Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

RED CALVIN KLEIN

DSC_7362 DSC_7325 DSC_7348 DSC_7336 DSC_7355 DSC_7316
Dress CALVIN KLEIN
Sunglasses RAY-BAN
Bag LOUIS VUITTON
Watch MICHAEL KORS
Shoes CONVERSE

Vihdoin mä löysin sen! Täydellisen punaisen kollarimekon. Vuosien etsintä siis kannatti. Yhdessä välissä olin jo ostamassa Gantin hupparimekkoa, samanlaista mikä multa löytyy jo harmaana, mutta halusin sittenkin tämän punaisen version ilman huppua. Alku kesästä sitten netin ihmeellisessä maailmassa osui tämä Calvin Kleinin versio vastaan, ja tilasin sen samantien kokeiluun. Tää oli vielä aikas hyvässä alennuksessa, joten melkoinen löytö tosiaan. Calvin Kleinin vaatteet ja jutut ei yleensä iske muhun juurikaan, mutta tämä oli kyllä iloinen poikkeus. Käyttökertoja on ollut jo runsaasti, mikä kertoo myös siitä miten kaivattu juttu tämä olikaan. Mekon kaveriksi sopi mielestäni tosi hyvin valkoiset converset ja sinisillä peililinsseillä olevat reiskat. Simppeli mutta tosi kiva kokonaisuus!

10 kommenttia

 1. Sopii sulle!💙 Etsintä kannatti!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihana kuulla! :) ♥ Etsintä todellakin kannatti!

   Poista
 2. Todella kaunis väri tunikassa. Sopii sulle tosi hyvin. Sulla on aina niin kivoja asupostauksia täällä blogissa. Ilo lukea :).

  VastaaPoista
 3. Todella makee mekko ja todella ihan sinun näköinen!

  VastaaPoista
 4. Oh, näyttää hyvältä, ja niin mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava se myös onkin! Aivan ihana päällä :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥