Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KOSMETIIKKABOXI - AINA HYVÄ LAHJAIDEA

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

 

cocopanda_5

Meinasin julkaista tän postauksen teille jo ennen joulua, mutta koska tästäkin setistä muutama oli menossa lahjaksi, ja samalla ajattelin ettei joulu ole suinkaan ainut hyvä aika ostaa toiselle lahjaksi tällaisia kosmetiikkaboxeja, siirsin julkaisua tänne tammikuulle. Nämä meinaan toimii mun mielestä älyttömän hyvin lahjana myös pian koittavana ystävänpäivänä sekä naistenpäivänä. Unohtamatta synttäreitä ja muita juhlia! Mä sain valita Cocopandan valikoimasta muutamia mulle toimivia lahjapakkauksia, ja valitsinkin näitä tosiaan ajatuksena, että osa lähti lahjaksi ja osa jäi sitten itselle käyttöön. Cocopandan valikoimasta löytyy melkein 200 erilaista lahjapakkausta, joten valinnan varasta homma ei jää kyllä kiinni. Tässäkin asiassa mä valitsen aina Cocopandan isolta osin sen takia, että heillä on paljon valikoimassaan sellaisia tuotemerkkejä ja tuotteita, kuten myös näissä lahjapaketeissa, mitä ei muualta helposti tai jopa lainkaan löydä. Lahjapakkaus on myös kiva piristys arkeen ostaa itsellekin. Usein niissä on mukana jotain extraa mitä erikseen tuotteet/tuotteen ostamalla ei saa. 
 
Hiustuotteista Cocopandalla on ihan valtava valikoima erilaisia lahjapakkauksia. Mä halusin ottaa itselleni testiin tän mulle uuden ja tuntemattoman Nioxin merkin paketin. Mulla ei siis ollut minkäänlaista kokemusta tästä aikaisemmin. Enkä myöskään ollut kuullut tai lukenut tästä oikeastaan missään muualla, paitsi Cocopandan sivuilla etukäteen. Tämän merkin tuotteet on kuitenkin tullut usein vastaan ja ne on keränneet Cocopandalla paljon hyviä arvosteluita, joten päätin ihan sillä perusteella lähteä testaamaan. Palaan itse näihin tuotteisiin vielä  myöhemmin, kun saan kunnon kokemusta käytöstä. Itsensä ilahduttamiseen hiustuote lahjapakkaukset on kyllä ihan täys kymppi! 

Erilaiset hemmotteluhoito lahjapakkaukset on todella hyvä lahjaidea, jota mä olenkin käyttänyt jo vuosia. Tämäkin super laadukas paketti pääsi lahjaksi. Erityisesti Biothermin tuotteita on tullut monet monet kerrat annettua lahjaksi juurikin näissä heidän valmiissa lahjapakkauksissaan. Heidän tuotteisiin kun voi aina luottaa. Tämäkin setti sisältää kolme kätevää tuotetta: täyteläinen ja kosteuttava vartalovoide, ainutlaatuinen ja hellävarainen suihkuvaahto sekä hyväntuoksuinen ja kosteuttava käsivoide. Eli ihonhoidontuotteita, joita käytännössä kuka tahansa voi hyödyntää. 
 
Miehille lahjaksi on aina tosi kiva ostaa tuoksupakkauksia. Tai ainakin mä olen ostanut omalle miehelle, veljelle ja isällekin joskus. Myös tämäkin lähti tosiaan lahjaksi, ja lahjansaaja tykkäsi todella paljon. Eli onnistunut valinta siis. Toisaalta, Yves Saint Laurent on aina varma valinta kosmetiikassa. Tuoksuissa lahjapakkauksessa on usein mukana jokin toinen tuote, tässä se oli tuollainen kosteusvoide. Mitkä varsinkin miehille on tosi hyvä lisä, koska harvoin he taitavat itse tällaisia shoppailla. Ainakaan mun kokemuksen perusteella.
 
cocopanda_3
Tämä setti olikin joululahja itseltä itselle. Olin jo monesti pohtinut tämän mikroneulaussetin hankkimista, ja kun bongasin tämän tällaisesta pakkauksesta jossa tuleekin mukana kaikki, oli päätös selvä. Ajatus olisi tästäkin tehdä ihka oma postaus sitten kun käyttöä on hieman kertynyt. Tää on muuten nyt tosi hyvässä alessa, et jos oot miettinyt tän hankkimista, kannattaa kurkata Cocopanda! 
Mutta tällaiset erilaiset ihonhoito/hemmottelupaketit on kyllä aina yhtä ihania lahjoja antaa lahjaksi. Itsekin tykkään saada tällaisia ihan super paljon. 

4 kommenttia

 1. Ihania lahjapakkauksia, itsekin rakastan kosmetiikkayllätyksiä <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä tällaiset ihanat ihonhoitopaketit on meillä aina lahjalistalla.

  VastaaPoista
 3. Kosmetiikan lahjapakkaukset on aina mahtava lahjaidea! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään saada tällaisia lahjaksi, kun en oikein tavaraa tarvitse :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥