Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: HUHTIKUU

tbstyle_huhtikuu
DSC_0106-side 2013
Sanotaanko, että mä odotin paljon pahempaa. Tää oli hyvin tyypillinen asu mulle tuohon aikaan. Eikä se itseasiassa hirveän pieleen mene nykyisinkään. Farkut ja nahkatakki kimpassa on edelleen toimiva kombo. Asusteet, kengät ja paidan mä tosin vaihtaisin erilaisiin. Tuo nahkatakki on itseasissa mulla edelleen, ja se on tosi paljon vieläkin käytössä. Muut asun osat on jatkaneet matkaansa eteenpäin. Tuohon aikaan nuo Pauls Boutiquen laukut oli niin mun suurta rakkautta. 

DSC_0387-side 2014
Musta tuntuu, et tää asu on ihan väärässä välissä. :D Siis, tää on ihan kokonaisuudessaan sellainen, jonka mä voisin edelleen vetäistä päälleni. Joten siksi tuntuu jotenkin hassulta, että tää asu on jo 4- vuoden takaa. Meinaan tosi moni asu esim 2015 vuonna on sellaisia, joita en todellakaan pukisi enää päälleni. Vaikkakin mä oon myynyt eteenpäin tästä asusta suurimman osan (huivi löytyy edelleen, ja farkut kulutin kirjaimellisesti puhki!) niin silti se toimii kokonaisuutena kyllä tosi hyvin. 

DSC_0555 2015
Hrrr. En olis halunnut edes julkaista tätä tänne, mutta pakko kait se oli. Tää ei jotenkin toimi yhtään mun silmään. En oikeen edes tiedä mitä mun päässä on tuolloin liikkunut. Värit ei istu sitten yhtään toisiinsa, eikä oikein kuviotkaan. Ainut mikä tässä kuvassa on kiva, on toi pitkä tukka!

DSC_0442-side 2016
Tässä asu, jonka voisin myös edelleen pukea päälleni, ja jonka itseasiassa edelleen kokonaisuudessa omistankin. Kengät ja huivi toimii hyvin yhteen, ja näiden komboon istuu taas hyvin tuo vaalea takki.  Vaaleammat farkut voisi tosin toimia tässä astetta paremmin. 

asu_laukontori_4 2017
Viime vuoden yksi suosikki asuistani! Jonka myös te äänestitte suosikiksi vuoden 2017 asukuvat - postauksessa. Edelleen täysin toimiva kokonaisuus, johon tulen varmasti tänäkin keväänä pukeutumaan. Takki on kivana vastapainona nahkatakeille, ja valkoiset airmaxit nyt toimii aina. 

asu_keltainen_11-1 2018
Sitten asua muutaman päivän takaa! Aina ajoittain sitä miettii, että mä pukeuden edelleen ihan samalla tavalla kuin 18- kesäisenä, mutta eipä se "ihan" niin taidakaan olla. Onneksi. Tietyt piirteet mulla on pukeutumisessa kulkenut jo vuosia mukana, mutta tietyt jutut kuten esimerkiksi naisellisuus on vasta muutaman viime vuonna astunut paljon enemmän kuvioon. Hyvä niin! Palataan tähän asuun pian. 

6 kommenttia

 1. Musta tuossa 2015-vuoden asussa takki ja laukku mätsää keskenään kyllä tosi hyvin! Kolme viimeisintä asua on just sellasia mitkä mäkin voisin vetäistä päälleni 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, laukku ja takki natsaa hyvin yhteen, mutta muut ei siihen komboon sitten sovi lainkaan :D Kolme viimeisintä asua on ne munkin lempparit :)

   Poista
 2. Näitä tälläisiä tb-postauksia on aina ihana lueskella, kun huomaa sen tyylin kehittymisen ja myös sen, mitkä seuraa vuodesta toiseen asuissa :) Tuo sun 2018 tyyli on todella ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2018 on ehdottomasti munkin lemppari! :) Kiva saada myös tällaista positiivista palautetta näistä postauksista! ♥

   Poista
 3. Kaikki asut hyviä;) oot vaan kehittynyt vuosien varrella. 2016 lemppari

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥