Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesä asua!

Onko tänään perjantai? Vai tiistai? Musta tuntuu että tänään on jokainen viikonpäivä samaan aikaan. Tällä hetkellä menossa oleva seitsemän päivän työputki on ylittänyt puolen välin. Ja enään olisi kolme jäljellä kunnes torstain pyhä katkaisee sen. Normaalisti kun tekee sen viikonlopun kokonaan/osittain töitä ja sunnuntaina tai maanantaina alkaa se oma viikonloppu, niin nyt on ihan hukassa kun huomennakin pitää taas mennä töihin.
No lässynlää ja työjutut nyt hetkeks pois mielestä ja täältä. Viime viikonloppuna oli se ensimmäinen lämpöisempi ja auringon täyteinen päivä. Muttei kuitenkaan ihan hellelukemiin päästy. Näin sai vihdoin ainakin vähän keventää vaatetustakin!

DSC_0317 mmllj jeans Bershka shoes H&M bag and watch Michael Kors sunglasses RayBan shirt veromoda

Tuo paita on kirpparilöyto, ja erittäin miellyttävä sellainen. Juuri oikean keltainen. Keltainen on vähän sellainen väri että yleensä se näyttää vaatteessa joko todella hyvältä, tai ihan kamalalta. Tässä se menee erittäin nappiin. Farkut valitsin kaveriksi koska en vielä ollut ihan varma tarkeneeko shortseilla. Mutta hyvinhän niillä olis sit kuitenkin menny. 
Tän kesän täydelliset ballerinalöydöt onkin vielä löytämättä. Muutamat on tullut kotiin sovitettavaksi tilattua, mutta koko on yleensä mennyt ihan metsään. No, eiköhän nekin vielä löydy! 
 
DSC_0358 DSC_0332-1 DSC_0355 lkllk  
Vaikka itse nautin tosi paljon näistä lämpimistä keleistä, ja innolla odotan ensi perjantaina alkavaa kesälomaa.Tuo karvaisempi ystävä ei kyllä tykkää yhtään. Toki sen ymmärtää tuollaisen pehkon alla. Aikaisempina kesinä tätä ongelmaa ei ole näin paljon ollut, mutta nyt taitaa jo tuo ikäkin painaa päälle. Onhan tämä kuitenkin jo Sirun kahdestoista kesä. On niin hassua että mun pikkupikku kissavauvasta on tullut jo nuin iäkäs vanharouva. 
Nyt mä taidan alkaa valmistautumaan illan matsiin! Oli muuten ihan oikein ettei se Venäjän päävalmentaja saa olla pelissä mukana, se on yhtälailla joukkuetta, ja jos se rikkoo sääntöjä, niin toki sitä koskee samat säännöt kuin pelaajia = ulos pelistä.
Mutta, mitäs mieltä olitte asusta, iskeekö vaiko eikö iske? 

12 kommenttia

  1. Tosi kiva asu, varsinkin toi paita! Ihanan pirteä ja kesäinen väri :)

    VastaaPoista
  2. Apua mikä ihana asu! Niin pirtsakka keväinen. Ja tuo Michael Korsin pikku laukku... Toivelistalla just joku tollanen!

    Liityn kyllä ehdottomasti lukijaksi! :)
    www.meriulrika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi kätsy kun sopii iphone sisälle! :)

      Poista
  3. Upea asu ja tuo keltainen paita on ihanan pirtsakka! Blogisi on myös aivan ihana, sulla on myös sama Guessin kaulakoru kuin mulla, eikös olekin aivan ihana?!:3
    ♥ http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu eniten tuo on mullakin käytössä, on se vaan ihan huippu! :)

      Poista
  4. Vouuu, tosi ihana ulkoasu sulla!! :-) Ja ihanan pirteä ja kesäinen asu, tykästyin tosi paljon. Oon sun blogia aina välillä selaillutkin, enkä tajua miksen oo vielä liittynyt, mut nytpä sen tein!! :)

    VastaaPoista
  5. voi sulla on ihana ja tosi pirteen olonen blogi ja ihania kuvia kans!♥ oot kans tosi kaunis ja hih ihana kissa :'3
    + Jäin lukijaks !

    VastaaPoista
  6. Ai että mikä söpöliini tuo kissa! :3
    Sun blogikin näyttää, että oot nähnyt paljon vaivaa tän tekemiseen, tosi upee siis! (:
    Sitten vielä komppaan edellisiä kommentoijia, kun sulla on ihanan pirtee paitakin! :D

    VastaaPoista
  7. Sulla on ihana blogi, tosi ihania asukuvia ja todella hyvä laatuisiakin. Ulkoasukin on todella sievä:)
    Pakko muutes sanoa että tuo kissa on ihana muhku♥:3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥