Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IN & OUT PART. 11

Edellisestä osasta on aikaa jo monen monta kuukautta, on aika katsastaa mikä näin kesällä on IN ja mikä taas OUT. En ole halunnut näitä postailla mitenkään hirveällä innolla joka kuukausi, koska huomaan suurimmassa osassa olevani aina niin vastarannankiiski. Huomaan myös joka kerta tehdessäni näitä postauksia, että OUT osioon on niin paljon helpompi löytää juttuja mitä IN puolelle, vaikka just luulisi sen olevan toisinpäin. Mikäli tämä postaus sarja kiinnostaa, niin tästä klikkaamalla löydät kaikki aikaisemmat kymmenen postausta! 


IN_1 in_out_5-1Marimekko on iskenyt sisustuspuolella jo pidemmän aikaa, mutta nyt lähiaikoina oon erityisesti innostunut heidän vaatteista ja jonkin verran myös asusteista. Erityisesti heidän mekot on mun mieleen. Vaikkakin heidän kuositarjontansa on sen verran monipuolista, että löytyy sieltä paljon myös sellaisia yksilöitä, jotka eivät sitten iske ei alkuunkaan. Mutta paljon on joukossa myös niitä kivoja kuoseja ja värejä. Erityisesti kaikki tyylikkäät mustavalkoiset mekot ja paidat iskee muhun, mutta kyllä myös niistä väripilkuista löytyy mielekkäitä yksilöitä.

in_out_2-2-1Jakkupuku. Asia johon en ihan hetkeen osannut kuvitella ihastuvani. Nyt sellaista on kuitenkin jo tovi etsitty. Vielä ei ole sitä täydellistä yksilöä löydetty, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita. Erityisesti vaalean harmaa tai jokin toinen vaalea sävy olisi etsinnässä. Vaikka ruudut eivät iske oikeastaan ollenkaan vaatteissa, tuo ruudullinen harmaanbeige puku olisi kyllä just eikä melkein mun makuun! Mustakin puku toimisi varmasti monessa tilanteessa, mutta haluan ensiksi löytää sen vaaleamman version ja katsoa sen käyttömäärän mukaan, tulisiko sille mustalle sitten kuitenkaan käyttöä. 
  in_out_56-1Pidin avokkaita ennen jotenkin, ei nyt mummomaisina, mutta kuitenkin sellaisina liian aikuismaisina omaan makuun. Ilmeisesti tässä on sitten tullut aikuistuttua, kun nykyään iskee niin jakkupuvut kuin myös avokkaat. Ja avokkaissa nimenomaan nämä joissa kärjet on umpinaiset on ne, joista nyt puhun. Tuollaisia teräväkärkisiä yksilöitä en voinut aikaisemmin edes harkita, ei vaan jotenkin sopineet omaan jalkaan sitten ei yhtään. Tuli just sellainen jonkinsortin tätimäinen fiilis. Muilla ne kyllä on näyttänyt oikeastaan aina hyvältä. Mutta nyt kun etsin yks päivä kaupungilla kenkiä ystäväni häihin, tuli etsittyä oikeastaan pelkästään tämän tyylisiä avokkaita. Vielä ei löytynyt sopivia, mutta eiköhän nekin vielä löydy. Mulla on tiedossa jo hurjan monta asua, johon tyylikkäät mustat avokkaat olisi täydelliset! 


OUT_1 in_out_2-1 Oonkohan mä ainut, kenellä on mennyt mako GinaTricotin vaatteista ja asusteista? Tuntuu, etten nykyään löydä sieltä yhtään mitään. Tosin muutama postaus sitten nähty leopardimekko on iso poikkeus. Mutta sitä ennen ja sen jälkeen en ole löytänyt sieltä aikoihin yhtään mitään. Osa heidän valikoimastaan polkee mun mielestä tosi paljon paikallaan. Aina niitä samantyylisiä printti t-paitoja ja huppareita. Sitten taas se valikoiman toinen puoli hakee ihan liikaa vaikutteita isoilta brändeiltä. Moni heidän laukkunsa on suora kopio isoista brändeistä, kuten esim Guccista, ainoastaan logot on riisuttu pois, mutta muuten malli ja yksityiskohdat on tismalleen samat. Mun mielestä vaikutteita saa ja pitääkin ottaa, mutta hyvänmaun rajoissa tietysti. 
   in_out_1-1Käärmekuosi, taas yksi sellainen juttu, josta mulla tulee mieleen oikeasti lähinnä ne kedon kauneimmat kukkaset, eli pubiruusut.  Ei niin selkeästi, mitä verkkosukkahousujen kanssa, mutta kuitenkin. Mielikuva johtunee varmaan jollain lailla siitä, että mulle käärmekuosi kuvastaa sellaista, että yritetään esittää jotain mitä ei oikeasti olla. Mä rinnastan käärmekuosin usein sellaisiin naisiin, jotka esittävät hirveän varakasta ja parempaa ihmistä, mutta eivät sitä todellisuudessa kuitenkaan ole. Ei vaan jotenkin iske muhun yhtään, eikä ole koskaan iskenytkään. 
  in_out_3-1Pitsi toimii hyvin hyvin pieninä ja hillittyinä määrinä. Kuten rintsikoiden reunassa tai topin kaula-aukossa. Näissäkin sellainen tietynlainen pitsi. Mutta isompina kokonaisuuksina, ei, ei ja vielä kerran ei. Kokonainen pitsipaita tuo mulle mieleen ne ajat, kun topin päälle vedettiin toinen pitsitoppi, ja mieluusti vielä neon värinen sellainen. Onneksi tästä hirvitysvillityksestä on jo vuosia. Nykyään, erityisesti nuo kahden keskimmäisen kuvan tyyliset pitsiasut tuovat mulle kirjaimellisesti mieleen lapsuuden mummolan verhot. Pidetään ne verhot verhoina, ja paidat paitoina vaan jatkossakin. Pakko muuten vielä nostaa yksi, mitä en huomannut kuvakollaasiin ottaa mukaan, niin pitsiset kengät vasta iso OUT onkin! 

10 kommenttia

 1. Toi In listalla näkyvä vihreä jakkupuku olisi ihan unelma! <3 Mäkään en uskonut vielä muutama vuosi takaperin, että kaapistani löytyisi tuollainen uniformu. Mutta kuinkas kävikään... nyt kaapissani komeilee koko kukallinen jakkupuku, eli en aloittanut edes tätä hypeä mistään miedoimmasta päästä :D Hyvä ostos onkin ollut! Jo parit juhlat on tullut humpattua kyseisessä jakkupuvussa. Tuon vihreän kun vielä löytäisi sen kaveriksi <3

  https://nouw.com/jennahola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea, täydellisen vihreä! <3 Oi että, kukallinen jakkupuku on varmasti myös melkoinen! :)

   Poista
 2. Gina on ihan out, vielä joskus se oli lempikauppa ja ostin sieltä kaiken. Nykyään kaikki on ihan semmosta krääsää mun silmissä ja eniten ihmetyttää se niiden kokoluokittelu esim farkuissa, saisin käyttää jotain XXL kokoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etten ole ainoa ajatusteni kanssa GinaTricotista! :D

   Poista
 3. GinaTricot oli enemmän oma juttu joskus huomattavasti nuorempana, viime vuosina en sieltä ole mitään itselleni löytänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mäkin siellä asioin useasti silloin 16-18 vuotiaana :D Enää tosi harvoin tulee käytyä!

   Poista
 4. Mä myös olen kauhistellut miten olenkin alkanut ihastelemaan Unikkokuosia ja tuo käärmekuosipointtisi on kyllä ihan just näin kun olet kirjoittanut. :)

  VastaaPoista
 5. Niiiin samaa mieltä käärmekuosista =)

  VastaaPoista
 6. Sama fiilis Ginaan, mutta täytyy sanoa että pistiä rakastan ja olen ostanut sitä alesta tänä kesänä enemmän kuin ikinä :D
  Käärmekuosi ei täälläkään kovin innosta, mutta avookkaat, niitä löytyy!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥