Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivä kerrallaan!

Tää päivä on kyllä mennyt niin hölläilyyn koko päivä, niinkuin vaan päivä voi mennä. Ensimmäisen kerran heräsin ennen yhtätoista, mutta päätin kuitenkin nukkua viikonlopun univelkoja pois ja uudestaan heräsinkin kellon ollessa puoli kaksi. En sitten muista koska olisin nukkunut nuin pitkään. Nuorempaa (nythän mä oon jo pian ihan ikäloppu vai...) tuli useesti nukuttua helposti yhteenkin asti. Mutta nykysin tositosi harvoin. Vaikka aamuvirkkua musta ei saa tekemälläkään. Mikään ei ole inhottavampaa kuin herätä silloin ko kello soi tai joku muu herättää. Vaan silloin herätään kun siltä tuntuu, Ni! 
Hypätäänpä aiheesta taas kukkaruukkuun, mä taisin joskus aikaisemmin puhella löydöksestä joka mun mielen perukoilla oli jo jonkun aikaa kerennyt keikkua. Ja nyt mä sen sitten bongasin BikBokilla. Nimittäin tuo farkkupaita kollarihihoilla ♥ 

mmmhhVaikka neljänkympin hinta kirpaisikin BikBokin "rätistä", ei oo jälkeenpäin kyllä harmittanut yhtään.Vaan päin vastoin. Tää on joka euron arvone. 
Itse asiassa, tämä koko asu on koottu tän hetkisistä lemppareista. Farkut on ihan ykköslempparit, mitä oonkin yrittänyt säästellä etten heti kuluta niitäkin puhki. Kengät on kesän myötä nousseet lemppareiksi. Unohtamatta tietenkään Michael Korsin kelloa ja iki-ihanaa pikkulaukkua. Myös arskat olivat tän asun kuvaus ajankohdan lempparit. Tänään nimittäin kolahti postin mukana uutukaiset joista tulikin heti ne ykköset!

DSC_0599 DSC_0524 dsc_kolll DSC_0621 ölkjj

Meitsin kesäloma on lähtenyt siis käyntiin nimenomaan lomana ja hölläilynä. Perjantaina koittavat pääsykokeet on ihan yks ja hailee. Meen tsekkaan millaset ne on, mut en todellakaan kuvittele pääseväni sisälle, enkä varsinkaan pety mikäli paikka siis tällä kertaa jää saamatta. En todellakaan tiedä mitä mä haluan "isona" tehdä, tai mitään muutakaan tulevaisuudesta, nii en todellakaan jaksa nyt käyttää nuoruuttani sen tressaamiseen. Mulla kerta on jo ammatti ja työpaikka misä mä viihdyn. Ja rutkasti aikaa opiskella vielä lisää kunhan joskus se lamppu syttyy mikä on se mun juttu, mitä mä haluan tehdä ja missä mä haluan olla. Nyt rullaillaan päivä kerrallaan! 

10 kommenttia

 1. Mää oon aina ollu "kade" semmosille jolle sopii farkut nuin hyvin ko sulle! Ja on muuten kivan värisetkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Kiitos paljon! :) Vastapainoks täytyy sanoa että itse kadehdin niitä kenelle mekot ja hameet istuu taas niin nätisti! :)

   Poista
 2. tosi kiva toi farkkupaita :) juuri sopivan rento mutta kuitenkin tyylikäs! tykkään myös noista aurinkolaseista :)

  VastaaPoista
 3. Upee asu!:) Ja joo ihana ku et stressaa tulevaisuudesta, mä oon menos lukion tokalle enkä todellakaan tiedä mitä teen lukion jälkeen tai mitä aineita edes kirjotan, ja sitäkös mä panikoin liian usein... Mut noi sun sanat jotenkin auttoi mua vähä edes muistamaan et eletään vaan päivä kerrallaan!:*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oli apua :-) Ihan oikeasti ei tulevaisuutta kannata sillai ressata, kyllä säkin vielä paikkas löydät ♥

   Poista
 4. Heips! Sulla on ilmeisesti ollut ripsien pidennykset aika kauan? Olen itsekin ajatellut että ne olisivat ihanat ja harkinnut niiden hankkimista kauan, mutta pelkään että omat ripset menevät huonoon kuntoon. Miten sulla, onko omat ripset pysyneet hyvinä ja oletko selvinnyt ilman kaljuja kohtia ripsissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan mulla useamman vuoden putkeen nämä ollut! :) Se on tosi yksilöllistä mitä mieltä omat ripset niistä ovat, ja hommahan perustuu siihen, että ne putoavat luonnollisesti kun omakin ripsi putoaa. Toisilla tämä vaihtelu on tosi nopeaa ja toisilla taas menee pidempi aika. Mulla nää kestää suht hyvinä semmosen kuukauden ja käyn sitten aina kuukauden välein nämä huoltamassa. :) Että ei sun omat ripset siittä mitenkään kärsi, ensimmäiset päivät ilman ripsiä saattaa saada sellasen fiiliksen että "ompa mun ripset kärsiny hirveesti kun on näin pienet!" se vaan on niin iso muutos että ne näyttää aluks tosi pieniltä! Välillä tulee isompia kohtia mistä lähtee enemmän, mutta pääsääntöisesti näitä lähtee tosi tasaisesti, eli kaljuilta kohdilta on säästytty! :)

   Poista
 5. oii pistäydyin blogiisi ja todella kivalta vaikuttaa :)<3 Sun päällä farkut kyllä näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥