Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IHANA SINÄ KAUNEUSBOKSI ♡ + ALENNUSKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Ihana Sinä

ihana_sina_hennam
Kuten moni teistä siellä jo tietääkin, mä tykkään ihan hurjan paljon testailla kaikkia uusia kosmetiikka brändejä ja juttuja. Siitä syystä olinkin erityisen iloinen, kun sain Ihana Sinä kauneusboksilta näin kesällä muutaman boksin yhteistyössä testaukseen.

Ihana Sinä on tosiaan uusi kauneusboksi Suomessa. Kauneusboksi on laatikko joka saapuu sinulle kerran kuukaudessa täynnä toinen toistaan ihanampia kosmetiikkajuttuja, joita sinä et tiedä etukäteen. Boksi onkin siis joka kerta yllätys, ja mä ainakin suorastaan rakastan yllätyksiä! Tuotteet on kuitenkin aina valittu huolella ja harkiten, eli ei sinne boxiin ihan mitä tahansa tuotteita huolita. Lisäksi tuotteiden arvo ylittää aina  boksin ostohinnan. Bokseja voi tilata kerrallaan joko 1kk, 3kk tai 6kk ajan. Mitä pidemmän tilausjakson ottaa, sen edullisemmaksi yhden boksin hinta tulee. Mä myös itse tykkään tuosta, kun boksi tilataan aina tietyksi ajaksi kerrallaan. Sitten sen jälkeen saa taas päättää, tilaako boksia uudestaan vai ei. Eli mitään sellaista jatkuvaa tilausta joka pitää muistaa irtisanoa, mikäli boksin haluaa katkaista ei ole. Mä olen myös näiden blogivuosien aikana saanut useammaltakin eri brändiltä näitä kauneusboxeja testaukseen, ja kyllä mun nyt täytyy sanoa, että näiden kahden boksin perusteella tämä Ihana Sinä on mun ehdoton suosikki. He myös selkeästi haluavat vähän uudistaa ja freesata alaa, mitä se on mun mielestä jo hetken kaivannutkin! 

Mulla on nyt tätä postausta kirjoittaessa kokemusta kahdesta eri boxista, ja vaikka molemmista bokseista tykkäsin, erityisesti heinäkuun boxi oli mun mieleen! 

ihanasina_1
 Organic Shop Sweet Almond & Cane Sugar 
 Organic Kitchen Balm For Your Arm
 Maybeauty The Incredible Face Mask 
 Bomb Cosmetics saippuapala
 Lumene Gel Effect kynsilakka
Lumene Nordic Hydra seerumi ja päivävoide näytteet

Kesäkuun boksi sisälsi tosiaan kaikki yllä kuvassa näkyvät ja sen alla luetellut tuotteet. Kaikki muut oli mulle uusia tuttavuuksia, paitsi Maybeautyn Faxe Maskeja olin testannut joskus aikaisemmin, niistä tykkäsin myös silloin, joten kiva saada niitä taas muutama lisää! Erityisen innoissani olin tuosta Organic Shopin kuorinnasta, oon kuullut tuon merkin kuorintatuotteista todella paljon hyvää, ja nyt pääsen vihdoin itsekin testaamaan. Boksin tuotteet pääsevät varmasti kaikki käyttöön, joten kokonaisuutena todella onnistunut boxi. En muista koskaan aikaisemmin saaneeni yhtään sellaista kauneusboksia, jonka jokaikinen tuote olisi päässyt käyttöön, mutta tämä on sellainen! 

ihana_sina_hennam_2
Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Shampoo
Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Hair Conditioner
Kocostar Slice Mask Sheet
Ruffle Army Cosmetic Eco Glitter + Glitter Fix Gel
The Ohm Collection Deodorant (matkakoko)
Dermosil Facial Mask Hyal x4 (näyte)

Heinäkuun boxista löytyi tosiaan paljon kaikkea ihan huisia! Ainoastaan ennestään tuttu tuote oli nuo Kocostarin kasvonaamiot. Niistä mä itseasiassa tykkäänkin tosi paljon, ja just käytin muutama päivä sitten sopivasti viimeisen kaapista löytyvän, joten nämähän tuli oikein hyvään saumaan. Juurikin nämä ovat nimittäin tällaisista naamalle aseteltavista kasvonaamioista mun suosikkeja. Näissä kun ei ole sellaista yhtä isoa, joka on aina vaikea saada istumaan just niille omille kasvoille, vaan näissä on useampi tuollainen pienempi. Kasvonaamioiden lisäksi paketista paljastui Organic Kitchenin shampoo ja hoitsikka. Mä en varmaan koskaan olis osannut ostaa tämän merkin hiusjuttuja itselleni, mutta mitä näistä lukaisin purkin kyljestä ja vähän jo netistäkin, odotan innolla näiden testaamista. Mulla ei nimittäin varmaan koskaan ole tainnut olla luonnonkosmetiikan shampoota ja hoitoainetta, joten kiva nähdä, miten tukka tällaisiin reagoi. Lisäksi uusiin brändeihin on aina ilo tutustua.
Hius- ja kasvonaamio juttujen lisäksi boksista paljastui tämän kesän hittituote, glitter! Mulla ei ollut ennestään minkäänlaista kokemusta näistä glittereistä, joten tästä olin todella innoissani. Itse glitterin lisäksi mukana tuli geeli, jolla glitteri saadaan pysymään iholla. Ja sattuipa vielä sopivasti, että tällaiselle vaaleanpunainen/pinkki hullulle osuikin sopivasti just sitä pinkkiä glitteriä. Viimeisimpänä, ja myöskin kaikista mielenkiintoisimpana tuotteena boksista paljastui The Ohm Collectionin deodorant. Jauhedeodorantti! En ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut tällaisesta tuotteesta, joten tämän testausta odotan kyllä todella mielenkiinnolla. 

ihana_sina_3
Yhteenvetona mä sanoisin, että todella kaivattu uutuus kauneusboksimarkkinoille. Boksien sisällöt on selkeesti todella tarkkaan mietitty ja harkittu. Se näkyy monipuolisessa sisällössä. Mun mielestä aikaisempien boksien mitä itse olen testannut ja paljon somesta sisältöjä nähnyt, on sisältö ollut todella yksitoikkoista. Bokseissa kiertää ne samat tuotteet vaan eri brändeiltä. Ihana Sinä on nyt julkaissut kolme boksia, ja näissä on kaikissa ainakin ollut tosi monipuoliset ja myös erilaiset sisällöt!  Oikeastaan ainut asia, jota jäin kaipaamaan oli ovh hintojen puuttuminen kirjeestä joka boksin mukana tuli. Siinä oli kattavasti kerrottu tuotteista ja miten niitä käytetään, mutta hinnat olisi ollut kiva nähdä. Siitä saisi kongreettisesti nähtyä kuinka paljon edullisemmaksi boksi tuli, kuin että tuotteet olisi ostanut suoraan kaupasta.
Suosittelen ehdottomasti testaamaan, olit sitten ihan tuntematon kauneusboksien mielenkiintoisessa maailmassa, tai jo monta boksin tilannut konkari!

ihana_sina_hennam_1
Kuten postauksen otsikossa jo lupailinkin, meillä olis yhdessä Ihana Sinän kanssa myös teille jotain! Nimittäin alennuskoodi, jolla saatte heti elokuun boxin tilattua alennettuun hintaan. Mä ainakin odotan jo innolla seuraavaa boxia, kun kaksi ensimmäistä vaikutti jo näin hyvältä! 

x Koodilla HENNAM20 saat 20% alennusta seuraavasta tilauksestasi! 
x Koodia hyödyntämällä esimerkiksi 3 kuukauden boxit saa nyt kokonaishintaan 43,92€ eli vain 14,64€ boxi! (normaalisti 18,90€/boxi)
x Koodi on voimassa 31.07.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. 

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Suloinen on kyllä just eikä melkein kuvaava sana! :) Ihana saada tällaista palautetta kuvista! <3

   Poista
 2. Olen aikaisemmin pitänyt ihan mahdottomana ajatuksena, että tilaisin kosmetiikkaa sokkona, mutta näitä katsellessani huomasin jo harkitsevani :-) Mutta mitä tekisin kaikilla niillä tuotteilla, joille en todellakaan keksisi omassa elämässäni käyttöä ... hmm ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kosmetiikkaboxeissa osuu joskus tuotteita, joille ei ole itsellä käyttöä, mutta mulla ainakin näissä boxeissa kaikki tuotteet pääsevät varmasti käyttöön! :) Jos sattuisi joku itselle turha tuote, helppohan se olisi laittaa vaikka kirpparipöydälle jos sellaisen sattuu ottamaan tai antaa lahjana eteenpäin. Vaikka yksi tuote jäisi käyttämättä on boxin arvo silti enemmän, mitä ostohinta! :)

   Poista
 3. Tää boksiuutuus vaikuttaa todella hyvältä, tekisi melkein mieli tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla!! :) Mä oon ainakin tosi positiivisesti yllättynyt!

   Poista
 4. Olen myös saanut nyt kaksi boksi ja tykkäsin molemmista kovasti! Erinomainen kokonaisuus ja kiva saada vähän kilpailu suomeen ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ja hyvät kuvat! Arvostan näissä kosmetiikkapostauksissa aina hyvälaatuisia kuvia.

  Kaunis paketti ja mielenkiintoiset tuotteet!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥