Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLACK FRIDAY VINKIT

b.jpglackfriday

Oon monena vuonna julkaissut tällaisen postauksen. Vaikka se viime vuonna jäikin väliin, halusin kuitenkin tänä vuonna taas jakaa tämän. Tänä perjantaina kun tarjouksia tuntuu puskevan ihan joka tuutista, halusin jakaa myös mun vinkit. Kannattaa myös olla tarkkana, kaikilla verkkokaupoilla nimittäin tarjoukset ei ole oikeita, vaan hintoja nostetaan reippaasti ennen tätä kyseistä perjantaita. 
 

Näyttökuva 2021-11-25 kello 19.53.25

Nelly on yksi mun suosikki vaatekauppoja vielä tänäkin päivänä. Ja heillä tarjoukset on aina Black Fridayn aikaan hyvät, ja varmaan joka vuosi on itsekin tullut jotain heiltä tänä päivänä tilattua. Tälläkin viikolla lähes koko valikoima on ollut -25-70%. Heiltä löytyy monet mun suosikkimerkit, sekä oon heidän kauttaan vuosien aikana löytänyt monta sellaista merkkiä josta en ole aikaisemmin edes kuullut. 

 

black_friday


KALUSTETALO JUURIKIVI

Heidän Black Friday tarjous on kotimaiset Design by Norosen mittatilaussohvat ja nojatuolit. Tarjous on voimassa 24-29.11. välisen ajan. Design by Noronen on kotimainen mittatilaussohvien valmistaja. Tuotteet on laadukkaita ja turvallisia käyttää. Tuotteille on myönnetty myös Avainlippu, merkkinä siitä, että tuotteet valmistetaan Suomessa. Juurikiven valikoimasta löydät nämä sekä Ylöjärven että Hämeenlinnan toimipisteeltä. 

  

Näyttökuva 2021-11-25 kello 20.28.37IDEAL OF SWEDEN

Ideal Of Swedenillä on alennukset kohdallaan, nimittäin koko verkkokauppa on -50%. Lisäksi jos tilaat yli 69 eurolla, saat vielä lisäalen -20% siihen päälle. Mulla on jo vuosia ollut puhelimen suojatuotteet heiltä, ja ne on pelastanut mun puhelimen niin niin monet kerrat. Sen lisäksi varsinkin heidän suojakuoret on tosi tyylikkäitä. Nykyään mallisto on myös tosi laaja, jos et ole pitkään aikaan käynyt heidän sivuillaan, nyt kannattaa kurkata! 

 

Näyttökuva 2021-11-25 kello 20.25.12SOKOS

Monena vuonna jo olen tilannut Black Fridayna Sokokselta joululahjoja, sekä yleensä vielä itsellekin jotain. Viime vuonna löytyi marimekon lautasia itselle, ja monet joululahjalöydöt löytyi hyvällä alennuksella. Lisäksi vielä kun joka kerta saa S-bonusta niin sekin on aina kotiinpäin. Tänäkin vuonna olen jo kuluvalla viikolla tehnyt vähän listaa, mitä kaikkea Sokokselta lähteekään tilaukseen. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥