Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Rakkaustakki

asu_vihreätakki_5
Whuuuu! Onkos siellä selvitty joulusta? Täällä ollaan kaiketi, ainakin jotenkin. Mähän olen siis parhaillaan talvilomalla, joten työt mulla jatkuu vasta 3.1. Alkuperäinen suunnitelma lomalle, oli nukkua, levätä, nukkua, olla tekemättä mitään, levätä ja vähän nukkua lisää. Nooooh. Eihän ne suunnitelman koskaan mene, niinkuin ne suunnittelee. Ollut meinaan sellaista lentoa paikasta toiseen ihan jo aatonaatosta saakka. Parhaillaan kirjoittelen tätä postausta Ikaalisista, mihin tultiin viettämään Uutta Vuotta. Jäätävästi on kyllä vielä hommaa ennen sitä H-hetkeä sitten lauantaina. Joten todennäköisesti mä sitten sen viimeisen lomapäivän, eli maanantain nukun kokonaan yli ja lataan akkuja. Tai siis todennäköisesti liidän ja kiidän sen vielä entistä nopeammin paikasta toiseen ja hoidan tarpeellisia ja ei niin tarpeellisia juttuja ja asioita...

asu_vihreätakki_10-side asu_vihreätakki_4 asu_vihreätakki_7-sideMutta, tämän postauksen aihe on tosiaan jokunen päivä sitten räpsityt asukuvat. Päälle pääsi Boohoosta tilattu aivan ihana takki. Silloin, kun sain tämän ensi kerran käsiini. Olin vähän sillai "nääh"- fiiliksellä. Takki ei vaikuttanut siinä sylissä ja sisällä testatessa yhtään siltä, mitä olin siitä kuvitellut. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden, ja parin käyttökerran jälkeen se oli täyttä rakkautta. Siis voi pojat miten ihana tämä oikeasti on! Hennon vaaleanpunainen karva saa loistonsa vihreää vasten juuri täydellisesti. Ja miten pehmeää tuo karva onkaan, vaikkei aitoa karvaa olekaan. Voisin kääriytyä takkiin koska vaan, ihan vaan sen pehmoisuuden ja lämpöisyyden takia. 
Ainoa "haaste" takissa on sen yhdistäminen. Mutta omasta mielestäni ainakin tässä asussa onnistuin siinä ihan kivasti. Vaikkakin värejä on erilaisia, musta ne natsaa tosi kivasti yhteen. Ehdottomasti siis tämän talven paras takkiostos, jolle käyttökertoja kertyy varmasti ja paljon. 

asu_vihreätakki_2-side asu_vihreätakki_6
asu_vihreätakki_1-sidejeans Mango | shoes Timberland | jacket Boohoo | shirt Vila

14 kommenttia

 1. Mä oon kyllä ihan samanlainen, että kun alkaa loma ni vannon nukkuvani sen mutta kuinkas ollakkaan kaikki päivät on buukattu täyteen ohjelmaa ja tekemistä :D Tuo takki on niin lämpösen näkönen, että sais tulla oikein kunnon pakkaset nyt :')♥ ja muutenkin, ihana asu ja sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika yleistä tämä, että loma ei ihan mene niinkuin sen on suunnitellut :D Takki on kyllä ihan super lämpöinen!! :) Kiva kuulla että tykkäät asusta! Kiitos myös kehuista ♥

   Poista
 2. Ihana takki ja niin lämpimältä näyttää myös!*_* Kun tilasit tuon takin boohoosta niin oliko kaikki ns "kunnossa"? :D ku itelle siis täysin uusi nettikauppa tuttavuus, niin olisi kiva saada tietää jotain et esim. Kestikö kauan kun paketti tuli perille.

  http://sofiamenbere.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tilannut Boohoolta useamman kerran, ja aina kaikki ollut ihan kunnossa :) Tulee jostainpäin Eurooppaa, eli tarvitse pelätä mitään tulli/alvi juttujakaan ollenkaan. Vaatteet on laadultaan ihan samanlaista kuin Suomen ketjuliikkeissäkin :) Paketti saapuu yleensä siinä 4-7 arkipäivän kuluessa. Tää takki tais tulla just sen 4 päivää, mutta se riippuu aina niin paljon meidän Suomen postista :D Että voin ihan kyllä Boohoo:ta hyvillä mielin suositella! :)

   Poista
 3. Ihanan pörröinen takki! ♥ Itselläni on lähes samanlainen mutta vain mustana :)

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörröinen on kyllä juuri oikea sana tästä takista! :) Oo, mustana tällainen toimii myös varmasti!

   Poista
 4. TUO TAKKI !!!! EN KESTÄ <3 Mahtava :) Muutenkin sun tyyli on kyllä super fresh :) Tykkään!

  http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!! :) Hurjasti kiitoksia! Ihana kuulla että tykkäät tyylistäni! :)

   Poista
 5. aivan mielettömän upea banneri! Ja hieno takki :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oooh tuo takki! Näyttää niin lämpimältä ja pörröiseltä ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Apua toi takki on ihan mielettömän hieno! <3 Siis toi karva!!!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥