Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Asua Maaliskuulta!

Olipas aika huippu fiilis, kun yksi unohduksiin jäänyt asu muistui tänään mieleeni! Tää asu on siis kuvattu (kröhöm) maaliskuussa. Mutta silloin jostain syystä se jäi julkaisematta, ja kevät/kesä saapui niin hurjalla vauhdilla, etten sitten enään tohtinut talvisempaa asua julkaista. Siksipä tää onkin super sopiva julkaista nyt. Varsinkin kun ulkona on ollut useamman viikon jo sellainen sää, että ei toivoakaan asukuvien kuvaamisesta...

asu_3-side asu_5-side asu_7-side asu_1-side jeans Only | bag Michael Kors | shoes Timberland | jacket Only | scarf VeroModa | watch Michael Kors | shirt H&M


Timssit on kyllä ihan ehdottomat kengät talvella. Super lämpöiset, hyvän näköiset, sekä ne ei oo liukkaat kävellä. Toki tappojäätiköllä näilläkin lentää selällensä, mutta kyllä nää UGGien pitävyyden pieksee 6-0. Mua himottaisikin "vähän" ostaa nää myös mustina, mutta ehkä yhdet timssit talveen riittänee. Ehkä. Nää ruskeat versiot on jotekin ihan omaa luokkaansa, koska nää sopii niin monen värin kanssa yhteen, siis yllättävän monen. 
Mulla jumittaa tää kirjoittaminen tänään jotenkin extra paljon. Asiaa ja kirjoitettavaa olis, mutta jotenkin sitä vaan ei nyt saa purettua ajatuksista sanoiksi. Nyt tuntuu siltä, että tähän päivään sopii enään vain Roban viimeinen jakso tabletilta sekä mukillinen glögiä. Huippua ens viikkoa kaikille! 

10 kommenttia

 1. Tosi ihana look! Noi kengät on kyl niin ihanat, joskus ollut parit Australian UGG-kengät mutta ne ei enää näihin vesisade-keleihin oikein sovi. Pitäisi siis varmaan tisekin hankkia tommosta saapasta!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) Itseltänikin löytyy muutamat UGG:it ja ne ei kyllä oo vesikelien kengät ellei niitä halua ehdointahdoin pilata :D Ne on sellaset paukkupakkasten kengät :) Timbelandit on kyllä parhaat näille keleille!!

   Poista
 2. Oi miten kiva ja tyylikäs asukokonaisuus!<3

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hehee, enpä olisi osannut ajatella, että tämä asu on maaliskuulta :D Mutta todella ihana kokonaisuus! Huivi ja kengät on super ihanat ja asu on näyttää kivan rennolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainoastaan taitaa erilaiset hiukset olla se mistä sen oikeastaan edes huomaisi :D Kiitos Ellanoora! ♥

   Poista
 4. Nätti toi musta paita :) Ja noi kengät on kyllä tosi mageet, oon miettinyt itsekin kyseisten hankkimista, kun mulla ei taida olla kunnon talvikenkiä olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti timssejä!! :) En osaa enää edes kuvitella miten pärjäsin ennen ilman :D

   Poista
 5. Ihana tuo sun banneri!

  http://yovencie.wixsite.com/post

  Blogin aiheet pyörii enimmäkseen tyylin, muodin ja musiikin parissa mutta myös muita juttuja tulossa tulevaisuudessa. Viimeisimmässä postauksessa lookbook video! Aika uusi blogi, ja ulkoasu on vielä projektin alla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Kiva kuulla että banneri on onnistunut :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥