Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn pukeutuminen

asu_takki_8
Syksy. Vaikka mä oonkin ehdoton kesäihminen, mä rakastan myös syksyä. Ehdottomasti eniten pukeutumisen suhteen. Ja voitte vaan kuvitella, kuinka kovaa täällä käpy jäätyy tutuksesta, kun tuo hiton lumi ja pakkanen saapui noin etuajassa. Jatkuvasta kipeilystä johtuen, mun syksyiset asukuvat jäi tänä vuonna ihan minimiin. Ärsytys tähän asiaan onkin nyt ihan sata lasissa. Oon koko viime kuun, sekä tän kuun alun kärsinyt poskiontelontulehduksista. Huomenna tän kaiken pitäis vihdoinkin olla ohi. "Pääsen" nimittäin vihdoin ja viimein siihen punktioon. Samaan aikaan aika ristiriitaiset fiilikset. Onhan se toimenpiteenä ihan varmasti kauhea, mutta se että mä pääsen tästä pääkivusta ja paineesta naamassa eroon, on ihan varmasti sen arvoista. Ainakin toivottavasti.
Tosiaan siis tästä jatkuvasta kipeilystä johtuen, täällä ei paljoa olla syksyisiä asuja nähty. Näitä kuvia mä oon jotenkin salaa mielessäni säästellyt, mutta nyt vihodin ajattelin että pakko nää on julkaista koska lumi peittää jo ikävästi maata. Mun mielestä koko syksy vaan hujahti ohi. Ihan kuin koko syys- ja lokakuuta ei olis ollutkaan. Ollenkaan. Nyttenkin eletään jo marraskuun kuudetta. Emmää käsitä mihin ihmeeseen nää päivät oikeasti katoaa. 

asu_takki_1-side asu_takki_10
asu_takki_15-side asu_takki_9 asu_takki_6-sideNo mutta, jos nyt sitten puhutaan siitä, mistä mä teille oikeastaan näiden asukuvien ohessa halusinkin puhua. Nimittäin juurikin siitä syksyn pukeutumisesta. Kaikki jotka mut tuntee (tai on meidän eteisessä käyneet...) tietää että mä olen "pienimuotinen" takkifriikki. Oon jo pitkään ollut sitä mieltä, että takki tekee asusta kokonaisen. Lähes poikkeuksetta mä kokoankin mun asut takin ympärille. Eli päätän ensimmäisenä aina takin, ja sen jälkeen vasta kaikki muut osat. Syksyisin saa ja sopiikin käyttää takkia, mutta ei kuitenkaan tarvitse olla se paksuin ja muhkein takki. Silloin on yleensä kaikista eniten vaihtoehtoja, minkä takin sitä pukisikaan päällensä. Ainakin mulla on.
Syksyisin takin rinnalla toinen asia, mikä tekee siitä pukeutumisen kannalta parhaimman vuodenajan, on asusteet. Silloin sopii käyttää erilaisia huiveja, niin ohuempia kuin paksujakin. Mun mielestä syksyiseen asuun kuuluu vaan niin ehdottomasti huivi. Mielummin muhkeampi sellainen.
Eikä sovi ollenkaan unohtaa kenkiä. Syksyisin jalkaan sopii monet erilaiset tennarit, unohtamatta erilaisia saapikkaita ja bootseja yms. Yksinkertaisesti syksyllä on ehdottomasti eniten vaihtoehtoja mitä pukea päälle. Siitä syystä, syksy on mulle ehdoton lemppari vuodenajoista pukeutumisen suhteen.
Yksittäiden osien lisäksi, yksi iso tekijä on varmasti myös värimaailma. Syksyisin pihalla (on ainakin muutaman päivän) todella ihania väriloistoja, joka saa myös pukeutumiseen mukaan enemmän väriä.

asu_takki_13-side asu_takki_16 asu_takki_2-side
asu_takki_7 jeans Mango | bag Louis Vuitton | shoes Nike
jacket H&M | sunglasses Ray-Ban | sweater & scarf VeroModa

16 kommenttia

 1. Milloin oot ostanut tuon takin? 😊

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivan pirtsakka ja rento asukokonaisuus! :) Sopii täydellisesti syksyyn<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Syksyinen tästä oli tarkoitus tehdäkin :)

   Poista
 3. ihanan pirteä takki!
  http://veerakatariinv.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan tätä! :)

   Poista
 4. Aiiivan ihania kuvia ♥ Vitsit mikä asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi!! Kuvista on aina ihana kuulla että ne ovat olleet onnistuneita! ♥

   Poista
 5. Ihana asu! :) Tykkään erityisesti tuosta takista, niin pirteän värinen! :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Asu oli kyllä omaankin mieleen tosi onnistunut! :)

   Poista
 6. Takkeihin olisi kyllä kiva panostaa enemmänkin, kyllä ne saavat kuitenkin niin paljon roolia syksyn ja talven pukeutumisessa! :) Varsinkin tällaiset ihanan värikkäät kuin sulla on myös enemmän kuin tarpeellisia väripilkkuja täällä pimeydessä :D Mun syksyn suosikkitakki on ollut vaalea villakangastakki (joka just eilen blogissa kuvissa), sen vaaleus on kyllä ollut tän syksyn virkistävin juttu mun pukeutumisessa tänä syksynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse tykkään myös hirmuisesti vaaleista takeista, mutta omistan niitä kuitenkin kaikista vähiten :D Jotenkin tummemmat takit on helpompi ostaa, ja niistä löytyy paljon enemmän valikoimaa jostain syystä :) Tää punainen on kyllä ehdoton ykkös väripilkku mun takki"kokoelmassa"! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tää on!! :) Kiva kuulla että myös näin monen muun mielestä :')

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥