Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

20 KYSYMYSTÄ - 2021 KUNNIAKSI

Koska mä tykkään silloin tällöin täyttää tällaisia kyselyitä, ja mä koska mä olen huomannut että blogin kävijämäärissä on taas tapahtunut ihan kivasti nousua, niin ajattelin että olisi pitkästä aikaa kiva vastailla tällaisin kysymyksiin. Nää antaa kuitenkin teille lukijoille vähän kättä pidempää, että minkälainen tyyppi se tätä blogia oikein pitääkään. Samalla on hyvä julkaista vielä asukuvia viime vuoden puolelta.

Tämä asu muuten johtaa edellisen postauksen äänestä 2020 suosikki asuasi -äänestystä! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti Zalandolle, eli jos et ole vielä äänestänyt niin vielä kerkeää. 
 
asu_portaat_7


MITÄ TEET TYÖKSESI NYT JA MITÄ TÖITÄ OLET ENNEN TEHNYT?
Koulutukseltani olen merkonomi, ja saatuani paperit koulusta olen tehnyt paljon erilaisia myyntitöitä. Käytännössä olen myynyt kaikkea talojen/asuntojen ja puhelinliittymien väliltä. Nyt viimeisen puolisen vuotta olen ollut taas pelkästään oman yritykseni varassa. Mutta nyt tammikuussa palaan taas palkkatöihin ja aloitan asiakkuuspäällikön tehtävät. 


MIKÄ OLET KOULUTUKSELTASI?
Vastasinkin tähän jo aikaisemmin, eli olen koulutukseltani merkonomi. Sen lisäksi olen käynyt avoimessa ammattikorkeakoulussa Kiinteistönvälityksen osaaja tutkinnon, sekä erilaisia esimies- ja myynti kursseja sekä valmennuksia vuosien aikana. 


MITÄ HARRASTAT JA TEET VAPAA-AJALLASI?
Tällä hetkellä tää meidän pikku perhe vie eniten mun vapaa-aikaa, mikä on siis vain ja ainoastaan pelkästään hyvä asia. Vaikkakin koskaan heidän kanssaan aikaa ei voi liikaa viettää. Vahvin harrastus, tai pikemminkin näiden vuosien jälkeen voi jo sanoa elämäntapa, on tämä blogi ja bloggaus. 


MITÄ KATSOT TELEVISIOSTA?
Mä tykkään tosi paljon kotimaisista. Sekä vannoutunut salkkarifani oon myös, ihan sieltä ensimmäisistä jaksoista lähtien sitä sarjaa on tullut seurattua. Nyt ollaan miehen kanssa katseltu viimeisimpänä mm Karppi ja Sorjonen. Oon vähän miettinyt jos tekisin tänne ihan oman postauksen mitä sarjoja mä 2020 telkkarista katoin ja mitä odotan 2021 sieltä tulevan. Kotimaisten lisäksi myös muutamat ulkomaiset sarjat, kuten Orange Is The New Black jota itseasiassa just katsellaan mun miehen kanssa uudestaan. Tai mä katon uusiksi ja hän ensimmäistä kertaa. Disney+ on myös ihan ehdoton, vaikkakin lähes kaikki klassikot multa löytyykin jo DVD:ltä. 
 

MISTÄ INPIROIDUT?
Hmm. Ompas vaikea kysymys. Sillä mä inspiroidun vähän sieltä, täältä ja tuolta. Mulla ei ole sellaista yhtä juttua mikä mua erityisesti inspiroi, vaan mä kerään vaikutteita tosiaan vähän joka puolelta. Jos niin voi tässä asia yhteydessä sanoa. Eniten ehkä kuitenkin mua henkilökohtaisesti inspiroi menestyneet naiset. Olivat he sitten menestyneet urallaan, tai jossain muussa asiassa. Ja nimen omaan itse menestyneet. Ei niin että isi on antanut miljoona perinnön tai jotain muuta on saatu tarjottimella valmiina jota tytär on sitten vain vähän jatkanut. 

  asu_portaat_4 asu_portaat_10

MILLAINEN ON UNELMIESI TYÖPAIKKA?
Mulle tärkeintä työssä on haasteet ja monipuolisuus. Sama työmatka ja tuttuakin tutummaksi tulleet joka päiväiset samat rutiinit ei toimi mun kohdalla kovin kauaa. Lisäksi tällä hetkellä myyntityö on sen verran kova intohimo, että haluan siinä olevan mukana myös kunnolla sitä. Esimerkiksi kiinteistönvälittäjän työstä jäin pois juurikin tästä syystä, sillä ei ollut kovinkaan suurta tekemistä myyntityön kanssa, vaikkakin moni välittäjä itse ajattelee olevansa Suomen kovimpia myyjiä vain isojen kauppasummien takia. Tottakai mulle on myös tärkeää että mun työtä arvostetaan, ja nykyään haluan myös yrityksessä olevan etenemis mahdollisuuksia. 


MITKÄ OVAT SEURAAVAN VIIDEN VUODEN TAVOITTEESI?
Vaikea, tosi vaikea kysymys. Ehkä kuitenkin suurimpana viiden vuoden sisällä on rakentaa omakotitalo. Se tosin vaatii sen, että sopiva tontti löytyy. Ja ne taas on näillä leveysasteilla suoraan sanottuna melkoisen kivikasan alla. Lapsesta en tällä hetkellä haaveile, mutta jos sellainen haave iskee, uskon sen olevan ajankohtaista myös viiden vuoden aikana. Ehkä. Toinen koiravauva tosin on varmasti jo viiden vuoden aikana saapunut. Ehkä jopa jo 0,5 - 1,5 vuoden sisällä tästä hetkestä. Naimisiinkin haluaisin alle kolmekymppisenä, mutta sepäs nyt ei ole yksistään mun päätettävissä :D 


MISTÄ NAUTIT ERITYISEN PALJON?
Jaa että erityisen paljon. No mä nautin yhteisestä ajasta perheen ja läheisten kanssa. Mä nautin uuden oppimisesta. Mä nautin onnistumisen tunteesta pitkän ja vaativan työn jälkeen. Mä nautin matkustamisesta ympäri maailmaa. Mä nautin hyvästä ruuasta tärkeiden ihmisten ympäröimänä. Siinä muutama. 


MISSÄ OLET HYVÄ?
Olen hyvä työssäni silloin kun työ kohtaa mun ajatusten kanssa unelma työstäni, sillä silloin olen valmis tekemään onnistumisen eteen ihan valtavasti töitä ja ylittämään itseni monin kertaisesti. Uskon myös olevani hyvä avopuoliso ja hyvä "mamma" Simballe, tai niihin ainakin kovasti haluan pyrkiä. 


MITÄ KIELIÄ PUHUT?
Suomen lisäksi puhun kohtalaisesti englantia. Ruotsia ymmärrän jonkun verran, mutta sitä en kyllä itse puhu enää nykyisin sanaakaan. 


asu_portaat_6 asu_portaat_9

MISSÄ TAPASIT KUMPPANISI?
Työn kautta ihan alun perin ja sen jälkeen aika monen mutkan kautta. 


MITÄ TEET, KUN KUKAAN EI NÄE?
Jaa-a. Eipä mulla taida olla mitään sellaista mitä en voisi tehdä kun nimen omaan kukaan ei näe. 


VIIMEISIN OSTOKSESI?
Jos ruoka yms vastaavia pakollisia ostoksia ei lasketa mukaan, niin viimeisin ostos on varmaan miehen joululahja, Makian parkatakki. 


MIKÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ SUURIN HAASTEESI?
Aika ja sen käyttö. Tarvitsisin päivään sellaisen 5-7 lisää tunteja, jotta saisin sen riittämään kaikkeen mihin haluan sitä käyttää. 


MITÄ BLOGEJA TAI SOME-TILEJÄ SEURAAT?
Mulla on vuosikausia olleet ne vakkari blogit joita seuraan käytännössä jokaikisen postauksen sanasta sanaan. Harmittavan moni suosikki blogi on vain lopettanut tässä vuosien myötä, mutta onneksi ei sentään ihan kaikki. Instagramissa seuraan myös kyseisiä bloggaajia, sekä monia ns. instabloggaajia. Nykyään olen myös innostunut enemmän katsomaan stooreja, ja miettinyt pitäisikö niihin panostaa itsekin enemmän. 


asu_portaat_1 asu_portaat_12


MIKÄ ON SUURIN UNELMASI TÄLLÄ HETKELLÄ?
Tällä hetkellä varmaan se itse suunniteltu ja rakennettu omakotitalo. Tai siis enhän minä sitä rakenna, mutta haluan sen kuitenkin yhdessä mieheni kanssa suunnitella. Ja sitten joku muu rakentaa sen meille, mutta kuitenkin. 


JOS SINUN OLISI PAKKO VALITA UUSI AMMATTI, NIIN MIKÄ SE OLISI?
Helppo! -Ensihoitaja. Sen olisin valinnut jo alunperinkin, mutta koska diabeetikot eivät siihen hommaan tässä maassa kelpaa, jäi se sitten aikanaankin valinnoista pois. Mutta jos se saisi vain valita ilman tuollaisia ehtoja, niin ehdottomasti se. 


ELÄMÄSI TÄHÄN MENNESSÄ UPEIN KOKEMUS?
Mä en kyllä valitettavasti osaa nimetä tähän mitään yhtä joka olisi upeampi kuin muut. Mulla on paljon upeita kokemuksia, mutta ei ainakaan vielä tällä hetkellä yhtään sellaista joka kiilaisi muiden ohi. 


MITÄ PELKÄÄT?
Menettämistä. Läheisten menettämistä ja oman terveyden menettämistä. Nää pelot ei oo millään lailla läsnä normi arjessa, eli eipä näitä tule sillai mietittyä, mutta nyt kun kysyit, niin näitä mä pelkään. 


MITÄ AIOT TEHDÄ, KUN OLET VASTANNUT NÄIHIN KAIKKIIN KYSYMYKSIIN?
Me aletaan tekemään ruokaa. Tänään luvassa onkin itseasiassa täytetyt paprikat! 


asu_portaat_8 Jacket ONLY
Top VILA
Bag TORY BURCH
Earrings & Necklace KALEVALA
Paperbag Pants H&M
Shoes TORY BURCH

11 kommenttia

 1. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Nämä kysymyspostaukset ovat kyllä hyviä, koska niiden avulla on helppo kertoa itsestään muille! :) Hyviä vastauksia, hyviin kysymyksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään juuri tästä syystä kans lukea näitä muiden blogeista! :)

   Poista
 3. Nämä on hyviä, sillä tällä tavoin lukijat oppivat tuntemaan bloggaajaa vähän enemmän.

  VastaaPoista
 4. Itsekin nappasin tämän saman kyselyn vastailtavakseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Mä tuun sit lukemaan sun vastaukset tähän :)

   Poista
 5. Pitää varmaan myös kopsata kysymykset itselle vastattavaksi :D Näitä on meinaan kiva sekä lukea että tehdä! Mun piti tarttua tuohon Instaamiseen tarkemmin, kun itsekin olen ns. bloggaaja ollut aikaisemmin henkeen ja vereen, mutta koronavuoden ansiosta/takia opin vihdoin käyttämään IG:tä myös aktiivisemmin. Storyihin en ole vielä kunnolla oppinut, mutta ehkä sun tavoin pitäisi viitsiä uhrata siihen enemmän aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! -kopsaa ihmeessä! :) Tuun sit lukeen sun vastaukset! joo instagramia pitäis itsekin buustata ja päivittää enemmän :)

   Poista
 6. Tosi kiva asu! Ja ollaan aika samanlaisia työntekijöitä, jatkuvat ja päivästä toiseen toistuvat kellontarkat rutiinit ei iske muhunkaan ollenkaan, tykkään että päivien sisältö vaihtelee :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla etten ole ainoa tän "ongelman" kanssa :D Kun taas moni tuttu ja kaveri on sitä mieltä et työssä PITÄÄ olla kunnon rutiinit, ja mulle se ei tosiaan istu alkuunkaan :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥