Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

12 bloggaajaa & 12 lausetta

Joitakin viikkoja sitten, sai alkunsa ajatus yhteisestä postauksesta bloggaaja-kollegoiden kanssa. Jopa minä, joka yleensä en tällaisista innostu, lähdin todella mielelläni mukaan ja innostuinkin asiasta. Jokainen meistä 12 bloggaajasta, sai itse keksiä lauseen, minkä kaikki muut meistä sitten täydentäisivät omalla tavallaan. Mä tykkäsin tästä ideasta, että jokaisessa postauksessa olisi jotain samaa, mutta samalla niin erilaista.
Tän kaltaisia postauksia on myös senkin takia kiva toteuttaa, kun nää on vähän niinkuin palapelinpaloja musta. Palanen, eli postaus kerrallaan, te lukijat opitte tuntemaan mua näiden postausten läpi. 

kevät_2

Juuri nyt... kamppailen elämässä muutaman ison ja askarruttavan vaikean päätöksen kanssa. 

Viimeksi innostuin... mun uusista popoista, jotka saapuivat eilen postissa. Nyt lumi himpskattiin täältä ja kadut kuivaks niinkuin olis jo!

En koskaan unohda sitä päivää kun... mulla todettiin diabetes, ja vietin yöni lasten teho-osastolla hengestäni taistellen. Tästä hetkestä onkin jo hieman päälle 11 vuotta. 

Tarvitsen päivittäin... hyvät yöunet. Oon niin rikki ja kiukkuinen, jos en saa yöllä kunnolla unta.

Täydellinen kevätpäivä... koostuu lämmittävästä auringonpaisteesta, kevyesti puhaltavasti ihanan viileän lämpöisestä tuulesta, kuivista kaduista, kukkasista ja parhaasta seurasta rennon yhteisen tekemisen merkeissä.

Arvostan muissa ihmisissä... aitoutta. En voi sietää, jos yritetään olla muuta, kuin oikeasti ollaan.

kevät_3

Paras puoleni on... positiivisesti ajatteleminen. Pyrin siihen aina kuin mahdollista.

Maailmassa eniten ihailen... ihmisiä, jotka ovat itse luoneet oman menestystarinansa ja päässeet sen avulla korkealle. Tehnyt unelmista totta, ja saavuttanut asioita, jotka tuntuivat joskus mahdottomilta. Ja nimenomaan heitä, jotka tekevät tän kaiken itse tyhjästä, ei niitä jotka ns. syntyvät kultalusikka suussa valmiiseen pöytään. 

Talvi-ihoni pelastaja oli... se kun hoksasin miten tärkeää kuorinta iholle onkaan.

Miellyttävin jalkine mielestäni on... tennarit. Ja just sellaiset hyvin jalkaan istuvat tennarit, jolla jaksaa seistä ja kävellä. 

Viimeisten kahden vuoden aikana minusta on tullut... selviytyjä. Viimeiset kaksi vuotta ovat koetelleet tavalla jos toisella, mutta kaikesta on selvitty, ja kaikesta selvitään.

Tämän postauksen tehtyäni aion... hilpaista viettämään viikon viimeistä työpäivää, jonka jälkeen alan nauttimaan muutaman päivän vapaista!


Postausta oli mukana tekemässä: 


Jokaisesta blogista löytyy tämä sama postaus tämän viikon sunnuntaihin mennessä. Käykää ihmeessä tutustumassa!

Ihanaa Pääsiäisen jatkoa kaikille! 

18 kommenttia

 1. Aivan ihanat kuvat! Mua hiukan häiritsee kun itellä ei oo nyt mitään kukkia kotona, varsinkaa keltasia, ku oon ny kukkiin ihastunu. Täytyy varmaan ens viikolla käydä jostain ostamassa :D Muutenkin tosi kivasti toteutit tän postauksen. Tennareista kyllä nii samaa mieltä. Nyt ku on ottanu seisomatyön itselleen niin on alkanut arvostamaan tukevia ja mukavia tennareita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! ❤️ Tennarit on kyllä ihan ykköskengät, kunhan ne on hyvät jalkaan! :-)

   Poista
 2. Vitsit mun rupes tekemään mieli noita suklaamunakarkkeja :D Mutta oon niin samalla linjalla yöunien tärkeydestä, jos ei saa nukuttua riittävästi niin sen kyllä huomaa heti olotilassa ja päivän kulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi karkit on ihan ykkösiä!!! Että ihmekös tuo, jos rupes tekeen mieli niitä 🙈

   Poista
 3. Kivoja vastauksia, mulla on ihan sama, että jos en saa kunnon yöunia oon niin kiukkunen ja väsynyt ettei kukaan jaksa mua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etten ole ainut, kenelle kunnon yöunet on todella tärkeät 😊

   Poista
 4. Ihanaa, että lähdit mukaan tähän juttuun, vaikket yleensä innostukaan tällasista! Ootko kirjottanu diabeteksesta postausta? Se vois olla kiinnostava aihe, jos vaan haluut jakaa sitä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kyllä ihana toteuttaa, että onneksi lähdin mukaan! 😊 Oon joskus puhunut yleisesti sairauksista ja siinä diabeteksesta, mutta sillai suoraan diabetes postausta en oo koskaan tehnyt! Mutta sen voisin kyllä tässä joskus toteuttaa 🌸

   Poista
 5. Skrollasin tekstiä pikalukien vauhdilla omiin aloituslauseenpätkiisi, että kuvat jäivät huomaamatta. Sitten huomasin kivat lausepätkät luettuani kommentin kuvista. 😊 Palasin katsomaan kuvat. Ihanan keväiset! Mukava haaste!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja tosi kiva idea. Tällaisia on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
 7. Hauska idea, tämän voisi itsekin toteuttaa jos saisi tarpeeksi kanssabloggaajia innostumaan ideasta :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥