Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME AIKOINA...

cocopanda_siveltimet ... Saanut Cocopandalta läjän aivan ihania uusia Real Techniquesin Brush Crush - siveltimiä. Mun sivellinvalikoima kaipasikin hieman päivitystä, eli oikein tarpeeseen nämä saapuivat. Mä olin jo hetken itseasiassa näitä kerennyt kuolata, näiden suloisen ulkoasun takia. Mun paketista paljastui seuraavt yksilöt: #300 Powder Brush, #304 Fan Brush, #302 Blush Brush ja #306 Kabuki Brush. Näistä kaikki on tullut jo kokeiltua, mutta erityisesti mä tykkään tuosta ensimmäisestä #300 puuterisiveltimestä. Se on ehdottomasti paras testaamani puuterisivellin. Kabukisivellintä mulla ei ole koskaan aikaisemmin taas ollut, ja sitä halusin testata ihan mielenkiinnosta. Meikkivoiteen levittämiseen aivan huippu tuote! Nää Brush Crush- sarjan tuotteet on rajoitetusti saatavilla, joten kandee käydä pian kurkkaamassa, mikäli kaipaat uusia siveltimiä. Itseasiassa nämä on kaikki vielä tällä hetkellä kivoissa alennuksissa, joten sitä suuremmalla syyllä! 
  AA... Nauttinut viimeisistä kunnon lumipäivistä. Ja nimenomaan kunnolla! Tää oli ensimmäinen talvi sitten lapsuuden, kun mä oikeesti tykkäsin ja nautin talvesta. Vaikka onkin ihana, että kevät saapui juuri rytinällä, kyllä nää pakkaspäivätkin oli ihan mukiinmeneviä näin lopputalvesta. 

fiksuruoka_1...Saanut superkivan paketin Fiksuruoka.fi verkkokaupasta. Ootteko te kuulleet tästä paikasta aikaisemmin? Tää on nimittäin aivan huikea keksintö! Fiksuruoka on nimittäin halpa tapa ostaa ruokaa, ja vähentää samalla hävikkiä. Aikas kiva kombo, että saat ostettua ruokasi halvemmalla ja säästettyä samalla ruokahävikkiä (mitä tulee muuten ihan jäätävät määrät!) Suomessa. Kaikki nämä tässä pöydällä olevat tuotteet olisivat päätyneet roskakoriin kasvattamaan ruokahävikin määrää ilman Fiksuruokaa. Järjetöntä sanon minä, sillä nämä ovat aivan syömäkelpoista tavaraa vielä kaikki! 
Fiksuruoka myy siis lähinnä poistoeriä. Valikoimasta heiltä löytyy myös päiväystuotteita, mutta ei koskaan tuotteita, joissa on "viimeinen käyttöpäivä" vaan "parasta ennen- päivä". Parasta ennen- tuotteethan eivät mene tuona kyseisenä päivänä vielä yhtään miksikään. Niitä vaan ei saa myydä enää normaalissa ruokakaupassa sen päivän jälkeen. Suurin osa tän satsin tuotteista, on noita poistoeriä, eli päiväyksiäkin on vielä hurjasti monessa jäljellä. Fiksuruoka myy tuotteet aina 20-90% alennuksella, eli säästöä kertyy oikeasti paljon todella helposti. Tuotteet toimitetaan ympäri Suomea, ja tällä hetkellä heillä onkin kamppanja, missä yli 49€ tilaukset saa ilman toimituskuluja. Eivätkä normaalitkaan toimituskulut paha ole, nimittäin 3,90€ 20 kiloon saakka. Ruuan lisäksi heiltä löytyy myös käyttötavaroita ja erilaisia pesuaineita. Sekä suurpakkauksia, joissa säästöä tulee vielä enemmän. Kannattaa ehdottomasti tsekata heidän sivusto!

disney_1
... Kasvattanut Disney kokoelmaa. Ja myös katsellut paljon näitä leffoja. Itseasiassa kuudella uutukaisella on kokoelma taas kasvanut, mutta kaksi olivat kerenneet jo livahtaa muualle ennen kuvausta. Nää leffat on mulle sellaista aivot narikkaan- touhua. Nyt kun ressiä on paljon monestakin syystä, ja tekemistä sitäkin enemmän, on pakko välillä pysähtyä. Nää on mulle se keino. Tällä hetkellä klassikko kokoelmassa on sellainen tilanne, kuin 32/55. Eli puoliväli on ylitetty. Näistä itseasiassa Hiiden Pata oli sellainen, jota en ollut koskaan aikaisemmin edes nähnyt. 
me&i_henna_mykra

... Lähtenyt me&i- myyjäksi. Kyllä! Ehdottomasti eniten aikaa vienyt juttu viime aikoina. Pitkään mä tätä pohdin ja fundeerasin. Pähkäilin ja mietin. Lopulta sitten ihan yks kaks uskalsin tehdä päätöksen, että kyllä, mä hyppään tähän mukaan. Nyt on sitten laitettu Y-tunnus asiat vireille, tilattu esittelymallisto ja hoidettu satamiljoona muuta tähän liittyvää juttua. Vielä pitäis pähkäillä kirjanpitokiemuroiden, ottaa matsi karhuvero-verokarhu- nallukan kanssa, ja tietysti sitten ruveta täyttämään kalenteria kutsuilla! Mä oon samaan aikaan tosi innoissani, mutta myös kauhuissani. Tää on taas tosi iso hyppy tuntemattomaan, enkä tiedä varmuudella yhtään, että mitä siellä vastassa onkaan. Jokin luotto tulevaan tässä täytyy kuitenkin olla (on vaan osannut hautautua pirun syvälle) koska mä oikeasti olen tätä tosissani tekemässä. 
Lyhyesti me&i brändistä, jos se ei ole teille vielä tuttu, niin se on tosiaan naisten- ja lastenvaate brändi. Heillä on valikoimissaan aivan ihania ja persoonallisia yksilöitä. Myynti tapahtuu kotikutsuilla, joita sitten me edustajat tullaat koteihin pitämään. Mun alueena tulee olemaan etenkin tää Tampereen seutu, mutta kyllähän tuo auto kuljettaa muuallekin Pirkanmaata hyvin helposti ja vaivattomasti. Kutsut eivät maksa emännälle mitään, ja palkkioksi vaivannäöstä hän saa valita itselleen ihanan emännänlahjan. Kutsuilla voi valita, että keskitytäänkö kumpaan naisten- vai lastenmallistoon, vai käydäänkö kaikki yhtenä läpi. 

!!!!
Jos just sä haluaisit nyt tulevana keväänä tai kesänä pitää tällaiset aivan ihanat me&i - kutsut, niin ota vaan rohkeasti muhun yhteyttä kommenttiboksin tai sähköpostin kautta niin jutellaan lisää! Mä tulen esittelemään mallistoa todella mielelläni! :-) 

20 kommenttia

  1. Upean näköiset siveltimet ja varmasti ovat hyviä! :) Hih, minäkin kerään Disney-leffoja, ne ovat vain ihan parhaita :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä myös hyvät, eivät siis pelkästään kauniit! :) Huippua, etten ole ainut Disney leffoihin hurahtanut! :D

      Poista
  2. Kivoja viime aikaisia juttuja täällä. Kevät tuli kyllä rytinällä, onneksi itsekin tajusi siinä pääsiäisen aikaan nauttia vielä viimeisistä talvisista jutuista vaikka lämmintä oli jo sillonkin :D

    Ja hei ihanat Disneyn leffat oot hommannut, mun on tehnyt mieli pitkän aikaa katsoa Basil hiiri ja Hiidenpata, mutten omista niitä itse. Oonkin ootellut josko ne tulis Viaplayhin jossain välissä. Tuo Bernard ja Bianca tuli just hetki sitten Viaplayhin ja piti molemmat niistä kahtoo kun molemmat niistä leffoista oli siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ostin just sen aikaisemman Bernard & Bianca leffan just ennenkuin se tuli Viaplayhin :D Mutta ei se mitään! Kokoelmaan se olis silti tullut jossain kohtaa, vaikka sen elokuvan olisikin nähnyt Viaplayn kautta :D

      Poista
  3. Tosi ihania juttuja on sulle viime aikoina tapahtunut! Ja noi real techniquesin siveltimet <3 siis ihan pelkkää rakkautta kuvan perusteella, pitää laittaa ehdottomasti ostoslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on sekä kauniit, mutta myös käytössä älyttömän hyvät! :)

      Poista
  4. Noi meikkisiveltimet on kyllä ihan täydelliset, haluaisin kans just nuo! <3 Ja täältä löytyy kans yks disney fani, oon hiukan kade tolle sun kokoelmalle kun mulla on vaan muutama klassikkoleffa kotona :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ei tälle vielä sovi olla kateellinen! Ehkä sinä kauniina päivänä, kun kokoelma on täynnä :D

      Poista
  5. Oi että, ihania viimeaikojen juttuja sulla! :)

    Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa! https://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi/2018/04/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olen.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! :) Kiitos haasteesta! <3 Pitääkin heti käydä tutustumassa :)

      Poista
  6. Oi miten hyvän tuulinen postaus! :) Noi RT:n siveltimet on niin söpöjä, haluisin sen kabukin vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöjä nimenomaan! Kannattaa hankkia se kabuki, ennenkuin nää poistuu markkinoilta! :)

      Poista
  7. Kauniit siveltimet. Minunkin pitäisi hankkia jo uudet siveltimet kun vanhat ovat jo entiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimien uusimista kyllä venyttää aina viimeiseen saakka :D

      Poista
  8. Nuo uudet Real Techniquesin siveltimet on aivan ihania <3

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat uudet siveltimet! Onnea uudelle työlle!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥