Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

DERMOSIL

Yhteistyössä: Dermosil

dermosil_1
Ennen joulua sain Dermosililtä oikein kivan paketin testaukseen. Ja nyt tuotteita jonkin aikaa käyttäneenä, halusin tulla kertomaan teille vähän mun mielipiteitä. Dermosilin tuotteet on mulle tuttuja jo lapsuudesta saakka. Mamma aina tilaili niitä meille, ja mäkin sitten samalla sain testailla niitä. Tosin, nyt en ollut pitkään pitkään aikaan käyttänyt niitä ja sen takia olikin erityisen kiva päästä niitä taas testailemaan. 

En ollut koskaan aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi, miten laadukkaita Dermosillin tuotteet oikeasti ovat. Enkä myöskään ollut koskaan aikaisemmin ajatellut, että merkki on täysin suomalainen. Molemmat ovat asioita, mitä mä arvostan paljon kosmetiikassa.

dermosil_2 Ihan ensimmäiseks paketista paljastui tämä käsirasva. Sehän sopi erityisen hyvin tällaiselle käsirasvafriikille. Mä jos joku olen testannut kymmeniä ja kymmeniä erilaisia käsirasvoja. Eikä tämä versio todellakaan tuottanut pettymystä. Sen lisäks, että tämä sopii erityisesti käsille, tää sopii lisäksi koko keholle. Mikä on mun mielestä vain iso plussa. Paketissa mukana tulleet käsineet kun laittaa yöksi rasvauksen jälkeen käsiinsä, on aamulla kädet ihan uudella levelillä pehmeyden suhteen. Plussaa myös isommasta putilosta. Mulla ainakin käsirasvaa kuluu paljon, kun joka ilta sitä sängyssä tulee laitettua. Tämä ei siis ihan heti lopu kesken! 

dermosil_3 Yksi tuote jonka muistan äidin mulle aikoinaan Dermosililtä monesti ostaneen, on just heidän kuorintavoiteensa. Ne eivät nimittäin koskaan tuottaneet pettymystä. Eikä niin käynyt myöskään tämän karpaloversion kanssa. Mä oon sitäpaitsi kuorintavoiteiden kanssa tosi vaativa. Jos etsinnässä on jonkinsortin kuorintavoide, suosittelen ehdottomasti Dermosilin versioita, niissä jos jossain on hinta-laatu kohdallaan! 

dermosil_5 Tämä Dermosilin tuoksupakkaus kiinnosti myöskin. Vaikken mikään erityisen kova tuoksujen käyttäjä olekaan, halusin silti kokeilla tällaisia helposti matkaan mukaankin lähteviä tuoksuja. Nää on tosi kevyitä ja rakkaita, eli just sellaisia mitä mä tuoksuissa arvostankin. Näitä kohtaan mulla oli eniten ennakkoluuloja, mitkä tosin osottautuivat vääriksi.
    
dermosil_4
Viimeisimpänä vielä toisia matkakokoisia käsirasvoja. Näistä etenkin tämä lakritsinen versio on todella ihana. Kokonsa ansiosta nää pyörii mulla oikeastaan yksi jokaisen laukun pohjalla. Nää imeytyy nimittäin supernopeasti, niin näitä voi laittaa liikkeellä ollessakin, kun ei tarvitse odotella kuivumista.

Jos arvostat kosmetiikassa laatua, kotimaisuutta ja edullisuutta, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Dermosilin valikoimaan. Heiltä löytyy myös paljon erilaisia meikkituotteita. Sekä uutuuksiahan heidän valikoimaansa ilmestyy monta kertaa vuodessa. 

6 kommenttia

 1. Sain anopilta joululahjaksi tuon käsivoidepaketin ja lakritsi oli omaan nenääni liian ällö, mutta mies tykkäsi siitä :). Mulla on nyt tuo Living käytössä ja se on kivan tuoksuinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin niitä makuja on monia! :) Mä itse tykkään näistä kaikista! <3

   Poista
 2. Mä tykkään kyllä Dermosilin tuotteista! <3 Ja mitä, lakritsinen käsivoide?!? Enpä ole aikaisemmin kuullutkaan, mutta mulle kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihmeessä tutustumaan tuotteeseen sit tarkemmin! ;)

   Poista
 3. Dermosil täälä jo ennestään tuttu! Mullakin nyt dermoshopin jalkarasvaa, kehorasvaa, keittiösaippuaa, meikkivoidetta ja niiden vedenkestävä ripsari on mun ehdoton suosikki! :) <3

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilillä on kyllä paljon erilaisia hyviä tuotteita! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥