Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MICROBLADING - ZARAHBROWS

*Microblading tuote saatu näkyvyyttä vastaan: Zarahbrows

Joulukuussa mä pääsin pitkästä aikaa ihanan Saran penkkiin vahvistamaan mun jo melkoisesti haalistuneita kulmiani. Mähän kävin tosiaan 2019 keväällä Saralla kulmien light microbladingissa, joita sitten samana syksynä ensimmäisen kerran vahvisteltiin. Ja nyt oli tullut aika vahvistella taas. Tuon postauksen, jossa näkyy kulmat vielä ennen ensimmäistä vahvistusta löydät täältä.

Mulla ei tosiaan tullut mieleenkään mennä kenenkään muun penkkiin kuin Saran. Aikaisemmilla kerroilla olen ollut joka kerta täysin tyytyväinen, ja tykännyt ihan super paljon käydä hänellä. Kulmien pigmentointi, tapahtui se sitten light microblading versiolla tai hieman näyttävämmällä Shadow tekniikalla on kuitenkin pidempään pysyvä juttu. Joten mä ainakin haluan olla varma, että tekijä on ammattitaitoinen ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee. Saran kanssa musta on tuntunut aina tältä, ja olen voinut mennä ja olla sekä myös lähteä täysin luottavaisin mielin. 
     zarah_microblading
  ENNEN VAHVISTUSTA - VAHVISTUKSEN JÄLKEEN 

Eipä tilanne vielä mikään ihan kaoottinen ollut, mutta paaaljon paremmaltahan tuo lopputulos näyttää. Erityisesti keskeltähän mulla oli väri lähtenyt karkaamaan. Ja siinä se myös mulla helpoiten näkyy, koska omat karvat ei siinä kohtaa lainkaan kasva. 

Uusiin kestopigmentointeihin sisältyy hintaan yksi vahvistus kerta. Tämän jälkeen jos kulmia haluaa ylläpitää, käydään vahvistuksessa säännöllisin väliajoin. Tämä on aina tosi tapauskohtaista kauanko kulmat pysyvät, mutta mulla esim nämä light versiot pysyivät tosi hyvinä heittämällä puolivuotta. Sitten ne alkoivat pikku hiljaa haalistua, ja noin vuoden jälkeen ne näyttivät tuolta mitä kuvissa. Olisin voinut mennä jo hieman aikaisemminkin vahvistukseen, mutta en kokenut sitä niin tärkeäksi. Liian pitkää väliä ei saa tulla, koska kulman muoto pitää vielä selvästi näkyä, jotta kerta lasketaan vahvistus kerraksi. Eli alku "investointi" näissä on hieman kalliimpi, mutta ylläpito ei olekaan lainkaan niin pahan hintaista kuin monet luulevat.  

Sara tekee kulmia siis omassa kauneushoitolassaan Kauneussalonki Zarah:ssa Ylöjärven keskustassa. Paikalle on siis tosi helppo saapua ihan ympäri Pirkanmaata. Tampereelta busseja rullaa vaikka miten, ja liikkeen vieressä on hyvin parkkitilaa autolle. Koska liike on niin lähellä Tamperetta, mä suosittelen sitä myös kaikille Tamperelaisille. Tällaisen asian kanssa kun ei kannata valita sitä lähintä ja sitä kautta helpointa, vaan itse ainakin menen täysin ammattitaidon perässä. Light Microbladingin lisäksi Saralta löytyy listalta mm. Shadow- ja hybridi- ja puuterikulmat, eli valikoimasta löytyy varmasti jokaisille kasvoille ja tarpeille sopivat kulmat. 

  35C8C8EC-8836-4B2D-8ECD-C1AB255FC183 Tässä vielä vajaa pari kuukautta vahvistuksen jälkeen, eikä naamassa ole pisaraakaan meikkiä. Vitsit mä niiiin tykkään näistä. Mulla ei edes suurin syy ole se, että nää helpottaisi elämää meikittömyyden kanssa. Vaan, mun omat kulmat on ihan hassun malliset. Näillä mä saan kulmiini sellaisen muodon mitä niiltä toivon. Ja meikatessa mä en edes juuri koske näihin, yleensä ehkä ihan vähän vain vahvistan. 

Jos sä oot harkinnut itsellesi näitä, niin nyt kannattaa olla kuulolla. 
Nimittäin helmikuun aikana Saralla on kaikki kestopigmentoinnit -10%!!! 

pssstt. kannattaa seurata häntä myös intstagramissa @zarahbrows siellä on paljon materiaalia hänen työnsä jäljestä! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥