Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MUSTAA ASUA MUSTALLA

Mustaa mustalla. Koska viimeinen kuukausi on ollut melkoisen synkkä niin mielentilan, kuin ulkona vallitsevan kelinkin takia, on hyvä sauma palata alku syksyn yhteen suosikki asuuni. Vaikka olen aina vannonut värien nimeen pukeutumisessa, on viime aikoina alkanut vaatehuone vaihtua hyvin neutraaleihin sävyihin. Myös koko musta asu on sellainen, joka on tullut vedettyä päälle silloin tällöin. Mitä en olisi koskaan tehnyt esim 6-8 vuotta sitten. Silloin en tainnut omistaa edes mustia farkkuja.

Tässäkin asussa kuitenkin on eri materiaaleja. Vahapintaiset farkut yhdistettynä sifonkiseen paitaan toimii mun mielestä yhdessä tosi hyvin. Päälle vielä rock henkisempi nahkatakki, ja jalkaan tottakai korot niin kokonaisuus toimii mun makuun todella hyvin. Vaikka onkin koko musta. Kuvauspaikka toimi myös loistavasti koko mustan kanssa. Mitä mieltä te olette koko mustista asuista? 
 
asu_musta_helsinki_5
asu_musta_helsinki_24 asu_musta_helsinki_19
asu_musta_helsinki_21
asu_musta_helsinki_9 asu_musta_helsinki_23 asu_musta_helsinki_25
Jacket ZARA
Shirt NELLY
Belt TORY BURCH
Jeans VERO MODA
Bag TORY BURCH
Shoes NELLY

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥