Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

FARKKUA YHDISTETTYNÄ FARKKUUN

asu_farkku_3
Hullu farkkutyttö täällä taas hei! Ei oo tarvinnut seurata mun blogia edes kovin pitkään, niin on varmaan jo käynyt selväksi, kuinka henkeen ja vereen mä olen farkkutyttö. Ne on ehdottomasti mun eniten käyttämä alaosa. Aikaisemmin, en juuri koskaan käyttänyt mitään muuta, kuin farkkuja. Nykyään sentään silloin tällöin tulee käytettyä hameita ja mekkoja, sekä erilaisia housuja. Mutta siltikin farkut on edelleen se ykkönen. Farkuissa mä tunnen oloni eniten kotoisammaksi. Toki ihan mitkä tahansa farkut ei kelpaa, vaan niiden pitää olla hyvin istuvat, ja sitäkin mukavemmat päällä.
Mulla on vuosien kuluessa ollut kymmeniä erilaisia farkkuja. Monen montaa erilaista merkkiä on tullut testattua. Lopulta myös ne omat suosikkimerkitkin on aikas hyvin jo vakiintuneet. Tällä hetkellä mun suosikkija on ehdottomasti, Zaran, Mangon, VeroModan ja Onlyn farkut. Näiltä merkeiltä multa myös löytyy farkkuja kaikista eniten.

Tässä asussa mä päätin yhdistää farkkuihin mun farkkutakin. Tää H&M:n versio, jossa on kollarikankaiset hihat ja huppu, mutta muuten se on farkkua, on niin mun lemppari. Bongasin sen facebookin kirppikseltä joskus vajaa pari vuotta sitten. Olin pitkään etsinyt tällaista tuloksetta, kunnes sitten tosiaan siellä se lopulta osui mun silmiini, ja kerkesin sen vielä nopeimpana varaamaan. Mun mielestä se toimii ihan älyttömän hyvin vaaleiden farkkujen, kuin myös mustien farkkujen kanssa.

asu_farkku_11
asu_farkku_13-tile asu_farkku_6 asu_farkku_4 asu_farkku_10 asu_farkku_1 asu_farkku_5-tile asu_farkku_2
asu_farkku_12 Jacket H&M | Jeans Zara | Shoes Nike | Top Selected Femme | Watch Michael Kors
 Sunglasses Ray-Ban | Bag Marc By Marc Jacobs

11 kommenttia

 1. Tosi ihana asukokonaisuus! Toi farkkutakki on kyllä sellanen jonka ite tahtoisin myös omaan vaatekaappiini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki oli kyllä ihan huikea löytö, joten ihmekös tuo, että se kelpais myös sulle :p

   Poista
 2. Farkut on parhaita! 👖 toi yläosa on kiva :) oisi kiva jos saisi higat ja hupub liivistä irti kun toi menisi ihan niitäkin ilman kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on kyllä ykköset!! ♥ Muhun ei enää pelkkä normaali farkkuliivi juurikaan iske, mutta muuten kiva idea! :)

   Poista
 3. Kiva asu! Ja kaunis miljöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu! Miljöö on ihana Tallinnan vanhakaupunki! ♥

   Poista
 4. Kiva asu! :) Itse en ole oikeastaan farkkufani, paitsi tykkään kyllä todella joustavista farkuista, esimerkiksi Ginan Mollyista. :'D Olen kyllä miettinyt ihan kunnollisten farkkujen hankkimista, koska ne ovat kyllä kätevä arkivaate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin suurin osa mun farkuista on just sellaisia super joustavia, koska ne vaan on mukavimmat päällä! :)

   Poista
 5. Ihana miljöö taustalla! <3 Ja olet kaunis, farkut sopivat sulle :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥