Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TIIKERIKENGÄT - KENZO

asu_pinkki_1 asu_pinkki_7Ompas jotenkin erityisen ihana maata tässä sängyllä ja aukaista tämä oma kone pitkästä aikaa työkoneen sijaan. Edellinen postaus oli ajastettu teille, koska mä oon huidellut viime päivät pitkin Suomea. Saavuin eilen illalla myöhään kotiin Helsingistä koulutusreissulta. Jonne lähdin suurin piirtein suoraan kun saavuin kotiin Kouvolan asuntomessuilta. Tai itseasiassa kävin mä siinä välissä Ikaalisissa juhlimassa ystävän valmistujaiskekkereitä. Ennen Kouvolan toista asuntomessukeikkaa taas lomailin kolme päivää Turussa, jota ennen oli ensimmäinen Kouvolan asuntomessukeikka. Eli kuukauden sisään on tullut aika kattavasti Suomea kierrettyä. Ja jottei musta vaan tulisi mökkihöperöä näiden muutaman kotona vietetyn päivän jälkeen, kutsuu lauantaina jo seuraava reissu ja kaupunki. No mutta, mä onneksi tykkään reissata ja mennä, joten ongelma on pelkästään positiivinen. 
  DSC_7063DSC_7079 DSC_7163 Nyt mä halusin kuitenkin tulla julkaisemaan teille nämä asukuvat menneiltä hellepäiviltä. Olin jo muutaman vuoden kerennyt himoita näitä Kenzon espadrilloja, ja vihdoin tänä kesänä ne vihdoin sitten raaskin ostaa. Mietin pitkään mustien, vaaleanpunaisten ja näiden valkoisten välillä. Näissä valkoisten ja sinisen tiikerin yhdistelmä vei kuitenkin lopulta voiton. Jonkun verran jännitti ostaa valkoiset kangaskengät, mutta ainakin toistaiseksi ne ovat vielä valkoiset, vaikka käyttökertoja onkin ollut jo reippaasti. Ehdottomasti paras kenkähankinta hetkeen! 
Kenzo on itseasiassa merkkinä sellainen, johon mä olen alkanut vasta lähivuosina pikkuhiljaa ihastua. Heidän kollariaan olen himoinnut jo jonkun aikaa, mutta ei ole tullut kaupoilla sopivaa vastaan. Niiden kokojen kanssa on vissiin aika paljon heittoja, niin haluaisin ostaa sen ihan sovittamalla, enkä netistä tilaamalla. Ehkä vielä joku päivä jossain osuu vastaan oikean värinen ja kokoinen yksilö. 
Kokosin koko asun näiden kenkien ympärille, ja tiesin heti kuinka viime vuonna hankkimani pinkki hame toimisi aivan loistavasti niiden kanssa. Valkoinen yläosa kaveriksi ja siro Furlan laukku olalle ja se oli siinä! 
  asu_pinkki_4DSC_7141 asu_pinkki_6 Top SELECTED FEMME
Sunglasses RAY-BAN 
Bag FURLA
Skirt JACQUELINE DE YONG
Earrings MARC JACOBS
Shoes KENZO

12 kommenttia

 1. Ompas...onpas...
  Oli ihan pakko,sori.
  Noi on tosi ihanat espadrillot muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kirjoituksessa paljon puhekielisyyttä, jos niin voi sanoa :D Kengät on kyllä mustakin tosi ihanat :)

   Poista
 2. Kenkien sijaan ensimmäisenä silmiin pisti se kuinka ihanan kesäiset kuvat tässä on - voi, että kun kesää on jo ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nää kuvat on räpsitty jo ihan alkukesästä! Onneksi täksi viikoksi lupaa vielä lämpöisiä päiviä :-)

   Poista
 3. Rauh, söpöt popot :)

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Kivannäköiset kengät - itse tosin kesäkenkien osalta suhtaudun varauksellisesti arvokkaampiin merkkeihin, sillä harvoinpa ne kuitenkaan kestävät siisteinä ja ehjinä yhtä kesää pitempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä omistan muutamia arvokkaampia kesäkenkiä, ja niitä käytetään tarkoin ja harkiten :-) Erikseen on sitten en kengät millä rymytään sen enempää kenkien kuntoa miettimättä :D

   Poista
 5. Ihania kengät😍 Näillä otetaan ihan varmasti "eläimellistä menoa" askeleita Raughhh...

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥