Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TALVEN MEININKIÄ PUHELIMEN KAMERAN LÄPI

Tiiätteks te mitä. Taas sama laulu! Oon kokonaan unohtanut postailla puhelimeen kertyneitä kuvia. Näin käy siis joka kerta.. Joten, päätin taas koota vähän talven kuvia yhteen. Nyt kuitenkin kokosin vain sellasia huippukohtia, koska tästä olis taas tullut niin monta postausta. Pysytään nyt siis yhdessä postauksessa, ja yritetään jatkossa muistaa purkaa näitä vähän useammin, kuin puolen vuoden välein. 

snapchat_1Kaupan kunniaksi kuuluu aina pikkuisen poksautella // Tän yhden timanttisen tyttösen kanssa ulkona tuulettumassa! Oon vaan niiiin super-onnellinen, ko omistan tällaisen ystävän! // Uuden Vuoden raketit // Kynttilöiden kulta-aika alkaa pikkuhiljaa taas hiipua kevään myötä, mutta johan niitä on polteltukin // Koulutuksen päätteeksi keilaamassa // Kummitytön hymyä ja naurua ei vaan voita mikään! // Pakollinen auto-selfie // Tyyne 
  snapchat_2 Musta on todennäköisesti tulossa VANHA, koska oon alkanut tykkäämään talvesta ja näistä maisemista // Ulkona on tullut syötyä viime aikoina taas vähän turhankin paljon // Uuden Vuoden meininkiä // Joulukuussa tuli painettua duunia "ihan" kiitettävästi // Uuden Vuoden porukkakin mahtui yhteen kuvaan! ♥ // Ikaalinen // Talven lemppari pipo // Kotihiiren lemppari paikka 

5 kommenttia

 1. Toi ice jp chenet on ihan jees! me kyllä juotiin vaan kylmänä, mutta vois kokeilla joskus pullon ohjeen mukaan niitä jääpaloja :)

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että hieman hymyilytti tuo selite: "Pakollinen auto-selfie”. En nimittäin ole koskaan ottanut autossa selfietä, mutta miksipäs ei voisi ottaa. Täytyypä laittaa listalle : )

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja tunnelmallisia kuvia :) Hauska postausidea kans!

  VastaaPoista
 4. Mukavia ja tunnelmallisia kuvia - kiva saada pieni pilkistys sinun elämään tätä kautta. Ihana Tyyne xx

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥