Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Peili niinkuin Hollywoodissa!

Yhteistyössä: Peilistore.fi

peilistore_8
Innostuttuani pikkuhiljaa enemmän ja enemmän meikkaamisesta, alkoi samalla vanha ruttuinen ja ennenkaikkea pieni peili ottaa hieman hermon päälle. Aikaisemmin mulla oli tosiaan käytössä sellainen pieni käsipeili, jonka kanssa sai enemmän ja vähemmän aina tihrustaa lopputulosta. Lopulta kyllästyin (menetin hermoni) siihen, ja alkoi metsästys kunnon meikkauspeilistä. 

Sitten sattuikin sopivasti, että pääsin yhteistyöhön erilaisia peilejä myyvän Peilistoren kanssa. Yhteistyössä sain valita heidän valikoimistaan itselleni yhden peilin, joka sopisi parhaiten mun käyttöön. Ennen yhteistyötä mulla oli ongelmana löytää sopiva peili, ja nyt mulle tulikin sitten ongelmaksi valita se peili, kun valikoimaahan muuten heiltä jos jostain löytyy! 

peilistore_7
peilistore_5
Lopulta mä sitten päädyin tähän Meikkauspeili Hollywoodiin. Tää vastasi just eikä melkein mun tarpeita. Mä halusin peilin, jonka voi sijoittaa meidän makuuhuoneen pöydälle, mutta että se ei kuitenkaan valtaa ihan koko pöytää. Sitten mä myös halusin, että siinä on säädettävät valot. Siis himmennettävät. Tästä yksilöstä löytyi just ne molemmat. Erittäin kivana lisä ekstrana tässä oli myös pistoke peilinsivussa. Miten kätevä just esimerkiksi hiuksia laittaessa! Tähän saakka on aina pitänyt kikkailla, että missä sitä sais hiukset parhaiten laitettua, mutta nyt mulla on siihenkin ihan paras mahdollinen paikka. Peilin mukana tulee myös kaikki tarvittavat lamput, ja tässä peilissä ne vastaa väriltään päivänvaloa. Mikä on just täydellinen meikkausta ja hiustenlaittoa ajatellen.

Peili on rungoltaan tosi laadukkaan ja kestävän oloinen. Eli kyseessä ei siis ole mikään pilipali runko. Tää kannattaa myös muistaa silloin, jos hakee itselleen jotain helposti siirreltävää yksilöä. Tällä peilillä nimittäin on myös painoa jonkin verran, eli ihan köykäisesti tätä ei paikasta toiseen nostele. 

Peilistorella on todella hyvä valikoima erilaisia peilejä. Ei siis pelkästään tällaisia pöydälle sijoitettavia meikkipeilejä, vaan monenlaisia erilaisia muitakin. Heiltä löytyy esimerkiksi seinälle sijoitettavat valopeilit. Sitten kun mulla on joskus erillinen wc, niin siellä tulee niin olemaan jonkinlainen valopeili seinällä. Lisäksi heillä on erilaisia peilikaappeja, peileihin kiinnitettäviä valaisimia, sekä iso valikoima näitä meikkauspeilejä. Esimerkiksi jos sulla on pöydällä tilaa oikein megaisolle tällaiselle meikkauspeilille, tää mun peili löytyy vielä kokoa isompanakin täällä.
Mutta paljon on myös pienempiä ja sirompia, koska onhan tää munkin peili jo aika massiivisen kokoinen. 

peilistore_4 peilistore_2 peilistore_1 Mä oon ollut tähän peiliin ihan äärettömän tyytyväinen. En olis voinut kuvitellakaan parempaa yksilöä mun tarpeisiin. Enää ei tulis mieleenkään meikata kotona sellaisen pikkiriikkisen käsipeilin avulla ja tihrustaa siittä. Peilistore oli myös kokonaisuudessaan tosi miellyttävä kokomus. Toimitus tuli tosi nopeesti perille, hyvin pakattuna ja sen takia myös ehjänä. 
Mä en siis voi muuta, kuin aidosti suositella heidän tuotteitaan. 
Jos etsinnässä on siis jonkinsortin uusi peili, mee ihmeessä kurkkaamaan heidän valikoimaansa! 

20 kommenttia

 1. Aivan täydellinen peili meikkauspöydälle! :)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi jos olis tilaa tuolle niin hankkisin sen heti! Ihan unelma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuuria, että tää sopi just mun pöydälle! Koska enää en voisi kuvitellakaan elämää ja meikkausta ilman tätä :D <3

   Poista
 3. Tuollaiset on kyllä upeita peilejä! :) Itsekin tutkailin Peilistoren valikoimaa vähän yli vuosi sitten kun kokosin itselleni meikkipöytää. Mun ongelma kuitenkin on se, ettei siihen saa kuin paristo- tai akkukäyttöiset valot ja niiden kohdalla valikoima on kaikkialla ihan superpieni ja siksi munkin piti vähän soveltaa hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania! <3 Eikö se olisi jatkojohdolla sitten mitenkään järjestynyt :o Meinaan toi on kyllä varmasti totta, että ilman verkkovirtaa toimivia valoja/peilivaloja on varmasti huomattavasti vähemmän!

   Poista
 4. Ihana peili ja upeat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen peili ja daami!

  VastaaPoista
 6. Oi voi, tuo on juuri sellainen kuin mistä olen meidän tyttöjen huoneeseen haaveillut! Vielä kun olisi paikka tuollaiselle <3

  VastaaPoista
 7. aivan ihanat nääkuvat<3 ja tuo peili ois kyllä nii hieno ja kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! ♥ Ja hieno ja kätevä nimenomaan!! :)

   Poista
 8. Vitsit mikä peili! <3 Sulle kyllä sopii tuo keltainen ihan superhyvin, ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! ♥ Ja peili on kyllä MIELETÖN! :)

   Poista
 9. Olispa tuollaisia hotelleissa, kun etenkin maailmalla joskun on kyllä haastavaa löytää huoneesta paikkaa, jossa voisi tukan suoristaa, kun kylppärin pistorasioista ei saa kuin "partakonevirtaa" ja huoneen pistorasioiden lähellä ei välttämättä ole peiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hotelleihin tällainen olis kova lisäys!! :D

   Poista
 10. Ihanan näköinen peili - voisin itsekin mielelläni istua tuon edessä aamuisin. En nimittäin koskaan meikkaan seisaltaan. Ja tuo keltainen väri sopii sinulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään osaa meikata seisaaltaan!! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥