Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivä ennen Talvea

asu_hatanpää_syksy_1-side asu_syksy_3 asu_syksy_8 asu_syksy_7 asu_syksy_6-side asu_syksy_4jeans Zara | bag Marc By Marc Jacobs | shoes Disnko
poncho Rut&Circle (New!) | scarf By Malene Birger (New!)

Nää kuvat on tosiaan otettu tasan päivää ennen, kuin maa vaihtui valkoiseksi. Kerkesin juuri  sopivasti ulkoiluttaa tuota mun uutta ponchoa ensimmäisen kerran. Olin pitkään etsinyt ponchoa, jossa olisi huppu. Ei mikään helppo homma. Vihdoin sen sitten alkusyksystä bongasin Nellyssä, ja vielä ihan hyvässä alennuksessa. Se on kyllä ihanan lämmin, mutta ei se ihan paukkupakkasilla kyllä enään riitä. Mutta syksylle silti ihan ehdottoman ihana kapistus. 
Taas näitä kuvia katsellessa, pitää kyllä ihmetellä että mitenkä ihmeessä mää pärjäsin ennen ilman mustia farkkuja. Nuo Zarasta löytynee yksilöt on ihan ykköspöksyt! Ei varmaan mene kauan kun saan kulutettua ne puhki, ja tää ei siis tosiaan johdu siitä että ne olis jotenkin huonolaatuiset, päinvastoin. En vois enään todellakaan kuvitella mun vaatekaappia ilman näitä! 
Nyt mä jatkan Nenäpäivän katselua, pitäkää kaikki ihan huiput viikonloput! Mä meen huomenna vielä töihin, ja sitten onkin kaikkea kivaa tiedossa :) 

8 kommenttia

 1. Syksy jäi kyllä tosi lyhyeksi! Ehdin itse ottaa yhdet syksyiset asukuvat blogiin ja sen jälkeen on ollutkin maa valkoisena, ehkä hiukkasen pidempään olisin katsellut syksyä :) Värit nimittäin miellyttää syksyssä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy jäi kyllä ihan inhottavan lyhyeksi! Mutta niillä mennään mitä sääherra meille tarjoaa, valitettavasti :D Syksy on kyllä ihanaa aikaa, värien ja pukeutumisen suhteen! :)

   Poista
 2. Oi miten kiva asukokonaisuus!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Älyttömän kivannäkönen asu. Poncho on superihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poncho on kyllä ihana minustakin! :) Kiva kuulla että myös sä tykkäät! ♥

   Poista
 4. Nyt on taas niin ihanat kuvat että, neiti! <3 Tuo poncho näyttää niin pehmeältä ja ihanalta :D

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥