Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAINEN TAKKI ISKEE VUODESTA TOISEEN

asu_punahilkka_11
Punainen takki. Vuodesta toiseen se keikkuu suosikkina tähän aikaan vuodesta. Multa löytyy myös punainen parka, mutta tää villakangastakki on alkanut melko reippaasti vähentämään sen käyttökertoja. Tää on yksi parhaista takki löydöistä, koska tää maksoi alle 30 euroa, ja koska tää väri iskee vuodesta toiseen. Tämän ympärille on myös helppo rakennella erilaisia ja tyylisiä asuja. Tää toimii niin farkkujen, kuin myös mustien housujen kanssa.

Takkiin sopi myös tosi hyvin mun viime vuoden yksi lemppari ostos, tää Balmuirin huivi. Super muhkea, lämmin ja aivan ihana väri kombo. Joka tosiaan toimii myös tän takin kanssa yhteen mun mielestä todella kivasti. Tän huivin kanssa odotan jo kovasti nahkatakkikelejä, mulla nimittäin on melko monta asuideaa yhdistää tätä muhkeutta vähän kevyempään takkiin. 

asu_punahilkka_2asu_punahilkka_6
asu_punahilkka_8 asu_punahilkka_5 asu_punahilkka_9Jacket ONLY
Scarf BALMUIR
Jeans NOISY MAY
Bag LOUIS VUITTON
Shoes GUESS

2 kommenttia

  1. Punainen takki iskee kyllä muhunkin vuodesta toiseen! Ihana takki todellakin, siinä taitaa olla myös suuri huppukin? Punainen, hupullinen villakangastakki olis kyllä kiva itsellekin, etenkin kun mulla ei nyt taida olla yhtään sellaista hupullista nättiä takkia. Taitaa olla vaan untuva/ulkoilutakkeja, joissa huppu, mutta esimerkiksi eilen kun tuli märkää lunta paljon ja olin lähdössä töihin, niin mietin just että hitto kun ei oo mitään sellasta "tyylikästä" hupullista takkia, minkä vois laittaa tyylin/muodin vuoksi :D Sen verran tykkään tyylillä leikkiä, että arkena töihin lähtiessä en osaa missään ulkoilutakeissa lähtee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, suuri huppu löytyy tästäkin! :) Mulla taas suurin osa villakangastakeista on aina hupullisia, löydän jotenkin tosi huonosti niitä huputtomia :D Sama vika, en myöskään osaa itse pukea töihin ulkoilutakkia, vaikka olisikin pelkkä toimistopäivä! :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥