Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MY DAY! -video

Pitkän taistelun jälkeen, saan vihdoin ja viimein julkaistua tämän videon teille. Aluksi ongelmat videon käsittelyn kanssa, ja sitten vielä latauksen. Meinasi kerran jos toisenkin hermo mennä! Mutta, vihdoin se on täällä! Blogihistorian ensimmäinen My Day- video!


## Mä julkaisin tän postauksen jo muutama päivä sitten, mutta silloin videon julkaisussa oli joku häikkä. Tai siis ei näkynyt youtubessa, muuta kuin mulle itselle. Vieläkään en tiedä syytä miksi se sitten päätti sellaisenkin tempun siihen heittää. Mutta nyt tän pitäisi näkyä! Heittäkää heti kommenttia jos video ei jostain syystä toimikaan.

2 kommenttia

  1. Ihana video! <3 Ehdottomasti lisää videoita tulemaan ja mua kyllä kiinnostaa nähdä myös lisää myday-videoitakin! Mullekin muuten teki video ihan saman tempun youtubessa, että näkyi kyllä mulle, mutta ei muille katselijoille. Argh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia!! :) Huippua kuulla että sä tykkäsit tästä! Sullakun on aina kans niin kivoja videoita ♥ Youtubella ollut kans sitten jotain joulukiukkuilua :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥