Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HOTELLIYÖ LASI-IGLUSSA LUOSTOLLA

 *Kaupallinen yhteistyö: Santa's Hotels


01665EEC-BCB5-44CE-9696-A9DC4039CCCA
Mua instagramissa (@henntasmoi) seuranneet tietääkin, mutta tosiaan meidän Norjan roadtripillä tultuamme Kilpisjärveltä takaisin Suomen puolelle päätettiinkin asuntoauton sijaan nukkua yksi yö hotellissa. Eikä tosiaan missä tahansa hotellissa, vaan tällaisessa lasi-iglussa, josta mä olin haaveillut jo pitkään. Yhteistyössä Santas's Hotels Luosto tarjosi meille tämän majoituksen, ja oli kyllä upea kokemus! 

Mulla ei tosiaan ollut minkäänlaista kokemusta yöpyä tällaisissa igluissa, enkä myöskään ollut käynyt Luostolla koskaan aikaisemmin. Meillä tosin oli melko tiukka aikataulu, koska seuraavana päivänä oli vielä ajettavana monta sataa kilometriä, niin valitettavasti Luostoon emme kerenneet juurikaan tutustua. Paikka jäi kuitenkin sen verran hyvin ja kiinnostavana mieleen, että varmasti suuntaamme joskus uudestaan paremmalla aikaa tutustumaan enemmän siihen. 
 
santashotels_5santashotels_1 santashotels_2 Iglu on tosiaan hyvin hotellihuoneen kaltainen. Oma kylppäri/vessa sekä muu tila. Iglun seinät ja katto ovat lasia. Seinille saa helposti vedettyä verhot yksityisyyttä varten, mutta katto jää ns auki. Meidän reissulle ei ikävästi osunut yhtään revontulia, mutta mustaa tähtitaivasta oli myös aivan ihana tuijotella suoraan sängystä. Lisäksi aamulla oli ihana herätä luonnonvalon tulviessa katosta sisään. 
Iglut oli sisustettu ihanasti Lappiin sopivalla teemalla. Tästä syystä tämän hotellihuoneen sisustus onkin varmasti yksi upeimpia missä olen koskaan yöpynyt!
  santashotels_6Santa's Hotels Luostolta löytyy tosiaan useita tällaisia igluja joissa mekin yövyimme. Lisäksi päärakennuksessa on hotellihuone puoli. Päärakennuksessa tarjolla on myös aamupala. Me myös päätettiin helppouden takia syödä illallinen heidän ravintolassaan, koska kilometrejä oli takana jo useampi tuhat, ja satoja vielä edessä niin oli ihana kun sai vain kävellä iglulta ravintolan pöytään ja sitten samaa reittiä takaisin. 
 
  santashotels_4Ja koska meillähän Simba matkusti asuntoautossa kätevästi mukana, halusimme hänet mukaan myös igluun, ja näin varasimmekin lemmikki-iglun, joita Santa's Hotelsilta löytyy myös. 

Kokonaisuutena meillä oli oikein onnistunut ja varmasti mieleen jäänyt hotelli kokemus lasi-iglusta. Ja Luostolle palaamme varmasti vielä joskus, ja varaamme sille reissulle huomattavasti enemmän aikaa. Tällainen iglu majoitus on oiva tapa karata arkea hetkeksi, tai ottaa pariskuntana kunnon laatuaikaa parisuhteelle. Santa's Hotelsilta igluja löytyy myös heidän Rovaniemen kohteestaan, ja muitakin kohteita heillä on pitkin Lappia. Kannattaa ehdottomasti tutustua! 

6 kommenttia

 1. Lasi-iglussa yöpyminen on minun listalla :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisessa olisi kyllä todella ihanaa joskus päästä yöpymään :)

  VastaaPoista
 3. Lappi on ollut mulla jo pitkään haaveissa! Nyt myös lasi-iglussa yöpyminen. Upealta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Tollanen lasi-iglu olis kyllä hauska kokea! Tuijotella talven yötaivasta lämpöisestä sängystä :)

  www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen hotelli! Minäkin tuonne tahtoisin joskus. Seuraava reissu on kuitenkin hieman etelämpänä. Täytyisi myös hotelli löytää.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥