Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

3 ASIAA...

DSC_7209 DSC_7223
3 asiaa, joita odotan... Ensi viikon Turun reissua, viikonlopun Asuntomessuja ja yhden ystävän tapaamista pitkästä aikaa. 

3 asiaa, joita haluan... Ulkomaanmatka, uusi auto ja hyvät yöunet.

3 asiaa joita teen liian usein... Selaan puhelimella nettiä, siirrän ei kiireellisiä asioita vieläkin eteenpäin, ja haaveilen verkkokauppojen sivuilla uusista jutuista. 

3 asiaa, joista tykkään... Hitaat aamut, syvälliset keskustelut erilaisten ihmisten kanssa ja uppoutuminen hyvään sarjaan. 

  DSC_7244DSC_7240
3 asiaa, joista en tykkää... Itsekkäistä ja typeristä ihmisistä, liian tiukasta aikataulusta ja toimimattomasta netistä. 

3 asiaa, mitä minun pitäisi tehdä useammin... Olla tekemättä yhtään mitään, ajatella muiden sijaan myös itseäni, ja käydä erilaisissa tapahtumissa. 

3 asiaa mitä osaan... Tehdä ja keskittyä moneen asiaan yhtäaikaa, nauraa itselleni ja olla välillä jopa vähän liiankin tarkka asioista. 

3 asiaa, jota en osaa... Mennä ajoissa nukkumaan, käyttää kynsissä kynsilakkaa ja olla armollisempi itselle. 

  DSC_7206DSC_7247
3 asiaa, jotka rauhoittavat minut... Hyvä musiikki, luonnossa kävely, ja rakkaiden ihmisten seura. 

3 asiaa, jotka saavat minut stressaantumaan... Älytön kiire, ihmisten turhat mielipiteet ja jos en ole ihan varma osaanko jotakin mitä minun pitäisi sillä hetkellä tehdä. 

3 asiaa, mitä tein viikonloppuna... Nautin helteistä, kalastin (sain jopa pari kuhaa!) ja vietin aikaa rakkaiden ihmisten kanssa

3 asiaa, mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana... Töitä, siivonnut kotia ja ollut koiravahtina. 

  DSC_7237
Dress NA-KD/DEFSHOP*
Watch MICHAEL KORS
Shoes NEW LOOK

2 kommenttia

 1. Heippa!
  Palasin jälleen tänne blogin maailmaan ja kiva päästä taas lukemaan muidenkin blogeja pitkästä aikaa.
  Tää on super kiva postausidea, jonka voisin itsekin toteuttaa?
  Käy ihmeessä kurkkaa minunkin blogi! Asustelen ja työskentelen Lontoossa, joten blogi painottuu vahvasti täällä asumiseen / elämiseen jne, toki myös muuhunkin. https://elamaamaikinsilmin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei tää oli taas kiva postaus! Voisin ryöstää taas tästä itselleni postausidean kun pää lyö nollaa ;)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥