Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIHREÄ LÖYTÖ 

asu_vihreätakki_4 Hrrr kun tuleekin kylmä näitä kuvia katsellessa. Kuvien ottohetkellä oli nimittäin ainakin 23 astetta pakkasta. Todella kylmä siis. Sen takia ei käynyt pienessä mielessäkään ruveta kuvailemaan ilman takkia. Noh, takkia mä oikeastaan teille näyttämään tulinkin.
Mulla oli tuossa jokunen viikko sitten pieni työreissu Helsinkiin, tai tarkkoja jos ollaan niin Vantaalle. Ja siellä sitten samalla tuli mahku poiketa Jumbossa ja Zarassa. Zarasta harvoin tarvitsee lähteä tyhjin käsin, ja ei tosiaan tarvinnut tuollakaan kertaa niin tehdä. Sovitin itseasiassa todella montaa juttua, mutta tämä superlämmin takki oli ainokainen, joka pääsi jatkoon. Mä oon jo loppukesästä saakka metsästänyt tummanvihreää takkia. Ensiksi syksyisenä versiona, ja sitten talvisena. Vihdoinkin etsinnät siis tuottivat tulosta. Enkä olis voinut täydellisempää väriä löytääkään. Tää on niin ihana. Todella kylmän ja tumman vihreä, ja itseasiassa aika lähellä ihan mustaakin. Karvallinen huppu, sekä sellainen ihanan pehmeän karvallinen sisus. Ei muuten tuu kylmä, ainakaan kovin helposti sen kanssa. Silloin kun mun silmät osuivat tähän ihan loppumetreillä ennen sovituskoppia, en meinannut uskaltaa kurkistaa hintalappua. Mä nimittäin jotenkin kuvittelin, että tää varmasti menee sinne lähemmäksi 150 euroa hintansa kanssa. Mutta joskus on ihanaa olla väärässä. Tämä nimittäin kustansi vaan 59,90 euroa. Aika suuri hymy nousi sovituskopissa kasvoille, kun takki vielä istuikin hyvin malliltaan. Joskus sitä vaan tekee aivan mielettömiä löytöjä, mitkä jäävät käyttöön varmasti moneksi vuodeksi. Tämäkin takki on hyvä esimerkki siitä. 
En oo itseasiassa koskaan aikaisemmin edes hoksannut, miten helppo kylmän tummanvihreä onkaan yhdistää kaikkiin muihin väreihin. Se toimii ainakin musta, ruskean ja valkoisen kanssa tosi hyvin yhteen. Mä vähän luulen, että tästä taitaakin tulla yksi uusi suosikkiväri pukeutumisessa.
  asu_vihreätakki_2asu_vihreätakki_1 asu_vihreätakki_5Jacket Zara | Jeans Only | Shoes Timberland* Bag Louis Vuitton 

11 kommenttia

 1. Aivan ihana takki, loisto löytö😍😍

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva asu ja aivan ihana kuvauspaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauspaikkakin osui kyllä nappiin nyt näissä kuvissa! :)

   Poista
 3. Tosi tyylikäs takki ja erinomainen löytö! 😍 Multakin löytyy yksi tummanvihreä takki, ja se ihan totta sopii hyvin kaiken kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanvihreä on kyllä yllättävän helppo väri! Ihanuutensa lisäksi :)

   Poista
 4. Tulee ihan kylmä kun sulla on vaan farkut! Täällä laitettu collaria ja vaikka mitä ikivanhaa villapaitaa päälle lookeista viis. Kevään tullen voi taas alkaa pukeutua :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, farkkujen alla onkin sitten ne pöksyt, mitkä pitää homman lämpöisenä :p

   Poista
 5. Oot kyl onnistunut löytämään todella upean takin!
  Mäkään en ikinä lähde Zarasta tyhjin käsin, lohduttavaa löytää samanlainen ihminen haha.

  https://nouw.com/jasmint

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥