Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAINEN PARKA & VIKAT LUMIKUVAT


asu_punainentakki_1 asu_punainentakki_7asu_punainentakki_3 asu_punainentakki_6 asu_punainentakki_8 asu_punainentakki_11-side asu_punainen_takki_4 asu_punainentakki_10 asu_punainentakki_2Jacket Cubus | Jeans Mango | Shoes UGG Australia | Top Selected Femme
Cardigan Vila | Bag Louis Vuitton | Beanie Henry Lloyd


Kevät on jo pitkällä, ja mä julkaisen teille vaan talvisia asukuvia. Eipä anneta sen häiritä, koska tää asu oli yks talven eniten käytettyjä. Tuo punainen parka vaan on vuodesta toiseen se talven lämmin väripilkku. Pari kertaa sitä on pitänyt parsia kasaan, mutta sehän kertoo vaan siitä, että käyttökertoja on vuosien kuluessa löytynyt. Kun aikoinaan hankin tän takin, pelkäsin, että tuleekohan sitä lainkaan käytettyä, koska luulin värin olevan haastava yhdistää muihin. Pyh pah! Tuohan on ollut tosi helppo yhdistää muihin väreihin. 
Takin alta löytyi mulle hyvin tyypillinen arkiasu. Mitä tulee varmasti käytettyä myös nyt keväällä nahkatakki yhdistelmän kanssa. Tuo toppi on itseasiassa yks koko alku vuoden parhaita ostoksia. Se on niin ihana päällä, ja sopii niin moneen. Ostin sen ensiksi mustana, mutta koska sitä tuli käytettyä niin älyttömän paljon, pitihän se sitten hankkia myös valkoisena. Vitsit kun Selected Femme julkaisis siitä vielä muitakin värejä! 

Toivottavasti näiden kuvien myötä voidaan sanoa taas lumelle ja pakkaselle "Hyvää kesää & nähdään ensi talvena!" 

14 kommenttia

 1. Ihanan räikeä takki ja kuvat! <3

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on niin ihana! :) Ja vaikka nää kuvat on talviset, niin tuo vaaleiden farkkujen ja punaisen yhdistelmä on mun mielestä jotenkin tosi keväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mustakin tässä on jotain tosi keväistä, vaikka lunta onkin vielä mielin määrin :)

   Poista
 3. Ihana asu, mutta täytyy sanoa, ettei ole yhtään ikävä noita lumimaisemia :D.

  VastaaPoista
 4. Toi toppi on todellakin tosi kiva! Itsekin oon etsinyt tuollaista pitsireunustoppia kauan, joten täytyykin tsekata Selected Femme :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy kyllä sanoa, että talvea ei ole yhtään ikävä - luntakin vielä pieni läntti löytyy takapihalta :D

  VastaaPoista
 6. Ai kauhea, kun mun tuli kylmä näitä kuvia katellessa. 😂 Onneksi ulkona on lämmin. Mutta kiva asukokonaisuus.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana takki enkä ihmettele että on kestosuosikki, koska on monella tapaa niin ajaton. Kiva väripilkku valkoisen lumen keskelle!

  VastaaPoista
 8. Ihanan värinen parka :) Itse ostin vuodenvaihteen alesta melkein samanlaisen mutta armyvihreän. Pakko myöntää, että vielä reilu viikko sitten lähdin aamulenkille koiran kanssa se päällä kun tuntui niin kylmälle. Nyt meni kyllä jo varastoon odottamaan uutta talvea :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥