Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MECCO - TÄYDELLINEN JUHLAMEKKO

Kaupallinen yhteistyö: Mecco.fi

asu_vihreämekko_mecco_4 asu_vihreämekko_mecco_8
Alku kesästä alkoi iskeä paniikki päälle, monet juhlat taas edessä eikä vieläkään ollut löytynyt uutta upeaa mekkoa jolla tanssia muutamat häät, valmistujaiset ja rippijuhlat. Kunnes sain mielettömän mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön erilaisia juhlamekkoja myyvän Mecco yrityksen kanssa. Heidän valikoimastaan löytyy yli 400 erilaista moneen juhlaan sopivaa mekkoa. Kaikki heidän mekkonsa valmistetaan käsityönä asiakkaan omat mitat huomioiden. Eli verkkokaupasta ostetut tuotteet valmistetaan tosiaan tilauksesta.

Heidän valikoimastaan löytyy toinen toistaan kauniimpia ja upeampia mekkoja. Ja mikä parasta, kun se täydellisen mallinen mekko osuu kohdalle, saat valita itse sen värin kymmenistä eri vaihtoehdoista! Kyllä, luit oikein. Mulle itselle on ainakin kaikista haastavinta mekoissa löytää sellainen kombo, jossa sekä malli että väri istuu mun omaan makuuni. Sellaisia mekkoja löytyy paljonkin, jossa miellyttää vain toinen. Joten tällainen palvelu, jossa saat itse valita molemmat on kyllä ainakin itselle todella kaivattu! 

asu_vihreämekko_mecco_1
asu_vihreämekko_mecco_11
Mun valitsema mekko on tämä juhlamekko värissä 15 - sumuinen vihreä. Väri ja malli osottautuivat täydelliseksi. Värivaihtoehtoja löytyi yhteensä 66. Joten valinnan vaikeushan siinä meinasi olla hyvinkin läsnä. Mä kuitenkin tiesin haluavani vihreän mekon. Olin etsinyt täydellistä sellaista jo vuosia, mutta tuloksetta. Vihreän eri sävyjäkin heiltä löytyi tosi monta kivaa vaihtoehtoa, mutta olen kyllä ollut todella tyytyväinen tähän valintaan. Tämä kyseinen mekkomalli johon mä päädyin, olisi toiminut todella kivasti myös hentona vaaleanpunaisena, ja pitkään mietinkin sitä toisena vaihtoehtona.
   
Tilaus oli todella helppo tehdä. Mecco:n sivuilta löytyy kattavat ohjeet mistä kohtaa ja kuinka omat mitat pitää ottaa. Heidän sivuillaan on jopa ihan ohjevideo mittojen ottoa varten. Tilausta tehdessä syötetään tosiaan omat tarvittavat mitat, sekä haluttu väri. Lisäksi valittavana on mekon kiinnitys ja pituus. Mekon kanssa samaan tilaukseen voi lisätä myös esimerkiksi tällaisen mekon kanssa saman värisen hartiahuivin mikä minullakin kuvissa näkyy. Mulla nyt oli mekossa myös hihat, mutta kirkkoon halusin silti peittää hartiat huivilla, niin tämä oli tosi näppärä siihen ja erityisesti toimii niiden hihattomien mekkojen kanssa. Koska mekko valmistetaan tilauksesta, menee sen toimitukseen noin. kolme viikkoa, tämä kannattaa huomioida jos on mattimyöhäisenä liikenteessä ja tarvitsee mekon jo saman viikon aikana. 

Heiltä löytyy myös ihan kivijalkaliike Helsingistä, jos haluaa käydä hypistelemässä ja kokeilemassa mekkoja ihan paikan päällä. Mutta itse koin netistä tilaamisen myös todella käteväksi ja helpoksi vaihtoehdoksi. Netistä tilatuilla mekoilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus, jos mekko ei sitten jostain syystä istuisikaan kantajalleen. Lisäksi heidän nettisivuillaan on paljon ohjeita ihan mekon valinnasta alkaen sen päälle pukemiseen. 

Jos siis etsinnässä on uusi täydellinen juhlamekko tuleviin juhliin, tai vaikka 2020 vanhojen tansseihin, kannattaa ehdottomasti tutustua Meccon valikoimaan. Mä olin niin mekkoon, asiakaspalveluun kuin myös itse tilauksen tekemiseen todella tyytyväinen. Kaikki meni juuri niinkuin pitikin, mekko istui täydellisesti, väri vastasi juuri sitä mitä olin kuvitellut ja mekko saapui sovitusti. Lisäksi mua pidettiin sähköpostin välityksellä tosi hyvin kartalla siitä, missä vaiheessa mekon valmistus milloinkin oli ja koska se olisi odotettavissa noudettavaksi postista. Mä tulen varmasti myös jatkossa asioimaan Meccolla sekä käyttämään tätä mun uutta lemppariamekkoa varmasti vielä monet kerrat! 
   asu_vihreämekko_mecco_6asu_vihreämekko_mecco_10Dress MECCO*
Bag LOUIS VUITTON
Watch MICHAEL KORS
Pearl Bracelet SNÖ OF SWEDEN/COCOPANDA*
Shoes TOMMY HILFIGER

12 kommenttia

 1. Onpas upea mekko! Tuo vihreä sävy käy muuten sulle ihan todella kauniisti <3 Ihania maalaisviboja näissä kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan super ihana :-) Ihana myös kuulla, että säkin tykkäät tästä! Sun tyyli kun iskee muhun kans tosi lujaa! :)

   Poista
 2. Olen varmaan ennenkin sanonut tämän mutta sanon uudelleen, sulle sopii niin hyvin kaikki pastilliset sävyt :) Kaunis mekko kauniilla naisella :)

  https://vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan joo lukeneeni näin jostain sun sanomana! :) Kiitos paljon! <3

   Poista
 3. Kivan värinen. Jos noin laaja väri alikoima niin siinä saa ihan makustella minkä värisen oikeasti haluaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla onneksi valintaa helpotti jo se, että tiesin haluavani vihreän mekon :D Piti siis valita "vain" vihreistä vaihtoehdoista, ei suinkaan kaikista! :)

   Poista
 4. Itse olen noita valikoiman mekkoja ihastellutkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä oikein voi olla ihastelematta! ♥

   Poista
 5. Aivan upea mekko ja mieletön värivalinta, joka pukee sua nätisti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mira!! :) Ihana saada tällainen palaute uudesta lempparimekosta!

   Poista
 6. Katselinkin instassa tätä mekkoa, ihana on!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥