Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

GIFTS & DECOR = GIDE

Postaus toteutettu yhteistyössä: GIDE

gide_9
Ratinan kauppakeskuksen myötä mäkin löysin aikas mahtavan sisustus- ja lahjatavaraliikkeen Giden, josta päätin tulla vinkkaamaan nyt myös teille! En ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut kyseisestä paikasta. Tästä johtuen olin aika innoissani, kun siellä ensimmäisen kerran heti Ratinan avattua vierailin. Heiltä löytyy nykyisin yhteensä kolme myymälää: kaksi Tampereelta, toinen Ratinan kauppakeskuksesta ja toinen taas Tullintorilta, sekä yksi Espoosta Ison Omenan kauppakeskuksesta. Tämän lisäksi heillä toimii myös verkkokauppa. Eli näihin heidän aivan ihaniin sekä myös persoonallisiin tuotteisiin on mahdollisuus päästä käsiksi ihan mistä päin Suomea tahansa!

gide_11-tile gide_2 gide_6-tile gide_5
gide_1-tile
Giden valikoima on ihan mieletön. Heiltä löytyy paljon sellaisia tuotteita, mihin mä en ole missään muualla törmännyt. Ei saa silti unohtaa, että kyllä heiltä löytyy myös niitä kestosuosikkeja, sekä tuttuja ja turvallisiakin merkkejä ja tuotteita. Uutuuksiakin heille tupsahtelee tasaiseen tahtiin,, eli valikoima myös kasvaa ja monipuolistuu kokoajan. Kokonaisuudessaan tuotekattaus onkin siis erittäin toimiva. Sisustuspuolelta löytyy paljon piensisustusjuttuja, kuten koriste-esineitä, tekstiileitä sekä pienhuonekalujakin. Sen lisäksi, että he haluavat tarjota sisustukseen kauniita juttuja, on käytännöllisyys heille myös tosi tärkeä asia. Tästä syystä esimerkiksi heidän seinähylly valikoima on todella hieno. Hyllyjen lisäksi on paljon erilaisia koukkuja ja naulakoita. Lahjatavara puolelta löytyy taas niin paljon kaikkea ihanaa paketoinnista erilaisiin onnittelulahjoihin. Heillä on tosi hyvin huomioitu erilaiset lahjansaajat. Valikoimassa onkin mm. erilaisia ristiäislahjoja, tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva herkkuja, sekä paljon paljon muuta. Tästälähtien mä ainakin tiedän, mistä mä ensimmäisenä lähden metsästämään lahjaa, kun sellaisen ostamisella taas tarve tulee. Heillä myös paketoidaan kaikki lahjaostokset suoraan paikan päällä. 

Yksi tuote, johon mä myös ihastuin, oli tuo raaputettava maailmankartta. Kuinka ihana idea! Mä mietin tätäkin paljon myös itselle, mutta koska oon sen verran vähän vasta reissannut, ja mulla ei olis ollu sille mitään kivaa paikkaa, päätin jättää ajatuksen myöhemmäksi omalla kohdalla. Mutta mä tiedän jo monta, kenelle tää on aivan huippu lahjaidea. Yhteistyössä mä sain valita heiltä muutamia mua miellyttäviä tuotteita, ja aikas ihania valintoja mä sitten teinkin!

gide_12 gide_15
Ensimmäisenä mä päädyin tähän magneettitarraan. En ollut koskaan aikaisemmin edes tiennyt tällaisesta. Olin jo hetken aikaa himoinnut kotiin sellaista seinälle laitettavaa ristikkoa, minkä voisi täyttää erilaisilla, vaihdettavilla julisteilla ja pikkujutuilla. Mutta koska se olisi ollut liian työläs laittaa seinälle, eikä sille myöskään olisi ollut mitään aivan täydellistä paikkaa, sai se ajatus jäädä. Tälle magneettitarralle sen sijaan löytyi aivan loistava paikka, ja tää oli vielä niin naurettavan helppo laittaa paikalleen. Paikaksi sille valikoituikin keittiö. Mä olin jo pitkään kaivannut keittiöön jotain uutta. Tää täytti senkin kaipauksen heittämällä. Vaikka olinkin laitosta hieman jännittynyt, että kuinkahan se oikeesti mahtaa pysyä paikallaan, ja kuinkahan nuo magneetit siihen edes oikeasti tarttuu. Ihan turhaa jännitin. Se nappasi oikein kivasti ja tosiaan myös helposti kiinni, ja magneetitkin tarraa siihen mun mielestä ihan samalla voimalla, kuin esimerkiksi jääkaapin oveen. Nää mun valitsemat magneettiklipsit oli kyllä ihan nappivalinta, näihin saa tosi kivasti erilaisia pieniä julisteita tai kortteja esille. Gidessä muutenkin on itseasiassa magneettivalikoima tosi kattava. Tuo pieni kori tuo myös ihanan lisän tähän, ja se toimiikin itseasiassa avainten säilytyksessä tosi hyvin. 

Erilaisia julisteita heiltä löytyy myös kivasti. Mä valkkasin tähän meidän magneettitarraan tuon kivan Tampere kortin. Se sopi siihen just täydellisesti! Oon joskus jopa miettinyt sellaista isompaakin Tampere julistetta. Mutta koska tauluja löytyy jo jonkin verran, en oo keksinyt sille mitään järkevää paikkaa. Gide:n valikoimasta löytyy Tampere aiheisia julisteita monessa eri koossa! 

gide_14
Yksi suuren suosion saavuttanut merkki, joka myös heidän valikoimastaan löytyy, on nämä Nicolas Vahen mausteet. Mäkin päätin näitä vihdoin ensimmäisen kerran nyt testata. Täytyy kyllä itseasiassa sanoa, että tuo Salt & Pepper on kyllä sellainen tuote, joka pitäisi löytyä ihan jokaisesta maustekaapista. 

gide_16
gide_13
Valitessani näitä tuotteita, muistin pian koittavat ristiäiset, joihin päätin sitten samalla katsoa lahjaksi jotain. Mutta valinnanvaikeushan siinä sitten iski ja oikein kunnolla. Lopulta päädyin tällaiseen turvalliseen yövaloon. Kunnes sitten seuraavaksi koittikin vaikeus valita niistä mieluisin. Jääkarhuhan se sitten kuitenkin niukasti vei voiton. Mun mielestä aivan ihana lahjaidea perheen pienimmille.

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Giden ihanaan valikoimaan! Jos ei ole mahdollisuutta poiketa ihan paikan päällä, löytyy heidän verkkokaupastaan lähes sama valikoima, mitä itse liikkeistäkin. 

12 kommenttia

 1. Juu kiitos meen varmaan kaikki viimeiset pennoset kuluttamaan tänne 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No mutta, kiva että kuitenkin löysit mieleisen sisustuskaupan ;)

   Poista
 2. Wau! Upea mesta. Pitää kyllä kas käydä kun tampereella vierailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ja ennen Tampereen vierailua kannattaa tutustua ehdottomasti heidän verkkokauppaan! :)

   Poista
 3. Apua, rakastan sisustuskauppoja ja tämä vaikuttaa ihanalta paikalta! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo raaputettava maailmankartta on kyllä todellinen matkaajalahja. Itse olen moista rapsuttanut jo vuosia, mutta isot maat ovat kyllä haasteellisi rapsuttaa :-)

  VastaaPoista
 5. Tää oli mulle ihan uusi tuttavuus, vitsi mitä kaikkea ihanaa! Täytyy heti tutustua verkkokauppaan :D

  VastaaPoista
 6. Gide on ihana<3 Mä aina ihailen siellä kaikkea mahdollista kun tulee käytyä :D Mulla on itseasiassa tuollainen raaputettava kartta, jonka ostin vuosi sitten Englannista, mutta en ole saanut sitä seinälle kun sille ei tunnu löytyvän sopivaa paikkaa :D

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥