Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Muutama asukokonaisuus Espritiltä!

Kyllä se nyt vaan on niin, että talvitakit ja muut talviset asusteet on tullut taas hetkeksi aikaa jäädäksensä. Kesäiset takit ja -kengät ovat saaneet siirtyä talviunille odottamaan kevättä. Siinä samalla kun roudasin kaikki talvivaatteet kellarivarastosta tänne ajattelin että nyt muuten lähtee useampi takki kiertoon, niin saan samalla hyvän(teko)syyn hankkia uuden(sia) tilalle. Mutta, siinä sitten kun niitä sovittelin vielä että, mistä luovun ja mistä en. En raaskinutkaan luopua yhdestäkään!... Noh, nyt asiaa sulatelleena (ja miehen valitusta takkien määrästä kuunnelleena) päätin, että kyllä siitä joutaa useampi nyt kuitenkin kiertoon. Siispä sain hyvän syyn tutkia vähän netin tarjontaa uudelle takille, ja samalla päätin koota teille muutaman asukokonaisuuden Espritiltä, minkälaisessa mä kulkisin tänä talvena mielelläni! 

kollaasi_2-2
takki - täällä / kengät - täällä / neule - täällä
kello - täällä / farkut - täällä / huivi - täällä / pipo - täällä

Toi takki!! ♥ Se olisi niin täydellinen lisä mun talvivaatteisiin. Ei ihan se paukkupakkasten takki, mutta uskoisin että suhteellisen lämmin kuitenkin. Hennon vaalea, vaaleanpunaisella sisustalla. Vaaleampaan takkiin, mä yhdistäisin tietysti siniset farkut. Tähän väliin pakko sanoa että mä en ainakaan ymmärrä miksi niin monen meistä on tosi vaikea käyttää talvella sinisiä farkkuja. Musta ne sopii vaaleampien takkien kanssa ihan pirun hyvin yhteen! Takin alle valitsisin vielä asteen takkia vaaleamman neuleen, sekä myös vaaleat asusteet. Vaalean takin kanssa yhdistäisin myös valkoiseen menevät kengät, jotka sopivat myös sinisiin farkkuihin kivasti yhteen. Suomen talvi kun on nykyään lähes kokonaan vain "talvi", niin tennareilla pärjäisi varmasti hyvin. 

kollaasi_1
takki - täällä / kengät - täällä / farkut - täällä
neule - täällä / kello - täällä / laukku - täällä

Vasta viime vuosina, musta on lyönyt mun pukeutumisessa läpi ihan kunnolla. Ja tän asun kokosinkin itseasiassa ihan täysin mustien farkkujen ympärille. Vaikka vannoutunut hopean ystävä olenkin, mun mielestä kulta sopii talvella tosi hyvin mustan kanssa. Ja nuo kenkien kultaiset yksityiskohdat oli tosi siistit! Tietyllä tapaa niin yksinkertaiset, mutta kuitenkin tuo kulta tekee niihin sitä jotain. Harmaa villakangastakki on yks ehdoton takki talvelle. Se on niin helppo yhdistää asuun kuin asuun. Ja kerta kengät ovat vähän näyttävämmät, niin mun mielestä silloin laukun pitää olla sirompi, ja tuo ihanan yksinkertainen clutch sopikin tähän kokonaisuuteen täydellisesti. Ihan kuitenkaan kokonaan mustassa ja harmaassa en halua (ainakaan kovin usein) kulkea, niin neuleeseen sopi hyvin myös vähän vaaleampaa sävyä mukaan. 

Pukeutumisessa, varsinkin talvisin, mä valitsen yleensä takin ensimmäisenä. Sitten sen ympärille mä kokoan koko muun asun. Kaikkien osien ja yksityiskohtien, pitää mätsätä yhteen sen ensimmäisen kanssa, mikä tosiaan lähes poikkeuksetta on takki. Espritin talvivalikoimasta löytyi vaikka miten upeita erilaisia takkeja, niin pitkiä kuin lyhyitäkin, niin värikkäitä, kuin hillitympiäkin. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, mikäli talven pukeutumisesta vielä jotain uupuu! Espritin koko valikoimaan pääset TÄSTÄ

4 kommenttia

 1. Inpa kivat kokonaisuudet. Pukisin itekkin molemmat päälleni, vaataavat postaukset mun mieleen :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät niin asuista, kuin postauksestakin! :)

   Poista
 2. Tuo toinen asukokonaisuus on aivan ihana :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥