Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSIA HUONEKALUJA UUTEEN KOTIIN 

 Kaupallinen yhteistyö: Kalustetalo Juurikivi

 

kalustetalo_juurikivi_7 kalustetalo_juurikivi_3

Tässä nykyisessä asunnossa nyt muutama kuukausi asuneena voi sanoa jo osan huushollista näyttävän kodilta. Neliöitä muutossa tuli kuitenkin sen verran reippaasti lisää, että vähän sitä piti hankkia uusiakin kalusteita, joten projekti kodin kuntoon saamiseksi oli ja on pitkä. Mutta koska nyt ollaan jo hyvällä mallilla, halusin tulla näyttämään teille parit uudet huonekalut, joista mä olen itseasiassa erityisen innoissani! Yhteistyössä Kalustetalo Juurikiven kanssa, mä sain valita heiltä tarvittavat huonekalut mukavalla alennuksella, ja nyt mä pääsen esittelemään näitä teillekin. 
 

kalustetalo_juurikivi_5

Uuteen kotiin tiesin haluavani ehdottomasti uuden vitriinin. Vanha hieman maalaisromanttisen tyylinen ei enää iskenyt silmään, eikä myöskään toiminut muiden kalusteiden kanssa yhteen. Koko homma lähtikin siis liikkeelle uuden vitriinin metsästämisestä. Maalaisromanttisuus sai siis jäädä, tilalle halusin modernimpaa ja suoraviivaisempaa ilmettä. Sekä myös hieman pienemmän yksilön. Halusin vitriinissä kuitenkin olevan "myös sitä jotain", eli ihan täysin pelkistettyä yksilöä en halunnut. Tämä kombo ei sitten ollutkaan ihan helppo, vaan melkoisen montaa eri mallia ja vaihtoehtoa sai miettiä ja laskea. Myös alkuperäinen vitriinille suunniteltu paikka toi omat haasteensa vitriinin leveyden puolesta. 


Juurikiven vitriini valikoima on todella hyvä. Löysin heiltä monia sellaisia malleja, joihin en ollut missään muualla törmännyt. Heidän valikoimastaan bongasin myös tämän kotimaisen Star-Kalusteen tekemän Retroline sarjan, jonka vitriiniin erityisesti sitten ihastuinkin, ja näin se koristaa meidän olohuonetta. Retroline vitriini on moderni, mutta ei kuitenkaan liian moderni. Puinen jalka tuo siihen aivan erilaisen ja erityisesti meille sopivan ilmeen. Kotimaisuus on tottakai myös todella iso plussa. Kolmelle lasihyllylle saa hyvin mahtumaan koriste-esineet sekä valokuvat, ja alin hylly täyttyykin muumimukikokoelmasta. Koska vitriini on myös sopivan siro, se mahtui täydellisesti ruokapöydän ja tv-tason väliin, vaikka en sitä alunperin siihen ollutkaan ajatellut. Retroline vitriini on saatavilla myös valkoisilla jaloilla, jos puunsävyt eivät iske omaan makuun. 

 

kalustetalo_juurikivi_4

kalustetalo_juurikivi_9Vitriiniin lisäksi hakusessa oli lipasto/senkki eteiseen. Eteisen käytävä myöskin aiheutti omat haasteensa. Käytävä ei ole mikään erityisen leveä, ja käytävän toiselta puolelta on kulku vessaan. Senkki piti mitoittaa niin, että vessan ovi aukeaa kuitenkin myös, eli senkki ei saanut olla liian syvä. Mutta halusin senkissä olevan kuitenkin jonkin verran syvyyttä, en halunnut sen olevan aivan totaalisen kapea sivupöytä. Kaikkein haastavinta koko hommassa oli kuitenkin löytää muihin kalusteisiin, sekä keskenään sopivat vitriini ja senkki. Siihen tämä Retrolinen sarjan löytäminen olikin lottovoitto! Tästä sarjasta löytyi nimittäin vitriinin lisäksi ulkonäöltään sekä mitoiltaan täydellinen senkki meidän eteiseen. Retroline senkki on tosiaan 160cm leveä, eli myös laskutilaa sen päällä on hyvin. Tämä on mitoiltaan täydellinen, koska vessan ovi mahtuu juuri ja juuri aukeamaan täysin ilman että se kolahtaa senkkiin. Eli aivan nappi valinta senkin puolesta. Mä myös tykkään tämän ulkonäöstä yhtä paljon kuin vitriinistäkin, eli paljon. Puun sävyiset jalat tuo molempiin todella kivan lisän muuten hyvin moderniin ilmeeseen. Koska senkin kansi on maalattu, voi siihen jäädä helpommin pintajälkiä esimerkiksi sormuksista tai astioista mitä sen päällä pidetään. Nämä jäljet lähtevät kyllä pyyhkimällä. Lasikansi voisi olla hyvä lisä tähän päälle ja niitä saa Juurikiven kautta tilattua.

Myös tähän, kuten koko Retrolinen sarjassa jalat on mahdollista vaihtaa puun sävyisestä valkoisiin. Sarjastahan löytyy myös kaksi pienempää lipastoa sekä myös TV-taso. Koko sarja on tosiaan täysin kotimainen. 
 

kalustetalo_juurikivi_2

kalustetalo_juurikivi_8
Uuden vitriinin ja senkin myötä kaipasin myös ruokapöytään jotain uudistusta. Pöytää en kuitenkaan halunnut vaihtaa, mutta edelliset valkoiset nahkatuolit kromiselle jalalla olivat pöydän kanssa jotenkin liian raskas kompo mun silmään. Halusin vähän kevyemmät ja eri malliset tuolit. Kalustetalo Juurikiven valikoimasta löytyi tähänkin täydelliset yksilöt, Tenstar tukun maahantuomat Texas tuolit. Tuoleja valmistetaan sekä mustana, että valkoisena. Mä jopa hetken harkitsin mustia, mutta sitten koin valkoisen kuitenkin olevan varma valinta, kun huonekaluissa muutenkin on paljon valkoista. 


Kalustetalo Juurikivi toimitti huonekalut suoraan kotiin, ja kasasi ne käyttökuntoon. Isompaa kasausta toki ei tarvittu, koska huonekalut tulevat tehtaalta jo valmiiksi kasattuna. Huonekalujen jalat piti vain enää kiinnittää paikalleen. Tämä sujui ammattilaisilta kädenkäänteessä, ja pahvit yms suojapaperitkin he veivät kaikki mukanaan, joten uudet huonekalut pääsivät heti käyttöön ilman minkäänlaista säätöä. Myös vitriinin ovet säädettiin menemään suoraan. Kokonaisvaltaisesti olen todella tyytyväinen Juurikiven toimintaan. Kuljetus tuli sovittuna päivänä ja tismalleen ajallaan, ja muutenkin homma hoitui alusta loppuun saakka ilman ongelmia. 

 

kalustetalo_juurikivi_6

Kalustetalo Juurikivi on tosiaan pitkän linjan perheyritys, jo kolmannessa polvessa. Heillä on valtavan monipuolinen verkkokauppa, ja tämän lisäksi heiltä löytyy kaksi kivijalkamyymälää. Ylöjärven Soppeenmäestä sekä Hämeenlinnan Tiiriöstä. Käydessäni katsomassa kalusteita paikan päällä Ylöjärven myymälässä, sain myös erittäin asiantuntevaa palvelua. Liikkeessä oli nähtävillä paljon eri vaihtoehtoja, jos nettishoppailu ei iske omalla kohdalla. Tässä muuton jälkeen kun on tullut itsekin kasattua muutama huonekalu, sekä ostettua tämä setti valmiina kotiin tuotuna, täytyy kyllä myöntää että on se vaan huomattavan paljon helpompaa hankkia tuotteet kasattuina ja sisään kannettuina. Tästä syystä seuraavalla kerralla kun tarve huonekaluostoksille ilmaantuu, tsekkaan kyllä ihan ensimmäisenä Juurikiven valikoiman. Juurikiveltä löytyy muuten myös instagramtili, joka kannattaa ottaa seurantaa mikäli sisustusjutut kiinnostavat. Heillä on myös aina silloin tällöin kivoja arvontoja! 

Nyt myös teillä on mahdollisuus hankkia tätä ihanaa Retroline sarjaa alennuksella! Kalustetalo Juurikivellä on nimittäin kampanja menossa. 
Koko sarja on -15% 07.02.2021 saakka.

5 kommenttia

 1. Todella kivan näköisiä kalusteita ja sopivat kyllä hyvin yks yhteen sun sisustustyylin kanssa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä pidän näistä myös tosi paljon! :)

   Poista
 2. Uusi tuttavuus! Onpa kauniita ja selkeälinjaisia huonekaluja! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. On niin ihanaa, kun voi rakentaa omaa kotia sellaiseksi kuin sen haluaa :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥