Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄMEIKKI

Minä ja meikkaus. Ei mikään kovin yleinen kombo. Mutta kuitenkin aina joskus tulee tartuttua siveltimiin. Tänä kesänä oon erityisesti innostunut erilaisista silmämeikeistä. Kokeilin jopa ensimmäisen kerran ikinä keltaista ja vihreää luomiväriä! Ja se jopa toimi mulla. Silloin kun meikattua tulee, niin yleensä sitten otan siihen kunnolla aikaa. Normi arjessa ei tule oikeastaan koskaan meikattua, vaan kyllä se vaatii mun kohdalla aina jonkun syyn, kuten esimerkiksi juhlat. Sain alkukesästä Cocopandalta paketin uusia meikkejä, joita nyt kesän aikana olenkin innokkaasti testannut. Nyt päätin tulla kertomaan niistä vähän tarkemmin, sekä esittelemään yhden mun hyvin hyvin perus meikin. 

DSC_7797

Paketti sisälsi tosiaan seuraavat tuotteet. Ei varmaan jää kovinkaan epäselväksi, mikä merkki muhun iskee siveltimissä ja mikä muissa tuotteissa. NYX on jo tosi pitkään ollut yksi mun eniten suosimia tuotemerkkejä meikkauksen suhteen. Siveltimissä taas multa löytyy eniten Real Techniquessin siveltimiä, ja niistä tykkään ylivoimaisesti eniten. Myös mun meikkisieni on heiltä, ja se on mun mielestä paras testaamani meikkisieni.

DSC_7820
Paketti sisälsi tosiaan sekä uusia tuotteita että myös vanhoja suosikkeja. Away We Glow -korostusvoide oli mulle aivan uusi tuttavuus. Mulla ei ole koskaan ollut mitään vastaava tuotetta, joten aika mielenkiinnolla odotin tämän testausta. Mä käytin tätä meikkivoiteen alle, mutta mullahan meikkivoide on tosiaan tosi kevyt BB-voide. Kyllähän sen hehkun huomasi. Se ei kuitenkaan ollut mikään sellainen överiöveri, mitä tästä jotain kommentteja luin. Vaan just sellainen omaan makuun tosi sopivan hehkuva. Varmasti pääsee käyttöön siis toistekin. 
Viimeistelysuihke sekä peitepuikko taas ovat olleet mulla käytössä jo ties miten kauan. Useampaa muuta vastaavaa peitepuikkoa kokeilleena olen kuitenkin aina palannut tähän. Kiinnistyssuihkeeseen taas olen ollut niin tyytyväinen aina, että en ole edes halunnut testata muita. Korostusvoiteen lisäksi toinen itselle uusi tuttavuus oli tämä luomenpohjustusvoide. Näin pikkuhiljaa silmämeikeistä innostuneena oli kiva päästä testaamaan, minkälainen vaikutus tällaisella tuotteella on. Mä en tiedä teinkö mä jotain väärin, mutta mä en kyllä huomannut minkäänlaista eroa siihen, että kun olen meikannut luomet ilman tätä tai tämän kanssa. Tämän pitäisi myös olla vedenkestävää tavaraa, ja kyllä se luomiväri irtosi pesemällä ihan samalla tavalla kuin ilman tätäkin. Mä varmaan vaan taidan osata varoa sitä luomiväriä päivän mittaa niin paljon, ettei mulla ole muutenkaan mitään ongelmia pysyvyyden kanssa. Tästä voi olla apua varmasti sellaiselle, kenellä pysyvyyden kanssa on ongelmia.

DSC_7810
Niistä silmämeikeistä innostuneena huomasin, että myös siveltimiin pitäisi saada hieman täydennystä. Erityisesti hyvä uusi häivytyssivellin oli tarpeen, ja sitä tämä Real Techniquesin Brush Crush Volume- sivellin kyllä onkin. Mä yritin aikaisemmin räpellellä häivytyksiä ihan jollain perus siveltimillä ja luulin aina että en vaan osaa sitä. Kunnes sitten joskus tuli kokeiltua RT:n versioita, ja kyllä sillä siveltimellä vaan on ihan järjettömän suuri merkitys siinäkin hommassa. Kuvassa näkyvät pinkit siveltimet ovat myös RT:n siveltimiä, ja esittelen ne paremmin täällä
  DSC_7806
Eniten mä olin innoissani tästä NYX:in Ultimate Multi-Finish sarjan luomiväripaletista, sävyssä Sugar High. Alariviltä löytyy neljä aivan jumalattoman kauniisti kimaltavaa sävyä, keskeltä neljä hohtavaa ja ylhäältä neljä mattaista. Oon tehnyt tällä nyt useamman silmämeikin, ja siis pelkästään tällä paletilla, ja oon kyllä tykännyt todella paljon. Yleensä mä yhdistelen eri palettien sävyjä monestakin eri paletista, mutta tän kohdalla mä oon saanut kaikki tarvittavat sävyt aina samasta paletista. Multa löytyy ennestään yksi NYX:in luomiväri paletti, jossa on kyllä tosi hyvät pigmentit, mutta tän paletin kohdalla ne on jopa vielä inan paremmat. Eli pigmenttiä kyllä riittää!

P8200451 P8200466 P8200399 Tältä siis näyttää mun hyvin simppeli perus meikki just vaikka johonkin juhliin tehtynä. Toki siinä on käytetty muutamaa muutakin tuotetta jotka ei tässä postauksessa näy, mutta ei se mun kohdalla silti mitään rakettitiedettä ole. Postauksessa olevien tuotteiden lisäksi kevyt BB voide meikkivoiteena, kulmiin vähän Urban Decayn kulmaväriä, alaripsiin hiukan ripsaria, huulipuna, puuteri ja highlighter ja se on itseasiassa siinä. 

*postauksessa näkyvät tuotteet saatu Cocopandalta

11 kommenttia

 1. Todella kaunis kesämeikki just tosiaan vaikkapa juhliin <3 Olispa pitänyt jakaa omakin kesämeikki idea blogiin, tosi hauska idea nimittäin :D Kun yleensä en kesällä meikkaile kun ehkä just kulmat, mutta juhliin ja juhlavampiin tilaisuuksiin tekee sit nättiä ja freshiä kesämeikkiä, mitä ei välttis blogissa muuten näy muina vuodenaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥ Kyllähän tässä on vielä kesää jäljellä, hyvin kerkeät säkin toteuttaa vastaavanlaisen postauksen :)

   Poista
 2. Vau, siulla on todella kauniit silmät! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on viime aikoina meikki jumittanut yhteen ja samaan arkimeikkiin pienellä variaatiolla, pitäisi ehdottomasti tsempata ja leikkiä välillä taas hieman väreillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta! Mä en ennen uskaltanut kokeilla värejä alkuunkaan :D Tänä kesänä on jo menty keltaisella, vihreällä ja jopa sinisellä silmämeikillä, joka ei todellakaan ole mulle tyypillistä :D

   Poista
 4. Todella näyttävä meikki, mutta samalla myös ihanan luonnollinen :)

  VastaaPoista
 5. Silmämeikissä on aivan ihanat sävyt, todella kaunis meikki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada kehuja meikistä, kun niin harvoin tulee kuitenkin meikkailtua! :)

   Poista
 6. Helppo meikki ja laitettu luukki kun valitsi nuita tummempia sävyjä :)

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥