Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAISTA JA MUSTAA

DSC_9667
Ompas outoa kirjoitella teille pitkästä aikaa näin reaaliajassa, eikä pelkästään ajastettuja postauksia. Tammikuu on tuntunut menevän ihan hujauksessa ohi. Aluksi kaksi viikkoa reissussa Thaimaan auringon alla, ja sen jälkeen enemmän ja vähemmän kipeänä. Mähän olin flunssassa reissuun lähtiessä, mutta se helpotti siellä onneksi aika nopeasti. Paluumatkalla sain kuitenkin jonkun uuden vähän ärhäkämmän taudin. En nimittäin kerennyt olla töissä kuin yhden päivän, ja johan napsahti nielutulehdus laput käteen ja puhekieltoa loppuviikko. Eikä auttanut pelkkä tulipallo kurkussa, vaan sen lisäksi mä nappasin itselleni kasvoihin jonkun mukavan allergisen ihottuman. Se toki ei ollut kuin ulkonäöllinen haitta, mikä ei haitannut sen suuremmin, koska muutenkin olo pakotti makaamaan visusti sohvan nurkassa. Nyt aletaan pikkuhiljaa taas olemaan takaisin elävien kirjoissa, ja töissäkin on jo viime viikko tullut oltua. 
  
DSC_9681 Koska mun loppuvuosi meni aikataulullisesti vähän suuremmin vihkoon tän blogin osalta, niin nyt olis luvassa viime vuoden puolelta vielä asukuvia. Olin syksyn aikana nähnyt monesti nahkahameen yhdistettynä neuleeseen, ja halusin kokeilla sitä itsekin. Löysin kaapista pitkään käyttämättä olleen punaisen neuleen, jota olin aina pitänyt vähän tylsänä. Tästä syystä se jäikin yleensä käyttämättä. Perus farkkujen kanssa se oli juurikin tylsä. Mutta nahkahameen kanssa mun mielestä tää toimi todella kivasti.
Punaiseen neuleeseen taas mä päätin yhdistää mun vuosia palvelleen Timberlandit. Mun mielestä noi timssit toimii aina tosi kivasti juurikin punaisen kanssa. Joskus vuosia sitten yhdistin ne myös ihan punaiseen takkiin, koska tuo värikombo vaan mun mielestä toimii. Ihan pelkkää punaista ei silti saa olla, vaan musta toimii hyvin kolmantena. 
  DSC_9657DSC_9704 DSC_9684 DSC_9619 DSC_9648-2 DSC_9708 DSC_9609 DSC_9660-2 Jacket VILA 
Scarf BY MALENE BIRGER 
Leggings ME&I
Bag MARC BY MARC JACOBS
Sweater VILA 
Shoes TIMBERLAND

12 kommenttia

  1. Nuiden Timberlandien kanssa tosiaan käy punainen hyvin, oon halunnut samaiset kengät jo pitkään, mutta en oo vielä raaskinut niitä ostaa :D Silti ostoslistalla ovat :') Käyvät muutenkin niin kivasti aika moneen asuun ja ovat ajattomat. Olisin ne tänä vuonna ostanut, mutta mun koko puuttui, olis ollut hyvässä alessa :D Ja hei nahkahame <3 Mullakin on samantyylinen, en oo vaan vielä saanut käytettyä, kun oon niin hullaantunut farkkuihin nyt :D Harmi että heti reissun jälkeen oot tullut kipeeksi, hyvä että nyt alat olla jo fine! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timberlandien ostoon muuten vinkki, et jos jalka on muistaakseni maksimissaan 38 tai 39 kokoa, näitä saa lastenpuolelta paljon edullisemmin ;) Ja aivan samat popot kyseessä!

      Poista
  2. Mulla on tosi samantyyliset talvikengät kuin Timberlandit ovat, mutta muistelisin niiden olleen hieman edullisemmat - ehkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä tosi suositut kengät, ja moni muu kenkävalmistaja ottanut näistä paljon vaikutteita :) Eikä ihme! itselläkin ollut käytössä jo kuudennetta talvea ja hyvin pelittää edelleen!

      Poista
  3. Ihana asu! Musta ja ounainen toimii aina! Ikävä kuulla, että oletoööut kipeänä. Minä olen myös ollut nyt kohta pari viikkoa flunssassa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssa on kyllä ärsyttävä, ja tänä vuonna ne on tuntunut kestävän ja kestävän ihan turhankin pitkiä aikoja. Toivottavasti sullakin pian helpottaisi :)

      Poista
  4. Asu näyttää kivalta! Vuosia sitten punainen oli mun voimaväri ja sitä löytyi vaatteista, kengistä ja hiuksistakin. Vuosiin en ole punaista juuri käyttänyt, mutta nyt huomaan punaisen taas miellyttävän silmää.
    Mukavaa ja tervettä viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! :) Punainen on itselle kans sellainen, että välillä se tuntuu iskevän ihan luihin ja ytimiin saakka ja välillä sitä katsoo vähän kieroon että viitsiikö sitä nyt punaista pukea päälle :D

      Poista
  5. Ihana tuo punainen neule! Mä rakastan punaista :D

    VastaaPoista
  6. Kaunis tuo punainen neule ja sopii hyvin nahkahameen kanssa. Ja pisteenä i:n päälle nuo Timberlandit. Hyvännäköinen kokonaisuus.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥