Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta sunkin lukulistalle! Part 2.

Edelliseen osaan pääset tästä


Elli Amandailyn takaa löytyy 20- vuotias Elli. Lifestyle tyylinen blogi pitää sisällään laadukkaita ja monipuolisia kuvia, ja myös sopivasti tekstiä. Postaukset on erilaisia, mikä pitääkin mielenkiinnon yllä pitkään! Itse ainakin ensimmäisellä kerralla kun tähän blogiin eksyin, selasin monen monta sivua taaksepäin kyllästymättä. Tässäkin blogissa kokonaisuus on niin viimeisen päälle hiottu, että eihän tästä voi kuin tykätä!Tän blogin puikoista löytyy 20- vuotias Milla. Blogi on lifestyle tyylinen, jossa on ihan huippuja matkajuttuja! Milla on kiertänyt maailmalla monissa eripaikoissa, ja nää reissut onkin tuotu tosi hyvin esille myös blogin puolella. Ei blogi kuitenkaan tosiaan pelkkää matkailua ole, sieltä löytyy myös paljon kaikkea muuta kivaa! http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fiVIIVI KRISTIINA
Viivi Kristiinan takaa löytyy 19- vuotias juuri Tampereelle muuttanut Viivi. Muuton myötä blogista löytyykin paljon sisustusjuttuja. Kuvia ja höpinää on sopivalla tasapainolla, ei liikaa eikä myöskään liian vähän. Viivin blogissa muhun iski eniten sen aitous, samalla niin arkisia juttuja, mutta silti mielenkiintoa riittää.http://woahveera.blogspot.fiVEERA IN UK
Niinkuin nimestäkin voi päätellä, blogin kirjoittaja Veera asustelee tällä hetkellä Englannissa. Tosin, kyllähän Veera on blogannut jo ennen päätöstä lähteä Aupairiksi. Pidempi bloggaus-historia näkyykin pelkästään laadukkuutena. Mä ainakin itse tykkään ihan hirmu paljon Veeran tyylistä kuvata Englannin katuja, ja myös kaikkea muuta! Kuvat on ehdottomasti tän blogin sydän.  

10 kommenttia

 1. Voi kiitos tästä, ihanaa löytää oma blogi listalta! :-) <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania blogeja olit nostanu esiin, kiitti! :)

  VastaaPoista
 3. Näistä blogeista suurinta osaa luenkin jo entuudestaan! Näistä postauksista on niin kiva kerätä omalle lukulistalle täytettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans aina näistä postauksista juurikin tuosta syystä! :)

   Poista
 4. Whaat! En ois ikinä uskonu löytäväni omaa blogiani tästä, ihana yllättyä positiivisesti! <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥