Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLONDI, BLONDIMPI, BLONDEIN! Part. 2.

2015 julkaisin blogissa postauksen, joka on ollut todella suosittu. Edelleen sinne tullaan viikottain useita kertoja googlen kautta. Tää postaus ei suinkaan kerro mitään blondi vitsejä, niinkun otsikosta voisi luulla, vaan siinä on mun tuotteet blondien hiusten saamiseen, hoitamiseen ja ylläpitämiseen. Kolmessa vuodessa tuotteet on kuitenkin hieman päivittinyt, niin halusin samalla tehdä tuolle postaukselle jatko-osan. Ensimmäiseen osaan pääset klikkaamalla tästä

BLONDI_1
Muutama tuotteista on pysynyt edelleen samana. Haluan kuitenkin esitellä ne uudestaan, koska kaikki eivät aikaisempaa postausta ole lukeneet, ja ne nyt vaan ovat niin huippu tuotteita, ettei niitä voi tarpeeksi hehkuttaa koskaan. 
Vuosien mittaa mä olen tosiaan testannut jos jonkinmoisia hiustuotteita. Nää on kuitenkin ne, jotka mä oon totenut huipputuotteiksi mun blondille tukalle. 

blondi_2KC Professional Color Mask Shampoo Pearl | KC Professional Color Mask Shampoo Platinum 
Nää on ollut mulla käytössä jo vuosia. Vaikkei nää ole ne mun eniten käyttämät tuotteet, en siltikään vaihtaisi näitä pois. Koska näille on mun hiustenpesurutiineissa kuitenkin ne omat paikkansa. Pearl versiota tulee käytettyä silloin, kun on vahingossa tullut käytettyä liikaa hopeashampoita, ja ne on alkaneet taittamaan vihreän suuntaan. Platinumia taas tulee käytettyä näiden tehokkaampien hopeashampoiden välissä. Tää on sellainen, et tää kyllä ylläpitää sitä väriä, mut tää ei taita siitä enää kylmemmäksi. Eli sopii siis sellaiselle, joka etsii hyvää hopeashampoota ylläpitämään väriä! 

Ehdottomasti tästä setistä pisimpään mulla on ollut käytössä tämä Color Mask. Jos mun pitäis nimetä yksi ehdoton tuote blondeille hiuksille, se olisi tämä. Useimmitenhan väriä ylläpitävien yms tuotteiden ongelma on se, että ne myös kuivattaa hiusta. Tää toimii päinvastoin! Samaan aikaan, kun tää pitää yllä sun blondiutta (ja myös hiukan taittaa sitä kylmempään) se myös hoitaa sun hiusta. 
Hiuksiin jätettävänä hoitosuihkeena mulla on käytössä tämä Paul Mitchellin versio. Näissä mä oon usein huomannut sen, että näistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Esimerkiksi rasvoittuminen. Tän kanssa ei oo ollut lainkaan sitä ongelmaa. Hiukset on huomattavasti helpommat käsitellä, kun tätä suihkii vähän märkiin hiuksiin. 
Color Maskin kilpailijana taas toimii Paul Mitchellin vastaava versio. Tää on sellainen mitä käytän harvemmin. Koska tää on sitten taas niin älyttömän hoitava, että jos käyttäisi useammin se latistaisi hiusta. Sopii siis todella hoitavaa etsivälle! 
Olaplex on tärkeää muista jo siinä vaiheessa, kun hiuksia vaalennetaan. Eikä senkään jälkeen sovi unohtaa kotihoitoa. Tää ei suoraan siis liity blondissa pysymiseen, mutta jos haluaa pitää vaaleat hiukset hyväkuntoisena, tää on tärkeä osa sitä prosessia. Tän kun heittää päähän vaikuttaa, ja istuu vaikka hetken sen kanssa saunassa, niin johan on uudelleen syntynyt tukka lopulta. 
Tää Fudge on nyt sitten se tujumpi versio hopeashampoista. Tällä saa kyllä helposti sinisetkin vibat aikaan. Sekä tällä saa homman vedettyä myös oikein överiksi, jos käyttää joka pesulla. Keltaisuus saa siis kyllä kyytiä tämän avulla. Ainut miinus tosiaan on, että tää kuivattaa hiusta todella paljon. Siksikään en itse käyttäisi tätä jokaisella pesukerralla. Mutta keltaisuuden poistoltaan ja värin kirkastamiseltaan tää on kyllä paras hopeashampoo mitä olen koskaan testannut. 
Tän kaverina mulla toimii tää Paul Mitchellin versio. Tää on inan tehottomampi, mutta tää ei kuivata yhtään niin paljoa. Sen huomion oon myös tehnyt tästä, että tää on paljon riittoisampi, mitä Fudge. 
Viimeisenä sitten vähän värin ylläpidosta. Mä oon hurjan laiska käymään kampaajalla, enkä oikein innostu noista marketti-kestoväreistä. Testasin tätä Four Reasonsin kestosävytettä jo jokunen vuosi sitten ensimmäisen kerran, ja siitä saakka tätä on tasaiseen tahtiin tullut käytettyä. Tää kirkastaa väriä just sopivasti omaan makuun. Lopputulos on vähänkuin palaisi takaisin siihen kampaajan aikaansaannokseen. Näistä löytyy sävyjä todella laajasti, eikä hintakaan oo paha. Sokosella tää on jotain kympin luokkaa. Ohjeissa sanotaan, että tää kuuluis laittaa märkään tukkaan, mutta mä oon testannut niin kuivaan kuin märkäänkin, ja ihan yhtä hyvin on toiminut. Tästä sarjasta löytyy tosi laajasti erilaisia värejä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan vaikket blondi olisikaan!

*Saatu Cocopandalta

18 kommenttia

 1. Kiva postaus ja tuli juuri minulle oikeaan aikaan, kun innostuin vaalentamaan hiuksiani pitkästä aikaa! Omia suosikkeja Color Mask! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sattuipas sitten sopivasti tän julkaisu :) Color Mask on kyllä ihan ykkönen!!

   Poista
 2. Tää oli hyvä!! Oon menossa taas heittämään tukkaa astetta vaaleemmaks parturiin ja otanpa tästä vinkkiä ylläpitoon😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että osui just oikeaan aikaan, ja sait tästä vinkkejä irti! 😍

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Mä suosittelen kokeilemaan myös Fanolan No Yellow -hopeashampoota, se on vielä Fudgeakin tehokkaampaa ja sillä jos jollain lähtee keltaisuus jos tykkää tosi kylmän sävyisestä vaaleesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se itseasiassa on mulla just testissä!! Mut siinä on ollut mulla sellainen ongelma, et mulla on AIVAN siniset kädet sen jälkeen :D Mitä saa hinkata ties miten kauan... Nii siks oon vähän vältellyt sen käyttöä. Mutta ehkä sit pitäis vaan yrittää vielä antaa sille mahdollisuus :)

   Poista
 4. Todella kiva katsaus blondia ylläpitäviin tuotteisiin! Oon käyytänyt itsekin Colormaskia, siitä on kyllä pitkä aika. En oikein omassa tukassa nähnyt ihmeempiä muutoksia, mutta mulla onkin haastava tukka :D Mä tykkään enempi kylmään taittavista, keltaisuuden poistavista mitkä ei taita siniseksi tai violetiksi :D

  Onneksi oon löytänyt siihen vhyän tuotteen! Mä käytän L'Oréalin hopeashampoota ja se on yks parhain mitä tiedän. Se taittaa kylmäksi, harmahtavaksi sävyksi. Toki mulla on alettu vasta vaalentamaan ruskean värin päälle ettei se ihan viimeksi värjättyä lämpöistä kohtaa tule taittamaan, koska mulla on niin paljon punapigmenttiä hiuksissa (haastava, pitäis kai pysyä lämpimissä väreissä, mutta eei).
  Oon kokeillut muutamia hopeashampoita ja sävytteitä ja toi L'Oréalin on tähän mennessä paras. Mun täytyisi pestä vaan sillä koko ajan jos haluan kylmyyden pysyvän, mutta pakko käyttää yksi shampoo pois joten pesen joka kolmas kerta normaalilla hoitavalla shampoolla, ja heti kun pesen sillä niin selvä ero tukassa, se on paljon lämpimämpi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta Lorealista mä en oo hei kuullutkaan! Pitääkin joskus testata myös se! :) Toisaalta on kyllä ihan hyväkin pestä jollain muulla kuin pelkällä hopeashampoolla, meinaan liika sitä heittää tosi yllättäen sitten sen vihreen efektin sinne! :)

   Poista
 5. Jes, tosi hyvä postaus! Itsekin lähden tällä viikolla kampaajalle vaalentamaan lisää hiuksiani ja tästä postauksesta oli kyllä hyötyä. Itselle tuttuja on jo kaikki colormaskit, fudgen shampoo ja olaplex, joita kaikkia löytyy kaapista AINA. :D Voisin kyllä kokeilla noita Paul Mitchell- tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmessä nuo PM:n tuotteet, ne on oikeasti tosi laadukkaita ja myös tosi riittoisia! :)

   Poista
 6. Mulla olis kauhea hinku värjätä tukka kesäks platinablondiks, mut mun pitäis oikeesti hankkia kyllä lähes kaikki nää purnukat kun nykyään pesen hiukset ihan normi väri shampoolla ja hoitoaineella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitti... Täällä toinen joka haluais platinaa, mutta ei raaski. Koska se jäätävä ylläpito ja jatkuva juurikasvun värjääminen = ei kiitos, vaikka halua kyllä löytyis vaikka miten paljon :D

   Poista
 7. olipa hyväänsaumaan postaus, mä en voi nimittäin enää värjätä tukkaa mutta yritän just tuotteilla pitää vaaleana joten tästä oli apua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä on ollut hyötyä! :)

   Poista
 8. Hyvä postaus erilaisilla ehdotuksilla! Mulla onkin ollyt kova matka mustasta vaaleaan juuri takana ja myös täällä on turvauduttu kaikenlaisiin apuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustasta vaaleaan on kyllä pitkä projekti! :) Itsekin sen ainakin kerran jo kokenut :D

   Poista
 9. Oi nyt tekee mieli testata tota kestosävytettä! Just kävin kampaajalla, mutta tulevaisuutta varten toi kuulostaisi just hyvältä mulle, koska mun hiukset lähtee kellertämään tosi helposti. Täytyykin siis laittaa toi mieleen!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Se on OIKEESTI hyvä tuote! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥