taas vaihtuu. Tämä vuosi on mennyt tiettyinä hetkinä ihan älyttömän hitaasti, ja tiettyinä hetkinä taas ihan älyttömän nopeasti. Paljon kaikkea on vuoteen mahtunut, niin hyviä, kuin huonojakin hetkiä. Mikään super erityinen tämä vuosi ei ollut, vaikka kyllä yksittäisiä erityisiä tapahtumia vuoteen kyllä mahtui. Nyt oliskin aika taas tuttuun tapaan kurkistaa menneeseen vuoteen vähän kokonaisuutena. Edelliset osat, mikäli haluatte ne vilkaista löytyy täältä Klick, Klick ja Klick


tammikuu_2016_1 TAMMIKUU. Tammikuussa vietettiin taas firman vähän isompia kekkereitä, ja jälleen kerran ihana Jenni sai vastata mun meikistä. On niin luksusta päästä ammattilaisen käsiin meikattavaksi!! Tammikuussa oli myös muutamat ihan jäätävän kovat pakkaset! Muistan yhdetkin asukuvat, jolloin syväjäätyminen ei tosiaan ollut kaukana. 

helmikuu_2015_1 HELMIKUU. Helmikuu oli viime vuoden tapaan hyvin perinteistä arkea. Vaikkakin sillä tavoin erilaista, niinkuin myös tammikuu, kun asuttiin J:n kanssa eri paikkakunnilla. Nähtiin vain viikonloppuisin, jolloin arki oli entistä enemmän ns. tarkkaa rutiinia. Helmikuussa käytiin myös ihanan Oonan kanssa treffaamassa Cheekkiä jäähallilla!

maaliskuu_2016_1 MAALISKUU. Maaliskuussa vietettiin J:n kanssa 6-vuotispäivää. Ja halusinkin yllättää hänet Yyterin Kylpylä reissulla. Maaliskuussa myös töissä tuli enemmän vastuuta ja arvostusta, sekä sitä kautta myös enemmän töitä. Mutta, mähän vaan tykkään työstäni! 

huhtikuu_2016_1HUHTIKUU. Huhtikuussa kevät teki kovasti jo tuloaan. Silloin myös mun pidennykset vaihdettiin uusiin, vanhojen oltua jo reippaan 4kuukautta päässä. Me myös varattiin J:n kanssa meidän Rodoksen reissu huhtikuussa! Lisäks me vietettiin Vappua työporukalla möksällä. 
  toukokuu_2016_1TOUKOKUU. Toukokuussa kesä saapui, ja samalla juhlittiin J:n veljenpojan ristiäisiä. Kummityttökin oli jo hurjasti kasvanut (kuvassa). Toukokuussa juhlittiin myös pikkuveljen 20v synttäreitä. Juhlan aihetta riitti muutenkin, kun saatiin J:n kanssa tieto, että hän on saanut siirron Tampereelle, ja näin muutto yhteen oli vihdoin totta! Toukokuun lopussa me sitten kirjoiteltiin uudet vuokrasopimukset, ja meistä tuli vihdoin avopari. 
  kesäkuu_2016_1KESÄKUU. Kesäkuussa me vietettiin J:n kanssa viikonloppu ihanassa kesäkaupungissa Naantalissa. Veli valmistui ammattiin ja sitä sitten juhlittiin. Kesäkuussa juhlittiin Juhannusta perinteisesti suvun ja kavereiden kesken, sekä vietettiin muutenkin paljon aikaa kotikotona maalla ja mökillä. 

  heinäkuu_2016_1HEINÄKUU. Heinäkuu jatkui aikalailla samoissa merkeissä, kaikki mahdollinen vapaa-aika vietettiin maalla. Lämpöä ja aurinkoa olisi saanut olla huomattavasti enemmän, mutta minkäs Suomen "kesälle" mahdat. Tammerfestit juhlittiin myös heinäkuussa. Juhlia piisasi muutenkin, sillä myös J:n siskon polttarit juhlittiin heinäkuussa. Sekä mun 4 viikkoa kestävä kesäloma alkoi heinäkuun lopussa. 
   elokuu_2016_1ELOKUU. Elokuu alkoi Rodoksen puolella, jossa lomailtiin J:n kanssa viikon verran. Loma oli aivan ihana!! Elokuu oli muutenkin täynnä ohjelmaa, otettiin meinaan Iskän kanssa miniloma Tallinnaan. Sekä juhlittiin J:n siskon häitä. Elokuun lopussa sitten taas jatkuikin arki, ja työt. Elokuun lopussa mä myös luovuin mun pidennyksistä. 
   syyskuu_2016_1SYYSKUU. Syyskuussa värit vaihtuivat syksyisiksi, mutta ulkona oli silti edelleen suhteellisen lämmin. Syyskuussa myös bloggausinto oli tosi korkealla, koska postauksia tuli eniten koko vuoden aikana. 
   lokaku_2016_1LOKAKUU. Lokakuussa nautittiin viimeisistä syksyistä päivistä ennen talven tuloa. Juhlittiin kummityötn 1v synttärit. Koko lokakuun mä myös kärsin poskiontelontulehduksista, jotka sitten lopulta marraskuun alussa punkteerauksella aukaistiin.

marraskuu_2016_1 MARRASKUU. Marraskuussa juhlittiin J:n sekä omat synttärit. Vietettiin paljon aikaa kotona, sekä myös maalla kotikotona. Lisäksi juhlittiin Iskänpäivää yllätysvisiitin ja keilauksen merkeissä. Kirjoitin myös facebook- päivityksen, joka sitten otti ja levisi keräten lopulta reipas 37tuhatta tykkäystä. Uudistin myös mun kuvauskalustoa aika perusteellisesti, mistä onkin itseasiassa lähiaikoina tulossa postausta!
  joulukuu_2016_2JOULUKUU. Joulukuussa juhlittiin joulua perheen kesken. Vietettiin talvilomaa välipäivinä. Nähtiin paljon kaikkia rakkaita ja tärkeitä ihmisiä. Vierailtiin Hämeenlinnassa J:n veljen perheen luona. Vietettiin pikkujouluja tyttöporukalla. Ja lopulta tänään juhlitaan ihan huippua Uutta Vuotta parhaimmalla porukalla ikinä!! 


Huippua Uutta Vuotta 2017 kaikille! 
Musta tuntuu, että silloin mun elämässä tapahtuu aika paljon kaikkea uutta ja jännittävää! 

22 kommenttia

 1. Ihan sika ihana päivitys, kuvat ja kaikki! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Nuo kuvat oli tosi kauniita ja tykkään sun bannerista paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät niin monesta jutusta!! Kiitos ♥ :)

   Poista
 3. Oi miten kivat kuvat! :) Ihanaa uutta vuotta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle!! :) ♥

   Poista
 4. Tosi kivasti toteutettu postaus! :) Ja hei aivan ihana ulkoasu sulla täällä blogissa! Tosi hyvännäköinen ja selkeä :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta oli myös älyttömän kiva tehdä, niin on tosi kiva kuulla että toteutus on ollut onnistunut :)

   Poista
 5. Kiitos Helena!! :) Postausta oli myös kiva tehdä juurikin kuvien yhteen koonnin takia! Ihanaa Uutta Vuotta myös sinne! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla että tykkäät kuvista! :) Kiitos myös kehuista! ♥

  VastaaPoista
 7. Tää kooste oli kyllä todella kivasti tehty ja sun vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon ja ihania muistoja on taltioitunut kameraan ja tänne blogiin ♥ Oikein hyvää uutta vuotta Henna!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla tällaista palautetta, kiitos Emmi! Ja ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle! :) ♥

   Poista
 8. Ihania nää tällaiset vuosikertaukset! Sun vuosi näyttää ainakin olleen tosi kiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä kans itse tosi paljon muiden blogeissa! :) Vuosi oli kyllä kokonaisuudessaan onnistunut :)

   Poista
 9. tosi ihania kuvia! Millä muuten olet tehnyt bannerisi, ihan sika hieno! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Bannerin tekoon käytin sekä photoscapea, että photofilträ :)

   Poista
 10. Kivasti toteutettu postaus, ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ihanaa Uutta Vuotta myös sinne! ♥

   Poista
 11. Vitsit mä tykkään lukea näitä vuosipostauksia! Sait hei uuden lukijankin :-) Ihanaa uutta vuotta sulle!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä omaankin mieleen tällaiset postaukset! :) Ihanaa uutta vuotta myös sulle Susanna! Ja ihana kuulla että jäit lukijaksi! :) ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥