Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shopping Part 1.

SUPERpitkästä aikaa uusien juttujen esittelyä. Vaikka otsikossa puhutaan kesästä, on osa näistä löytäneet tiensä mun luo jo keväällä. Joten tosiaan ei ole ihan muutaman kuukauden hankintoja nämä, vaan pidemmältä aikaväliltä. No mutta, tässä näitä taas on, koska te aina tykkäätte näistä postauksista! 
  ostokset_15-sidePunainen H&M jumpsuit. Halusin antaa tälle ihanuudelle kunnian olla ensimmäisenä. Tää oli ihan superlöytö aika hiljattain henkkamaukan verkkosivuilta. Ja vieläpä mega-alennuksesta, tää nimittäin makso alle kympin! Harmi kun täällä kesä on mitä on, ja kelit ei ainakaan tänä kesänä oo mitenkään kovin juhlallisella tuulella olleet. Mutta kyllä tämä vielä käyttöön pääsee! 
   ostokset_6Tommy Hilfiger valkoinen kollari. Mä en oikeen koskaan lämmenny Calvin Kleinin tai Leviksen kollareille, mutta sen sijaan tää Hilfigerin versio vei kyllä mun sydämen. Varsinkin tämä valkoinen! Mä mietin pitkään kahden koon väliltä, mutta halusin tästä kuitenkin vähän sellaisen rennomman mallisen, kuin sellaisen ihan timmin. En malta odottaa, että syksy saapuu ja pääsen tämän ottamaan ihan kunnolla käyttöön, ja asukuviinkin mukaan! 
  ostokset_2Puhelimenkuoria ompulle. En oo koskaan tykännyt niistä läpällisistä kuorista, vaan aina pelkästään näistä takakansista. Näitä onkin aikas monta kerennyt jo lentää roskiinkin tässä ompun elinkaaren aikana. Ne kaikki By Malene Birgerin versiot oli muuten laadulta jotain, etten edes viitsi kirjoittaa tähän. Ne oli tehty niin tiukoiksi, että ne halkesivat itsestään kulmista pikkuhiljaa. Ihan 1-2 kuukaudessa. Se Odd Mollyn kuori joka mulla oli superpitkään, oli mun ehdoton lemppari. Se kuitenkin hajosi puhelimen pudotessaan, mutta vihdoin mä löysin uuden lähes yhtä kivan version samalta merkiltä. Ja se onkin parhaillaan käytössä. Ennen tämän löytymistä tuli testattua myös VS:n, Iphorian ja Day Birger Et Mikkelsen kuoria. Joista kyllä tykkäsin kaikista. Etenkin tuosta viimeisestä, se kun on ihan kunnon nahkaa. 
  ostokset_13Paperipussihousut. Kaksinkappalein. Molemmat löytyivät BikBokista, ja ovat hieman erilaiset. Mustissa on resorit nilkoissa, ja molemmissa on erilainen kangas. Harmaat on sellaista nätisti laskeutuvaa vähän ehkä silkkimäistä (?) kangasta. En oo ikinä ennen edes tajunnut, miten paljon tykkäänkään harmaasta pukeutumisessa! 
 
VS_4 VS_6-side Victoria's Secret:tiä. Alusvaatteissa mä vannon ehdottomasti VS:n nimeen. Harmi vain, ettei niitä ainakaan vielä saa mistään Tampereelta. Siksipä niitä pitää aina hamstrata kun mahdollisuus eteentulee. Samoiten suihkusaippuassa en enää suostu muuta käyttämään kuin näitä. Niiiiiin ihana tuoksu! Samalla kertaa nappasin myös tuollaisen rasvaputelin mukaan, kun näissäkin oli joku pakettikamppis. 
  ostokset_16Mekkoja. Kesänjuhliin piti täydentää myös hieman mekkovalikoimaa. Enkä olis voinut kuvitellakkaan löytäväni kauniimpaa mekkoa ystäväni häihin, kuin tämä valko-punainen Ralph Laurenin mekko. Tämä on ehdottomasti kaunein mekko mitä mä omistan. Ja tuun kyllä pitämään tästä niin hyvää huolta, "ja pyhitän" tämän vain parhaimpiin tilaisuuksiin. Samassa tilauksessa tilasin myös tämän tummansinisen Guess:in mekon. Tää on vähän rennompi, mutta silti myös juhlallinen. Siniset vaatteet ei yleensä kovin puhuttele mua, mutta tämä oli kyllä niin kivan sininen, että eihän tätä malttanut palauttaa. Vaikka munhan siis piti pitää tilauksesta vain se yksi mekko... 
   ostokset_12Korkkareita. Mä bongasin joskus aikapäiviä sitten tuollaiset narulliset korkkarit, mutta niistä ei silloin ollut kokoa, ja asia sitten jäi. Kunnes nyt bongasin nämäkin henkkamaukalta. Sopivasti korkoa, mustat, ja niin kiva ja näyttävä yksityiskohta nuo narut. Eiköhän näillekin pian löydy kunnolla käyttöä! Toiset yksilöt taas ovat Xti merkiltä Footwayn sivujen kautta tilatut. Ostin nämä yksille alkukesän juhlille. Huomasin nimittäin silloin, ettei multa löydy yksiäkään mustia perus siistejä korkkareita. Tai oikeastaan ylipäätään mustia korkkareita... :D No, nyt on sekin asia korjattu. Merkki oli mulle täysin tuntematon, mutta näiltä löytyi kyllä tosi paljon kivoja yksilöitä, eikä ollenkaan pahan hintaisia! 
  ostokset_12Iittalaa. Pitkään himoitsemani Kastehelmen kakkualusta on vihdoin mun! Pääsipä se jo testiinkin yhden aikas herkullisen mansikkajuustokakun myötä (johon palataan jossain kohtaa omassa postauksessaan!). Mamma oli nimittäin kerännyt mulle niitä K-Markettien leimoja, joilla nää tosiaan sai aika kivalla alennuksella. Samalla päätin sitten vähän täydentää lasikokoelmaa, muutamalla olut- ja valkkarilasilla. Vielä kun tässä joskus saisi päivitettyä vitriinin astetta isompaan, niin saisi nää lasit sinne keittiönkaapeista. 
   furla_7-sidefurla_9 Furla Metropolis. Mä tästä jo keväällä vähän vinkkasinkin. Mun laukkukokoelma kaipasi alkuvuodesta jotain hempeää yksilöä. Ja koska mä oon aina tykännyt todella paljon tuosta pinkistä versiosta, laukun malli oli selvää. Hetken aikaa mä siinä sitten mietin kahden värivaihtoehdon välillä, ja lopulta päädyin tähän vaaleaan versioon. Normaalisti mä en syty kultaisille helyille laukuissa kovinkaan paljoa, mutta näissä ne on todella kylmän kultaiset, eli jossakin valossa ne näyttää jopa hopeisilta. Eli ei sellaista ällönlämpöisenkeltaista. 

14 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Etenkin tuo Furlan pikkulaukku on todella suloinen ja kivan hempeä :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt! Ja apua miten ihana tuo vaaleanpunainen Furla, pakko jossain vaiheessa saada itsekin sellainen!❤️

    VastaaPoista
  3. Muistatko, paljonko toi Furlan laukku maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on edelleen myynnissä Zalandolla, eli sen vähän alta 250€ :)

      Poista
  4. Ihania juttuja oot löytänyt! Käsittämättömän upea toi Furlan vaaleanpunainen laukku ♥ Siis ihan mieletön!!

    Käyn aina välillä sun blogia lueskelemassa ja tänään vasta tajusin että hei, mähän en ole edes lukija :D Nyt tuli sekin asia korjattua! :p

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä väriltään niin upea! :') Ihana kuulla, että tykkäät mun blogista, ja että liityit joukkoomme! ♥ Kiitos!

      Poista
  5. Noi laukut on niin ihanat! Ja noi vc-alkkarit ihan parhaita, nyt ku mulla on ollut kolmet eri mallia niin tiedän mitä ostan jatkossa :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää Metropolikset on kyllä älyttömän söpöjä! Ihan missä värissä tahansa :) Ja joo, VS:n alusvaatteet on kyllä ihan omaa luokkaansa!

      Poista
  6. Ihania juttuja! Erityisesti lämpesin noille paperipussihousuille jotka on tänä kesänä vieneet mun sydämen täysin :) ja voi että, Metropolis on ihan täydellinen! Itse olen harkinnut samaa mutta kirkkaanpunaisena<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, toi punainen Metropolis kuulostaa kyllä kans ihan mahdottoman hyvältä! :D Itse himoitsen myös valkoista yksilöä :p Ja joo! Paperipussihousut on ihan = ♥

      Poista
  7. Tosi kivoja juttuja oot ostanut! Etenkin metropolis on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että uudet jutut iskee suhunkin! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥