Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

2H+K - RAVINTOLA SUOSITUS TAMPEREELTA!

Kaupallinen yhteistyö: 2H+K Ravintola

IMG_9728 Ennen sairastumistani, yllätin S:n viemällä hänet super suosittuun Tampereen keskustassa sijaitsevaan 2H+K ravintolaan. Me ei oltu kumpikaan käyty tuolla koskaan aikaisemmin, mutta käytännössä kaikki jotka meidän lähipiiristä oli käynyt, kehuivat paikkaa maasta taivaisiin. Se oli myös tosi monen heistä ihan se suosikki. Odotukset olivat siis korkealla, ja minä odotin iltaa innoissani - todella innoissani. S ei tosiaan tiennyt mitään mihinkä me oltiin menossa, sillä yllätys oli hänen syntymäpäivä yllätyksensä, joka meni täysin nappiin, ja yllätys oli hänellekin kuulemma tosi mieluisa ja erittäin onnistunut. Yhteistyössä 2H+K tarjosi meille illan ruuat, mutta mielipiteeni paikasta ja ruuista ei ole heidän, vaan täysin omani. 

2H+K ravintola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 33. Ravintolalla on kaksi puolta, keittiö ja baari. Järjestely on toteutettu tosi hienosti mutta myös fiksusti. Paikat sijaitsevat aivan vierekkäin, mutta molemmat silti omissa tiloissaan. Keittiön puolella tarjolla on tosiaan erittäin maukasta ruokaa, ja yksi mistä tiedän ravintolan olevan todella suosittu on heidän etanansa. Keskieurooppalainen tunnelma, upeat vanhat punatiiliseinät ja muutenkin kokonaisuutena oikein kauniin  tunnelmalliseksi saatu ilme. Baarin puolelta taas löytyy perinteistä baari meininkiä, erilaiset vaahtoavat oluet, pubiruoka ja iloinen tunnelma. Jokaiselle siis varmasti jotakin! 
  2h+k_hennam_1kh+2_hennam_4 S:n synttäreiden kunniaksi meillä oli tosiaan vähän syytä juhlaan, joten ilta sai alkunsa alkumaljoilla. Niiden jälkeen luvassa oli alkuruoka. Vaikka paikka onkin tosiaan tunnettu Tampereen parhaista etanoista, me haluttiin silti kokeilla tällä kertaa antipastolautasta, ja säästää etanat seuraavaan kertaan (joka toivottavasti tulee pian!) Lautanen oli täynnä herkullisia makuja. Ainut joka meiltä jäi syömättä, oli oliivit. Mutta se ei ollut ravintolan vika, kumpikaan meistä vain ei ole oliivien ystävä millään tasolla. Antipastolautasen kaveriksi me otettiin myös valkosipulileivät, joka oli tosi hyvä valinta myös. Nämä varsinkin toimi yhdessä tosi hyvin! 
 2h+k_hennam_3Pääruuan valinta oli meille molemmille kaikista vaikein. Koska listalta olisi voinut tilata käytännössä kaikki sen eri pääruoka vaihtoehdot. Päädyttiin kuitenkin lopulta molemmat Kaksion pippuripihveihin. Näistäkin annoksista me oltiin kuultu kehuja ennestään. Pihvin lisukkeena toimi järjettömän kokoinen röstiperuna. Näiden kahden kombo oli taivaallista. Ehdottomasti yksi parhaita pihviannoksia mitä mä olen koskaan syönyt. 
  2h+k_hennam_2Sitten olikin jälkkäreiden vuoro. Mä suorastaan rakastan crème brûléeta, ja käytännössä aina jos se listalta löytyy, on se mun valinta jälkiruuaksi. Kuten myös tällä kertaa. S taas sen sijaan valitsee aina suklaakakun, ja se oli oiva valinta myös nyt. Koska keittiö päätti yllättää synttärisankarin kynttilällä. Tämä oli mun mielestä tosi ihana ele. Mun jälkkäri ei ollut ihan perinteinen, vaan se oli maustettu limellä ja valkosuklaalla, ja se oli kyllä niiin hyvää. Eikä S:n mukaan suklaakakussakaan ollut mitään muuta, kuin kehumista. 
 
Kynttilä oli pieni vaiva ravintolalle, mutta iso merkitys meille joka muistetaan varmasti. Jos siis mietit läheisen yllättämistä ravintolaillallisella, kannattaa kysyä 2H+K ravintolalta, he ovat varmasti mielellään yllätyksessä mukana. 
 
IMG_9762Kokonaisuutena olimme siis ihan älyttömän tyytyväisiä. Ruoka oli mielettömän hyvää ja paikka oli tunnelmaltaan aivan ihana. Menee ehdottomasti meidän ravintola suosikkien listalle ja aivan kärkijoukkoon. Mikäli hakusessa on ravintola Tampereelta, kannattaa käydä testaamassa 2H+K, en usko, että tulet pettymään! Meidän ravintola kokemus, on ainakin ihan 6/5. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥