Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BEST NINE 2020 - TARINAT KUVIEN TAKANA

 Instagramissa on taas se aika, kun ihmiset jakaa viime vuoden suosituimpia kuvia ja juttuja. Yksi isoksi noussut juttu on jo perinteinen Best Nine kuva. Eli sovelluksella (tähän löytyy monia eri sovelluksia ja nettisivuja) tehty kuva, joka kerää automaattisesti sun profiilista 9 eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa viime vuodelta ja laittaa ne samaan kuvaan järjestykseen. Mäkin halusin toteuttaa tämän, mutta mäpäs hieman fuskasin. Mun profiilissa 3 suosituinta kuvaa oli kaikki arvontoja loppuvuodelta, joten mä pudotin ne tästä pois, ja valitsin 9 suosituinta niiden jälkeen. Nyt halusinin tulla kirjoittamaan teille postauksen näistä kuvista, ja tarinoista niiden takana. Instagramin kuvateksteihin kun harvoin kirjoittaa juurikaan itse kuvasta ja/tai sen ottohetkestä, vaan yleensä sanoma on ihan joku muu. 

Nämä tulee nyt käänteisessä järjestyksessä, eli aloitetaan ysistä ja lopetetaan sitten siihen eniten tykkäyksiä saaneeseen versioon. 

 

thumbnail_image1-3

9. KEINU. Tää kuva on ensimmäinen Thaimaan reissulta julkaistu kuva. Nautin suuresti kun sain täräyttää tän kylmänä tammikuisena päivänä kaikkien seuraajien näytöille. Kerrankin se olin minä joka julkaisi reissukuvia +30 asteen helteestä keskelle Suomen talvea, eikä niin että minä olen se ketä tarpoo polvia myöden lumihangessa ja selailee instagramista muiden reissukuvia. Tää kuva on napattu paratiisisaari Koh Lantalta, meidän reissun ensimmäisestä kohteesta. Ja itseasiassa tää tais olla vielä se ihan ensimmäinen täys päivä kohteessa matkustamisen jälkeen. Tuo ranta oli aivan mielettömän ihana, ja sinne haluan kyllä ehdottomasti joskus vielä uudestaan. 


thumbnail_image2-2

8. KIRSIKKAPUUT. No se kirsikkapuiden kukinta tottakai. Tampereella ei näitä puita ihan älyttömästi ole, mutta keskustassa on yksi kiva spotti Frenckellin aukiolla jossa näitä saa keväisin aina ihastella. Monena viime vuotena olen kerennyt näitä käydä ihastelemassa. Joku vuosi haluan kyllä päästä Roihuvuoreen kirsikkapuistoon näkemään sen loiston. Ja sitäkin enemmän, mun matkakohde tavoitelistalta löytyy myös Japani ja kirsikkapuut. Ne mä haluan vielä jonain päivänä nähdä! 


thumbnail_image1-4

7. ENSIMMÄINEN YHTEISKUVA SIMBAN KANSSA. Ensimmäinen yhteiskuva feedissä tän pienen pienen karvapörrön kanssa. Hän on kuvan otto hetkellä 10 viikkoinen, ihan himpun verran reippaan kilon painoinen pieni pörrö. Simba on saanut hyvin vallattua paikkaansa myös mun instagramin puolella. Joskus olen jopa miettinyt, että pitäisiköhän sitä kohta perustaa sille ihka oma profiili. Mutta, mä en jotenkin itse ole kuitenkaan innostunut aiheesta tarpeeksi (tää lause kuulosti nyt siltä, että Simba itse olis aivan hurjan innoissaan perustamassa itse itselleen instagramia). Taidan itse seurata 1 tai 2 koiraprofiilia, ja jotenkin vaan en niitä sen enempää koe omaksi jutukseni. Tykkään kyllä ihan sikkenä koira sisällöstä, mut musta se kuuluu sinne samaan profiiliin sen koiran omistajan kanssa. Tai näin mä sen ajattelen. 


thumbnail_image0-5

6. LETIT JA RANTA KRABILLA. Lisää tammikuussa pommitettuja rantakuvia. Tää on kuvattu viimeisenä iltana Thaimaassa, tarkemmin sanottuna Krabin rannoilta. Meidän hotelli sijaitsi aivan rannalla, joten montaakaan askelta ei huoneesta tarvinnut näihin maisemiin ottaa. Olin myös sopivasti samana päivänä käynyt nappaamassa kaupungilta letit, ja edellis iltana murtanut varpaani viimeisellä pitkähäntävene-reissulla. 


thumbnail_image0-6

5. SIMBA JA MÄ. Simbahan se taas saa oikeen kunnolla ruutuaikaa. Tää kuva on räpsäisty kesällä meidän pieneltä kävelyreissulta. Tässä vasta opetellaan hihnassa nätisti kävelyä ja muitakin käskyjä. Todistetusti pikku-herra on siis ainakin sekunnin osannut istua paikallaan. Tässä Simba on iältään noin 16 viikkoa. 


thumbnail_image1-5

4. ASUKUVA JA UUSI TUKKA. Ensimmäisiä kunnon syksyisiä asukuvia ja vieläpä uuden tukan kera. Pitkään harkitut ja mietityt Dr. Martensin kengät jalassa (oli muuten ihan 6/5 ostos!!) Tämä kuva on otettu suoraan heti kampaajalla käynnin jälkeen. Suunnattiin Hatanpään Arboretumille yhteen kauniiseen katokseen kuvailemaan, koska tottahan toki vettä päätti sadella kuin saavista kaatamalla, eikä se olisi ollut mikään silkkinen kombo vasta kiharrettujen hiusten kanssa. Itse tykkään tästä kuvasta ja asusta tosi paljon. Ja tää onkin ollut myös tosi suosittu 2020 asukuvien äänestyksessä. 


thumbnail_image2

3. PARATIISIRANTA KOH LANTALLA. Tää on toinen kuva jonka julkaisin Thaimaan reissulta. Noita rantoja on muuten ihan jäätävä ikävä. Varsinkin nää Ko Lantan paratiisi rannat oli jotain ihan käsittämättömän upeaa. Kirkasta vettä ja valkoista hiekkaa silmän kantamattomiin saakka.


thumbnail_image3

2. ASUKUVA KELTAISILLA PÖKSYILLÄ. Tämän asun nousu tälle listalle ei tullut suurenakaan yllätyksenä. Tää nimittäin sai myös blogissa todella paljon katselukertoja, ja on myös TOP 3 joukossa tällä hetkellä 2020 asukuvien äänestyksessä


thumbnail_image0-4

1. RAILY BEACH. Tässä kuvassa kirjoitan samalla tarinaa kuvien takana, ja kuinka kuva ei läheskään aina kerro koko totuutta. Kuva on julkaistu noin 2h kuvan ottohetken jälkeen, ja siinä välissä kerkesikin sitten tapahtua. Lähdettiin paluumatkalle ja kahlattiin pitkähäntäveneelle, ja matkalla potkaisin melko lahjakkaasti varpaani meren pohjassa olleeseen kiveen, ja murtuihan se. Vielä näin vuosi reissun jälkeenkään se ei ole ihan täydessä vedossa. Edelleen jos siihen joku osuu vähääkään lujempaa niin kyllä näkyy tähtiä. 


Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥