Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Joululahjavinkki: Ihanaiset.fi

* Postaus toteutettu yhteistyössä Ihanaiset.fi kanssa, ja tuotteet saatu heiltä! * 

ihanaiset_1
Joululahjavinkki- postausta tässä blogissa ei ookkaan koskaan aikaisemmin ollut, joten nyt on hyvä aika korjata sitten tuokin "puute". Ainakin mulle joululahjojen osto aiheuttaa joka vuosi enemmän ja vähemmän pähkäilyä. Osalle ihmisistä on niin älyttömän helppo ostaa lahja, mutta sitten taas toiselle puolelle niin älyttömän vaikea. Mun mielestä, yks tärkeimpiä kun joululahja ostoksille lähdetään, on se että saisi mahdollisimman monta samasta paikasta. Näin säästäisi aikaa ja vaivaa. Ja itse on ainakin myönnettävä, että kyllä mä hommaan isomman osan lahjoista verkkokaupoista, kuin kivijalkaliikkeistä. Joulun alla, sitä haluaa myös jakaa sitä joulufiilistä muille, ja mä ainakin kiinnitän huomiota siihen, että ostan mahdollisimman ison osan lahjoista pieniltä ja yksityisiltä yrityksiltä, kuin esimerkiksi superhypertripla- marketeista. 

Ihanaiset.fi on täysin suomalainen yritys. Niinkuin nimestäkin saattaa jotain päätellä, he myyvät verkkokaupassaan kaikkea ihanaa ja erilaista. Muumituotteiden valikoima on ihan mieletön, mutta eivät muumit silti ihan täysin koko kauppaa valtaa. Seasta löytyy niin sisustusjuttuja, kodintekstiileitä, keittiöpuolen tavaroita, ja paljon erilaisia lahjaideoita. Yhteistyössä mä sainkin valita muutamia lahjaksi kelpaavia juttuja heidän ihanasta valikoimastansa! 

ihanaiset_2
Muumimukit Esi-isä ja Tuutikki. Muumimukit on mun mielestä yks joulun ns. helpoimpia lahjoja. Mäkin tiedän heti useamman, joka niitä kerää säännöllisen epäsäännöllisesti, ja joka varmasti yhdestä tai useammasta mukista ilahtuisi. Näistä tulee vielä joka vuosi vielä uusia mukeja, ja näiden ympräillehän on rakennettu paljon oheistuotteitakin, kuten esimerkiksi lusikoita ja kulhoja. Ihanaisiltahan löytyy näiden perusmukien lisäksi, myös paljon tuotannosta poistuneita mukeja valikoimista!
   
ihanaiset_9
Muumi Vaaleanpunainen Fleece- peitto. Pehmoiset paketit on jouluna kyllä ihan ehdottomia. Yli pehmeitä ja suloisia peittoja ei ikinä voi sohvallakaan olla liikaa (paitsi J:n mielestä....) Varsinkaan näin talvella ja kylmillä keleillä.
   
ihanaiset_5Pikkumyy tunika lapselle. Lapsille on musta tosi kiva ostaa vaatteita lahjaksi. Ne on aivan älyttömän söpöjä, ne on suhteellisen helppoja ostaa kun tietää vaan oikean koon, ja niille on aivan varmasti käyttöä! Mua ainakin ärsyttää hankkia toiselle jotain, minkä tietää ettei se varmasti tee sillä yhtään mitään.

ihanaiset_8
Muumipussukka. Mä oon joka vuosi jollekin lähipiirissä ostanut jonkun pussukan/purkin/paketin minne sisälle sitten kätken lopun siitä lahjasta. Nää muuminpussukat on mun mielestä tosi hyvä vaihtoehto tähän ideaan, koska nää on myös tosi käytännöllisiä, eikä jää sitten tarpeettomaksi osaksi lahjasta. Lisäks siinä on lahjan saajalle aina ns, tuplayllätys, kun hän joutuu avaamaan paketin kaksi kertaa!

ihanaiset_7
Muumi Niiskuneiti käsipyyhkeet. Mun mielestä käytännölliset lahjat on ihan huippuhyvä vaihtoehto. Ja jokaiseen kotiin tarvitaan aina varmasti pyyhkeitä. Nää Finlayssonin muumikäsipyyhkeet on ihan parhaita käsipyyhkeitä. Meillä on näitä useampi, ja no, ei näitä vaan voi kehua tarpeeksi. Lisäksi Finlayssonilla on näitä niin monessa värissä, että varmasti löytyy joka talouteen sopivan värisetkin vaihtoehdot! Sekä, näissä on ihan yliveto hintalaatu-suhde. 

ihanaiset_3 Ehdottomasti suosittelen kurkkaamaan Ihanaisten tarjonnan, siellä on vaikka mitä joululahjaksi sopivaa kivaa tarjolla, helposti ja nopeasti postiin toimitettuna! 

2 kommenttia

 1. Oi noi kaikki on tosi suloisia! ♥ Kukapa ei pidä muumi jutuista ^^

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! :) Ja melkein kaikki kyllä varmasti tykkäävät muumeista! ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥