Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KUUKAUDEN SUOSIKIT

kuukaudensuosikki2 suosikit3 Peak Performancen hupparit, suuressa käytössä aina keväisin ja syksyisin. T-paidalla kun on liian kylmä, ja takki päällä lämmin. Mikäs sen mukavampaa heittää niskaan kuin kunnon huppari. Lämmittää myös mukavasti kotona jos illat yllättävästi kylmenee, ja sopii housujen kuin housujen kanssa. 

suosikit1 Jelly-Layer Protein patukat. Mun mielestä joka ikinen protskupatukka mitä olin maistanut on maistunut puulta, tai muuten vain ihan kamalalta. Päätin kuitenkin testata näitä, ja miten voikaan olla niin iso ero muihin verrattuna. Nää on oikeasti tosi hyviä. Näistä on tuon kuvassa näkuvn sitruuna-inkiväärin ja mustikka maun lisäksi myös se tuiki tavallinen mansikka, jota mä en itseasiassa ole vielä edes testannut. Mut eiköhän se mene ihan samaan sarjaan näiden kanssa. Helppo eväs töissä, kotona ja kantaa laukussa messissä jos nälkä yllättää. 
 
suosikit7 Frisbeegolf. Ostin joskus keväällä/loppu talvesta ensimmäisen satsin itselleni kiekkoja, ja nyt ollaan taas käyty muutamia kertoja heittelemässä ja joka kerta se vaan sujuu paremmin niin siittä on alkanut jo ihan jopa tykkäämäänkin. Vaikka mä edelleen olen aina se viimeinen, mutta silti. Helppo ja edullinen tapa viettää aikaa porukalla ulkona, ja samalla saada ainakin pientä liikuntaa. 
 
suosikit11 Lastensairaalan hyväksi tehty Lohtu- biisi. Tää iski muhun ja lujaa. Idea, toteutus ja kaikki yhdessä. Niin nappi suoritus että. Tekis niin mieli mennä katsomaan tätä ens kesänä ihan livenä, mutta se on vielä niin kaukana ettei parane suunnitella sinne vielä mitään. Tämäkin kesä on suunnitelmiltaan ihan auki vielä.

suosikit6 Valion uudet Kreikkalaiset jogurtit vadelma-granaattiomena ja mansikka. itä vois syödä ihan loputtomiin! Oon syönyt näitä nyt kotona aamupalan kanssa, töissä eväänä, iltapalan kanssa kotona ja välillä ihan vain herkutteluhetkeen. Kyllä ne kaks aikaisempaakin makua ihan hyviä ovat, mut kyllä tuo vadelmajuttu on ihan ykkönen ehdottomasti. Suosittelen jogutinystäviä kokeilemaan! 
 
suosikit12 Garnierin After Sun- rasva. En oo koskaan aikaisemmin omistanut mitään auringonoton jälkeen käytettävää rasvaa, ja nyt päätin kokeilla. Kyllä mä ainakin tykkäsin tästä. Ihana tuoksu, helppo levittää niinkuin Garnierin rasvat yleensäkkin. Kätsy purkki koko ja kyllä ainakin mun iho tästä tykkäsi juurikin auringonoton jälkeen. Ja saman merkin Garnierin Olia hiusväri. Tää oli nyt kolmas kerta kun tuota käytän, ja ihan ykkönen kotivärjäyksessä. Varsinkin kun itse värjää omaa tyveään niin tää on tosi helppo levittää ja myös tosi riittoisa. 
  
suosikit9 Mansikat. Se on vaan niin että mansikat tekee kesän. Ensimmäisiä kotimaisia on jo saanut maistella, mutta useimmiten on vielä joutunut tyytymään ulkomaalaisiin. Tosin kyllä nekin ihan syötäviä yleensä on. Mutta ei sitä silti ole kotimaisen voittanutta! 
 
suosikit10 Super Dry:n pinkki takki. Yksi hullujen päivien parhaimpia löytöjä. Väri on oikeastaan vielä astetta kirkkaampi/neon värisempi mitä kuvassa. Sopii niin lenkille kuin muutenkin. Mulla oli pitkään hakusessa tän tyylinen, räikeän värinen takki. Ja kun tää kotio postin mukana saapui, en tyytyväisempi olisi voinut enään olla!
 
suosikit5 Hellapoliisin herkkuleivonnaiset- kirja. On ollut nyt kovassa käytössä kun veljen synttäreille tuli kakkuja leivottua, yks ehtoo kokeilin taas uutta reseptiä ja tiedossa olis taas uus kohde mitä kokeilla. Kymmenellä eurolla tälläinen pakkaus ihan tajuttoman mahtavia ohjeita toisensa perään, ei ollenkaan hullumpi! Näitä saa ihan perus marketeista ja tavarataloistakin.

12 kommenttia

  1. Tää oli todella kiva postaus, sillä tässä oli niin monipuolisesti erilaisia juttuja! Alkoi tekemään mieli noita jugurtteja.. ;-D

    VastaaPoista
  2. Tuo Lohtu -biisi on kyllä ihan mahtava!<3 kiva postaus kaikenkaikkiaan :)!

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen asunut koko toukokuun Peakin huppareissa! Niin pehmoisia ja lämpimiä :) Mukavan monipuolisesti näitä suosikkeja! :)

    VastaaPoista
  4. Minä myös oon ihan rakastunut noihin Valion kreikkajugurtteihin! Niiiin hyviä!

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä upee blogi ja oot myös todella kaunis! :)

    VastaaPoista
  6. Mielenkiintonen postaus! Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja blogin hyvät tekstit, kuvat ja ihana ulkoasu sai kyllä liittymään lukijaks! :)

    www.life-sanna.blogspot.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥