Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VALKOINEN PARKATAKKI

asu_5 asu_8
Tän talven (ja muutaman aikaisemmankin) ehdottomasti eniten metsästämäni asia. Valkoinen parkatakki. Oon sovittanut tosiaan viime vuosien aikana valehtelematta kymmeniä erilaisia. Yksikään ei ole ollut sitä, mitä mä olen hakenut. Paitsi tämä Onlyn versio. Kriteereinä takille mulla oli kylmän valkoinen, eli ei mikään kerma tai sinnepäin valkoinen. Vaan ihan oikeasti valkoinen. Sitten halusin myös kylmän värisen karvan huppuun. Ja tämähän sitten olikin se yhtälö, mikä meinasi tehdä hommasta ihan mahdotonta. Normaalisti mulla ei ole kivojen takkiyksilöiden suhteen mitään ongelmaa (pikemminkin aivan päinvastoin.....) mutta tän kanssa sellainen tosiaan pääsi syntymään. Onneksi sitten tosiaan lopulta bongasin netistä tämän Onlyn version, oikeastaan ihan sattumalta. Olin jo tavallaan luopunut ideasta, löytää tämä unelmieni talvitakki. Kunnes se sitten vain vahingossa osui kohdalle, ja vielä tosiaan aika hyvällä alennuksella. 

asu_18-side
asu_12
Ei siis varmasti ole epäilystäkään siitä, mikä tämän talven käytetyin takki on ollut tämän löydöksen jälkeen. Takki toimii monenlaisissa erilaisissa asuissa, mutta etenkin sinisten farkkujen kanssa se toimii erityisen hyvin.
Kylmän valkoinen on siitä hyvä, et se sopii oikeastaan ihan minkä tahansa värin kanssa yhteen. Sen takia mä varmaan oonkin aina tykännyt valkoisesta pukeutumisessa. Oikeastaan ainut, missä se ei sitten todellakaan iske, on housut, etenkin farkut. Hameet ja tällaiset menee vielä valkoisena, mutta kaksi lahkeelliset eivät. En edes tiedä mikä siinä niin pahasti omalla kohdalla tökkiikin. Voi olla, että niitä valkoisia farkkuja tuli teinivuosina käytettyä loppuelämän edestä.

asu_15
asu_10-side asu_17 Sinisiin farkkuihin halusin taas yhdistää mun uudet Timssit! Sain nämä testiin suoraan Timberlandilta. Väri on ensinnäkin aivan super. Malli olikin mulle jo ennestään tuttu, mutta jotenkin sitä on kuitenkin ilmeisesti päivitelty tms, koska nämä ovat paljon jäykemmät, mitä mun aikaisemmat versiot. Mutta eipä tuo ole käyttöä haitannut. Timberlandit, etenkin just tässä mallissa ovat mun talvikengistä ehdottomasti ne ykköset. UGGit on saanut väistyä hyvin hyvin vähäiselle käytölle löydettyäni ensimmäiset timssit. Nää vaan on niin lämpöiset, todella hyvät jalkaan, sekä näillä pysyy pystyssä liukkaillakin keleillä. 

asu_2-side asu_6 asy_4 Jacket Only | Sweater Mango | Shoes Timberland* Bag Louis Vuitton | Jeans VeroModa

15 kommenttia

 1. Kiva asu ja nuo Timberlandit ovat kyllä upeat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan super kivan näköinen takki! Mullakin suunnitteilla valkoinen talvitakki, mutta lyhyempänä mallina. Haluan sen soveltuvan myös lasketteluun ja siihen pitkä ei omalla kohdalla niin hyvin toimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aivan ihana!! :) En itse laskettele, mutta voin hyvin kuvitella, että lyhyempi on siihen hommaan huomattavan paljon parempi! :D

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus! <3 Timbat on kanssa mun lempparikengät talvella, en tajua miten oon pärjännyt ennen ilman niitä! Tuo takki on kans aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ymmärrä, miten mä pärjäsin ennen ilman!!! :D Niin huiput ne on! ♥

   Poista
 4. Ihana asu! Noi housut näyttää hyvältä ja sopii kyllä valkosen takin kanssa kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla, että säkin oot tuota mieltä! :) ♥

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää! Minulta löytyy talvitakkia vaikka millaista, mutta sorruin ostamaan ensimmäisen parkatakkini vasta nyt syksyllä. Olen aina ollut villakangastakkien perään enemmän, mutta parkatakki on niin vaivaton ja mukava käyttää! Vaikea enää vaihtaa muuhun, kun se on vielä vaaleanpunainenkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella, miten tosiaan on vaikea vaihtaa vaaleanpunaisesta parkasta takaisin villakangastakkeihin :D Parka on kyllä ihana, mullakin se on eniten käyttämä takki talvisin!

   Poista
 6. kiva asu!:) Ihana tuo takki ja nuo kengät!!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana värimaailma tässä asussa! :) Ja tuon väriset Timberlandit on aivan ihanat😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Timberlandit on kyllä erityisen ihanat!! :)

   Poista
 8. Kivat kuvat taas! <3 Ja toi on kyllä aina kun etsit jotain vaatetta, niin sitä ei takuulla löydä, mutta sitten kun lopetat etsinnän niin yhtäkkiä se löytyykin :D

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥