Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LEMPPARI KENGÄT

asu_ylipolvensaappaat_7 Valkoista, mustaa ja harmaata. Ei ihan perus kombo mun päällä. Harmaa on nimittäin mun päällä vähän harvinaisempaa herkkua. Oon jostain syystä aina kokenut sen pukeutumisessa jotenkin todella tylsäksi väriksi. Mut sitä samaa en taas koe kuitenkaan mustan tai valkoisen kanssa. Mulla on vuosien kuluessa ollut useampi erilainen harmaa talvitakki, mutta jotenkin ne vaan jää aina kaappiin roikkumaan kun sitä tulee niin paljon mielummin valittua jokin toinen väri. Tein kuitenkin loppuvuodesta Kirpputori Buenolta taas melko kivoja löytöjä, joista yksi oli tämä takki. Tässä sattui vielä keikkumaan -50% alelappu, joten hinta ei todellakaan päätä huimannut. Olin katsellut jo vähän tämän mallisia villakangastakkeja, koska mulla oli kaikki aikaisemmat olleet aina hupullisia versioita. Joten tää kolahti siinäkin mielessä tosi kivasti. Lisäksi tämän tosi vaalean harmaa sävy miellytti kuitenkin silmää melko kivasti. Ja niimpä tämä onkin päässyt paljon enemmän käyttöön, mitä aikaisemmat harmaat takit.

Tällä kertaa yhdistin tähän vähän lisää harmaata, kun puin päälle toisen kirpputori löytöni River Islandin neulemekon. Löytö on jo useamman vuoden takaa, ja saanut paljon käyttökertoja. Huippu löydöksi voi siis suorastaan kutsua. Neulemekkoon sopi taas kuin nenä päähän nämä mun ylipolven nyörisaapikkaat. Vaikka näitä tulee käytettyä harvakseltaan, nää on ehdottomasti yhdet mun lempi kengistä. Tässä yksi ei niin talvinen asu näiden kanssa

Asusta tuli mielestäni kokonaisuutena todella toimiva, enkä muuttaisi siinä mitään. Myöskin tämä asu on saanut tosi paljon ääniä ASUKUVAT 2020 -äänestyksessä. Äänestämällä osallistuu samalla 150€ Zalandon lahjakortin arvontaan, joten kannattaa käydä äänestämässä omaa suosikkiaan jos et ole vielä äänestänyt! 
  asu_ylipolvensaappaat_5asu_ylipolvensaappaat_4
asu_ylipolvensaappaat_2
asu_ylipolvensaappaat_1 asu_ylipolvensaappaat_6 asu_ylipolvensaappaat_3 Jacket VILA
Scarf BY MALENE BIRGER
Knitting Dress RIVER ISLAND
Bag BY MALENE BIRGER
Shoes EVEN&ODD

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥