Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

2021 ALKUVUODEN KOSMETIIKKA SUOSIKIT

Vuosi 2021 rullaa jo kovaa vauhtia eteen päin, ja kohta saadaan ensimmäiselle kuukaudelle sanoa heipat kun tammikuu pian kääntyy helmikuulle. Halusin tulla vähän näyttämään kosmetiikkatuotteita, jotka ovat viime aikoina nousseet suosikeiksi. Mä kun tunnetusti rakastan testailla uutta kosmetiikkaa, josta aina silloin tällöin tulee bongattua todellisia suosikkeja jotka jäävät pysyvästi käyttöön. 

  DSC_8319URBAN DECAY - Naked Honey Palette meikkipaletti

Aloitetaan luomiväripaletilla. Mun suosikki meikkimerkiltä Urban Decaylta. Oon monet monet kerrat ihastellut ja hypistellyt näitä heidän Naked -sarjan paletteja, näissä kun tuntuu kaikissa olevan todella upeat sävyt. Tää Honey versio kuitenkin kolahti muhun sen verran, että tämä oli pakko saada itselle, varsinkin kun Black Fridayna se oli hinnoiteltu melko mahtavalla tarjoushinnalla. Ruskean sävyt iskee muhun ehdottomasti eniten luomiväreissä, ja tässä niitä on täydellisesti rivissä. Lisäksi olen innostunut kultaisista sävyistä tosi paljon, ja tästähän ei niitäkään puutu. 


Jaderulla. Mä olin aluksi vähän skeptinen tän tuotteen kohdalla, että mitä hyötyä muka jostain tällaisesta rullailusta muka voisi olla. Koska tän hehkutus ei ottanut loppuakseen, päätin lopulta itsekin kokeilla, kun sain valita tämän Cocopandalta testaukseen. Ja pitänee kyllä niellä sanansa alun epäilyistä. Tämä on kaiken sen hehkutuksen arvoinen tuote! Mä oon ottanut tän osaksi aamurutiinia, jolloin aina ensimmäisenä pesen koko kasvot mahdollisimman kylmällä vedellä. Sen jälkeen jos kasvot kaipaavat kosteutusta rullailen tällä samaan aikaan kun tämän avulla levitän kasvovoiteen. Jos taas kasvovoidetta ei tarvita, rullailen pelkästään tällä. Tämäkin tuote on nyt tarjouksessa Cocopandalla
 
Mulla on erityisesti jaloissa melko vaikea iho, erityisesti talvisin. Keratosis pilaris pahentaa kuivuutta ja ihon herkkyyttä entisestään. Monen moisia kosteusvoiteita on siis tullut koettua ja nähtyä. Sain Cocopandalta testaukseen nämä Lumenen uutuudet. Ja nämä kyllä sopii mun iholle, erityisesti jaloille tosi hyvin. Mieto hyvä tuoksu molemmissa on iso plussa. Monesti kun hyvä kosteusvoide pilataan aivan liian överillä ja pistävällä tuoksulla. Mä myös käytän kosteusvoidetta aina iltaisin juuri ennen nukkumaan menoa, niin pidän tärkeänä nopeaa imeytymistä ja sitä ettei varsinkaan jalat jää sellaiseksi mähläisen tuntuiseksi. Näiden kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut. Plussaa myös edullisesti hinnasta ja kotimaisuudesta. 

Mádaran tuotteet on olleet mulle tuttuja jo muutaman vuoden ajan. Löysin ne alunperin Cocopandan kautta, ja vielä ei yhtäkään hutiostosta ole tältä merkiltä osunut kohdalle. Viimeisimpänä sain Cocopandalta testiin tällaisen kosteuttavan ja suojaavan huulivoiteen. Koska varsinkin näin talvisin mun huulet rohtuu harva se päivä enemmän ja vähemmän pahasti, ne kaipaavat paljon suojaa. Pääasiassa mä laitan tätä huuliini yötä vasten. Joskus harvakseltaan laitan myös päivisin. Tässä on ihana kevyt koostumus. Mä en nimittäin itse pidä huulivoiteissa jos ne on sellaista aivan kunnon paksua tavaraa mikä ei meinaa levittyä millään. Mulla on ollut Mádaralta muitakin huulivoiteita, ja vannon heidän nimeen jatkossakin tässä tuoteryhmässä. 


DSC_8329NORDIC HEALTH - Uni Magnesiumsuihke

Bongasin ihanan Annan Mungolife blogista/instasta jokin aika sitten tällaisen tuotteen, jota hän käytti lapsilleen yöunien parantamisessa. Kärsin itse levottomista jaloista usein iltaisin, joten päätin vähän lueskella aiheesta ja selvitellä. Anna käytti lapsillaan lasten versiota, ja mä bongasinkin samasta tuotteesta myös ns aikuisten version, jota päätin ehdottomasti kokeilla. Tätä siis suihkutetaan suoraan jaloille iltaisin ennen nukkumaan menoa, ja tämän luvataan rauhoittavan mm. levottomia jalkoja iltaisin ja yöaikaan. Mun unen saantia tuo levottomat jalat ei ihan hirveästi ole hankaloittanut, mutta se on niin ärsyttävä ja sellainen ahdistava tunne, että uskon sen kuitenkin vaikuttaneen siihen unen laatuun enemmänkin. Olen huomannut tämän auttavan levottomiin jalkoihin jonkun verrankin. Kokonaan simsalabim se ei taio niitä pois, mutta helpottaa huomattavasti. Mä en myöskään käytä tätä joka ilta, koska en joka ilta kärsi tästä vaivasta. Vaan yleensä tiedän sen etukäteen mikä ilta se on pahempana ja mikä ilta sitä ei ole lainkaan. Yleensä päivällä tulee 1-2 x sellainen lyhyt "kohtaus" tai pikemminkin tunne levottomista jaloista, ja tällaisina päivinä ne usein vaivaavat myös iltaisin. 

4 kommenttia

  1. Tuota rullaa olen itsekkin ajatellut kokeilla. Ja kiva tuo meikkipaletti :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoiset suosikit! Tykästyin tuohon luomiväripalettiin, vaikka itselläni niitä tuntuu olevan aina liikaa, mutta silti niitä tulee ostettua...hmmm...

    VastaaPoista
  3. Nuo magnesiumsuihkeet on ihan huippuja! Ostin itsellenikin (jo kauan sitten) jaderullan, mutta en oikein ole saanut käytettyä sitä. Se vaan aina jotenkin unohtuu.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥