Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

URBAN DECAY & COCOPANDA - BLACK FRIDAY

 - Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Cocopandan kanssa ja osa tuotteista saatu* heidän kauttaan - 


Vuoden kulutusjuhla on kohta täällä, nimittäin Black Friday. Myös Cocopandalla on melkoiset setit menossa, ja lähes koko verkkokauppa toinen toistaan hurjemmissa alennuksissa. Koska heidän valikoimastaan löytyy nykyään yksi mun suosikki merkki Urban Decay, halusin tehdä sille kokonaan oman postauksen. Lähes kaikki Urban Decayn tuotteet on nyt heidän verkkokaupassaan -25%. Kannattaa kurkata siis ne, sekä tsekata Cocopandan muukin tarjonta! Mä löysin heiltä just näiltä alennusmyynneiltä muutamat kivat joululahjat, sekä itselle pari uutta muutakin tuotetta. 

 

Mun meikkipussista löytyy tosiaan ehdottomasti eniten Urban Decayn tuotteita. Oon vannonut niiden nimeen jo monen vuoden ajan. Halusin nostaa tähän esiin nuo muutamat suosikit, sekä nämä yhteistyössä saadut* uutuudet.

       urban_decay_cocopanda_1

urban_decay_cocopanda_5

Lash Freak Volumizing ripsiväri* - Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja* - Afterglow highlighter paletti

 

Kun sain valita yhteistyössä muutamia uusia tuotteita itselleni, oli ensimmäinen valinta selvä - ripsiväri. Nimittäin, sairaalareissun myötä luovuin ripsienpidennyksistä ainakin toistaiseksi. Melkein 10 vuotta ne mulla oli, vain muutaman viikon olin tuona aikana kokonaan ilman. Mutta, nyt oli aika kokeilla elämää ilman. Niinpä oli saatava uusi ripsiväri. Luin tästä Urban Decayn Lash Freak versiosta paljon kehuja netistä. Tässä on tuollainen uudenlainen ja tosi erilainen tuo harjaspää. Ja nyt tätä muutaman viikon käytettyäni tykkään kyllä tosi paljon! Tosin, mulla ei hirveästi ole vertailua, kun en oo käyttänyt ripsaria sitten tosiaan melkein 10 vuoteen muuta, kuin alaripsiin. 

Toisena tuotteena valitsin paljon kehutun luomivärinpohjustajan. Mä oon tänä vuonna kokeillut vähän uusia luomivärijuttuja, ja todennut tarvitsevani siihen kyllä jonkun pohjustustuotteen. Niinpä tämä tuote täytti sen aukon oikein hyvin. 

Kolmantena kuvassa näkyy mun ihka ensimmäinen Urban Decayn tuote, tämä highlighter. Tästä omat lempparit on kaksi ylintä sävyä. Tästä mä en enää tiedä, onko tätä palettia tällaisenaan enää saatavilla, mutta käsittääkseni nämä sävyt kyllä löytyy jostain toisesta UD: highlighterista. 

 

urban_decay_cocopanda_6 Little Liquid Vices huulipunasetti -  Gwen Brow Box kulmaväri

Yksi Urban Decayn mun suosikkituotteista on tää kulmaväri. Oon vannonut tän nimeen jo useamman vuoden. En käytä muita kulmetuotteita, kuin tätä. Tää mun on jokin Gwen Stefanin sesonkiversio, mutta tää on kyllä ihan varsinaisessakin mallistossa. Boxi vaan on vähän eri designilla. Sävyjä on monia, joten siitäkään ei jää kiinni. 
Huulituotteista multa löytyy ainoastaan nämä Liquid Vices sarjan little versiot. Tosin, oon tykännyt näistä sen verran, että yhden ihan just loppuneen sävyn tilalle aidon ostaa täyskokoisen version. 
     urban_decay_cocopanda_4Full Spectrum luomiväripaletti - Born To Run luomiväripaletti* 
 
Multa löytyy useampi Urban Decayn luomiväripaletti, koska ne vaan on ehdottomasti mun lemppareita. Yksi erityinen suosikki jota tykkään paljon yhdistellä neutraaliempien sävyjen kanssa, on tää Full Spectrum jonka ostin joitain  vuosia sitten. Ihanan kirkkaat värit joita voi yhdistellä myös hyvin keskenään jos haluaa kunnolla väriä. Nyt uutuuksien joukosta päätin valita myös uuden luomiväripaletin. Tää Born To Run ihastutti mua näillä murretuilla sävyillä tosi paljon! En ole tätä vielä päässyt testaamaan, mutta ainakaan koskaan ennen Urban Decayn laatu ei ole luomiväreissä pettänyt. Erityisesti odotan pääseväni testaamaan kaikkai tuon keskimmäisen rivin sävyjä. Onneksi lauantaina on pitkästä aikaa menoa vähän ulos juhlimaan, niin eiköhän tämä silloin laiteta testaukseen. 

Mä en voi muuta kuin suositella Urban Decayn tuotteita. Mulla on niitä useita, tässä vain niistä osa. Ja jokaiseen olen ollut tyytyväinen. Cocopandalla on nykyään tosiaan iso valikoima heidän tuotteitaan, ja nyt vielä tosi kovassa alennuksessa! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥