Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAISTA MUSTALLA

asu_marimekko_5 Vaaleanpunainen. Väri, johon mä en pukeutumisessakaan kyllästy. Saatoin nimittäin olla hieman innoissani viime syksynä, kun meidän Norjan reissulla bongasin nämä vaaleanpunaiset Timberlandit viidellä kympillä. Olin näitä monesti kuolannut ihan Suomen ovh hinnoilla, mutta aina sitten kuitenkin jättänyt jostain syystä ostamatta. Nyt ei tarvinnut harkita kertaakaan, kun kokokin oli suoraan oikea. Mulla on jo monen vuoden ajan ollut talvikenkinä Timssit. Muutamassakin eri värissä. Klassikkoruskeat toki taitaa tänäkin talvena olla ne eniten käytetyt, mutta kyllä nämä vaaleanpunaisetkin on päässeet monesti käyttöön. Tiesin heti kun nämä ostin, että mä niin yhdistän ne mun tähän Marimekon villahuiviin. Ja eipä tarvinnut miettiä mikä laukku komboon kolmanneksi sopi parhaiten. Kengät ja laukku onkin tosi saman sävyisiä, tuollaisia hennon / nuden vaaleanpunaisia. Kun huivissa sitten taas on vähän enemmän kirkkautta. Huivikin on itseasiassa alelöytö. Helsingin Outlet kylän Marimekolta viime talvena. 

Tämä olikin itseasiassa viimeinen asu viime vuodelta. Nyt on siis sen puolesta aika kääntää sivua ja katsastaa alkaneen 2021 asuihin. Muutaman olen saanut kuvattua jo jemmaan, ja pian niitä teille tännekin tuon näytille. Erityisen kovat pakkaslukemat vaan ei ole kovin innokkaasti saanut mua lähtemään kuvailemaan, mutta eiköhän tuo talvikin tuosta ala kohta väistyä kevään tieltä. 

  asu_marimekko_3asu_marimekko_9 asu_marimekko_8
Scarf MARIMEKKO
Earrings H&M
Jacket VILA
Bag TORY BURCH
Jeans VERO MODA
Shoes TIMBERLAND

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥