Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

COTTON

Kaupallinen yhteistyö: Cotton

cotton_32 cotton_tampere_3
cotton_tampere_1 cotton_30
Mulla on Tampereella yksi ehdoton suosikki liike, joka on itseasiassa ollut sitä jo vuosia. Itseasiassa, mun ihka ensimmäinen merkkilaukku Michael Kors:in ruskea Hamilton on myös ostettu sieltä. Joka kerta siihen liikkeeseen sisään astuessa, tulee just sellainen fiilis, kuin lapsella karkkikaupan eteisessä. Kyseessä on munkin suosikki merkkejä myyvä liike Tampereen keskustassa, nimittäin Cotton. Nykyään heiltä löytyy myös verkkokauppa, joten kauempanakin asuvien kannattaa lukea postaus loppuun ja tutustua heidän sivuihinsa. Mä tosin varoitan jo tässä kohtaa, heidän liikkeestä ja verkkokaupasta voi toden totta löytyä jotain ihanaa, joten omalla vastuulla sitten! 

cotton_25
cotton_22
cotton_20
Erityisesti naisten muotiin erikoistunut Cotton keskittyy neljään mielettömän ihanaan tuotemerkkiin, Michael Michael Kors, Marc Jacobs, Tory Burch ja By Malene Birger. Asusteiden lisäksi valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Mä oon tosiaan vuosien aikana ostanut suurimman osan mun kyseisten merkkien tuotteista heiltä. Heiltä löytyy niin klassikoita, kuin aina jotain uutta ja jännittävää. Eipä taida olla kovinkaan montaa kertaa, kun liikkeestä olisi tarvinnut poistua tyhjin käsin. Oon myös monesti bongannut heidän valikoimastaan sellaisia tuotteita, joihin en missään muualla ole edes nähnyt. 

cotton_tampere_5
cotton_23 cotton_tampere_6 cotton_38
Vaikka netistä on helppo tilata kaikkea kotiin kannettuna, tällaisten tuotteiden kanssa mä ainakin rakastan sitä, kun niitä pääsee hypistelemään ihan paikan päälle. Lisäksi ainakin itse haluaa nähdä ihan omissa käsissä sen tuotteen, mihin on kuitenkin laittamassa näilläkin merkeillä äkkiä melkoisen paljon rahaa kiinni. 

a_cotton_1 a_cotton_2Yhteistyössä mä sain ostaa heidän valikoimastaan muutaman pitkään himoitsemani ja etsimäni tuotteen todella kivalla alennuksella. Mulla oli ollut vuosia hakusessa musta laukku hopeisilla yksityiskohdilla. Sopivaa yksilöä ei vaan millään tuntunut tulevan vastaan. Kunnes mistäs muualtakaan se löytyi, kuin Cottonilta. Kyseessä on Tory Burch Fleming Distressed Convertible Shoulder Bag, mustana ja niillä hopeisilla helyillä. Muutaman kuukauden käytön jälkeen, täytyy sanoa, että oon aivan rakastunut tähän. Ostettuani tämän, tää on ollut ehdottomasti mun eniten käyttämäni laukku. En oo koskaan aikaisemmin omistanut tämän kokoista laukkua, jota voi myös kantaa olalla, niin hiukan mua mietitytti kuinkahan tämä tulee pääsemään käyttöön. Mutta pöh ja pah, ihan turhaan. Tää on huippu erityisesti just tuon takia, että tätä voi kantaa crossbody tyylin lisäksi myös tyylikkäästi olalla, kuten esimerkiksi tässä asussa.  
Mustan laukun lisäksi pitkään oli ollut etsinnässä ruskeat kesäkengät. Pitkään olin myös miettinyt Toryn varvastossuja. Joten nyt sainkin niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Laukun lisäksi päädyin siis ostamaan nämä Tory Burch Miller Calf Leather nahkakengät ruskeana. Nämä löytyivät valikoimasta myös mustana, joita pitkään myös harkitsin. Mustia kesäkenkiä löytyi kuitenkin jo ennestään kaapista, ruskeita ei, joten päätös tuli sitten lopulta sen perusteella. 

cotton_tampere_4 cotton_2
cotton_17 cotton_tampere_2
Cottoni on tosiaan aina ollut yksi mun suosikki kaupoista. Mielettömän ihana henkilökunta, erityisesti itse yrittäjä Julia. Häneltä saa aina ammattimaista ja ystävällistä palvelua, ja hän keksii aina ihania uusia vinkkejä pukeutumiseen ja asujen yhdistelemiseen. Lisäksi valikoimasta löytyy aina jotain ihanaa ja uutta. Näin itsekin yrittäjänä, on erityisen tärkeää tukea toista nuorta yrittäjää, ja senkin takia tulee aina ensimmäisenä asioitua Cottonilla. Nykypäivänä kun tuo laadukas ja asiantunteva asiakaspalvelu ei ole enää ollenkaan itsestäänselvyys. 

Erityisesti nyt kannattaa joko poiketa paikan päällä, tai kurkata heidän verkkokauppaansa. Käynnissä on nimittäin mieletön alennusmyynti! Paljon erilaisia tuotteita. Mäkin löysin sieltä yhden aivan ihanan laukun, joka mun on ehkä pakko saada!

Onko Cotton sulle ennestään tuttu?

1 kommentti

  1. Ihanat noi trainerit tossa kuvassa, haluaisin jotkut tommoset tyylikkäät arkikengät!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥