Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KUKKAPÖKSYT RAIPPALUODON SILLALLA

asu_vaasa_3 Sunnuntai. Mun lemppari blogipäivä! Joka tosin tänään meni lähes kaikkeen muuhun, kuin blogiin. Asukuvat me kerettiin kuitenkin napata, mutta muuten blogi on ollut aivan taka-alalla, paitsi nyt. Tänään räpsityt asukuvat julkaisen teille tässä lähiaikoina, koska tätä postausta saa nyt kuvittaa meidän Vaasan reissulla napatut kuvat. Kuvat on siis otettu ennen sitä hurjaa helleaaltoa, joten takille oli vielä hyvin käyttöä. Siksi halusinkin itseasiassa siirtää näiden kuvien julkaisun syksyyn, koska tuntui vähän tyhmältä päräyttää ne tänne keskellä hellettä. 
Asussa mulla on päällä yksi mun suosikki kevät/syystakki, joka on tänäkin syksynä päässyt jo monesti käyttöön. Itseasiassa viimeksi eilen. Se toimii tosi hyvin monenlaisissa tilanteissa. Multa löytyy vähän vastaava vaaleassa versiossa, mutta se ei tosiaan oo aivan identtinen. Ja siinä mallissa tökkii jokin, koska se taas pääsee tosi vähän käyttöön. Se on itseasiassa näkynyt asukuvissakin viimeksi 2015. Se on tosi jännä, et näissä on niin paljon samoja piirteitä, mutta silti ne on niin erilaiset. Isoin ero taitaa tosin olla kankaassa. Tuo beige versio on sellaista vähän samettimaista. Ehkä se on se, mikä siinä sitten loppujenlopuksi tökkii. Kun taas tuo musta on sellaista pehmeää ja noh, aivan ihanaa kangasta. Tietysti mä koen mustan myös huomattavasti helpommaksi yhdistää kaikkeen, kuin beigen. Täytyykin itseasiassa yrittää ehtiä, ja myös tietysti saada inspiraatio tuon beigen takin ympärille, jos siitä saisi vielä syksyn aikana ennen talven pistävän purevia pakkasia räpsittyä yhdet asukuvat. 
Mustaan takkiin mä yhdistin mun keväällä ostamat kukkapöksyt. Joita tulikin itseasiassa etenkin alkukesästä käytettyä ihan hurjan paljon. Koska pinkkejä/vaaleanpunaisia kukkia, ja vielä aivan ihanat päällä. Halusin tämänkin asun pitää mahdollisimman yksinkertaisena, joten yhdistin siihen Furlan mustan tyylikkään pikkulaukun. Joka toimii tuon mun takin kanssa kyllä tosi hyvin yhdessä! 
  asu_vaasa_1vaasa_21 asu_vaasa_5-tile asu_vaasa_4 asu_vaasa_2 Top Selected Femme | Trousers Only | Shoes Nike | Jacket Only | Watch Daniel Wellington* | Bag Furla

2 kommenttia

  1. Ihana asu! Pukisin muuten samanlaisena itseni päälle, mutta valitsisin kyllä mustat kengät jotta ne ei kirkuisi silmissä niin paljoa vaan sulautuisi asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asu toimisi varmasti myös mustilla kengillä! :-)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥