Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TORY BURCH VAALEANPUNAISISSA

a_tory_burch_1_2 Laukkuperheen uusin tulokas. Tory Burch Mcgraw Tote - Shopping bag. Eli tällainen isompi, ihanan hattaran vaaleanpunainen yksilö. Kun ensimmäisen kerran netissä tähän iskin silmäni, en saanut sitä enää mielestäni. Ehkä kaksi kuukautta sinittelin, etten laittanut tätä tilaukseen. Sitten se tapahtui. Sain joululahjaksi lahjakortin. Noh, loput näkyykin tässä postauksessa. Nyt se on minun! Olin jo hetken haaveillut pykälän suuremmasta yksilöstä, kuin mun Neverfullit on. Ne on oikein kivan ja passelin kokoisia, mutta niinä päivinä, kun tavaraa on normaalia enemmän, ne on turhan täynnä. Tämä yksilö on inan suurempi. Mutta mikä mulle on kaikista tärkein, ei liian suuri. Esim se Neverfullin isoin koko, se vois just mennä jonain lentolaukkuna tai sellaisena, mut ei todellakaan normi arjessa. Se on jotenkin tosi kömpelö. 

a_tory_burch_2 a_tory_burch_3 Nyt tätä jokusia kertoja jo käytettyäni, tykkään tästä vaan kerta kerralta enemmän. Väri on niin passeli, kuin olla voi. Just sopivan hempeän vaaleanpunainen. Tässä tykkään myös paljon siitä, et tää on niin ihanan simppeli. Kokonaisuudessaan siis oikein toimiva ja ihana yksilö, mille tulee aivan varmasti todella paljon käyttökertoja! Tää sama yksilö löytyy Zalandolta myös ruskeana ja mustana, et jos etsinnässä on himpunverran suurempi shopperi, kannattaa kurkata täältä

8 kommenttia

 1. Aivan ihana, taisin just rakastua tuohon! 😍

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana, tollanen pehmeän vaaleanpunanen ja muutenkin ihana malliltaan! Ton tyylinen laukku olis ihana lisä omaan laukkuperheeseen :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin ihana, väri on nimittäin täydellinen! 😍 Oon samaa mieltä, se isoin NF on kyllä vähän turhan iso ja kömpelö.. Tää on kuitenkin todella tyylikkään näköinen!

  VastaaPoista
 4. OOH miten ihana laukku! ♥ Mä harvemmin kuolaan merkkilaukkuja, mutta tämä on kyllä todella kaunis ja voisin kotiuttaa sen vaikka heti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkänvärinen laukku! Kaunis on ja tilava, plussaa toki et pastellinen vaaleanpunainen on todella helppo yhdistää monen värisiin asuihin. ^^

  VastaaPoista
 6. Kaunis laukku kyllä! Ite tilasin kaksi zalandolta tammikuussa mutta kumpikaan ei vaa ollu livenä hyvä. Harmittaa!

  VastaaPoista
 7. Kuolasinkin tätä jo sun Instagramissa, tää on ihan täydellinen!!<3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥